- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Preesed jel nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende fayda etmedi bu ay da kullanıcam inş etkisini görürüm canım ama fayda gören çok kişi varmerhaba bende preseed kullanmayı düşünüyorum acaba sperm sayısı düşükse etkili olurmu eşimde proxeed kullanıyor 15, aydır karar veremedim
Yok canım normal bizde herşeysizin eşinizde bir sıkınıt var mı bizde sayı düşük bende bişey yok şükürNekadarcilekbirhayat
al ben den de o kadar yaKızlar ben de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Preseed ile ilk denememdi ama olmadı maalesefadet olunca klomene başlıcam. İnşallah sizden hayırlı haberler alırım
Maalesef ben de canımal ben den de o kadar ya
inanıp alıyoruz sonrası hüsran kızıyorum bu defa kendime niye inanıyorum diye yaa![]()
Maalesef ben de canımoysa ki çok umutlanmistim bu ay
slm ..kızlar gecen ay kullandım preseed jel ama negatif...bu ay tekrar deneyeceğim...nettte çeşit çeşit jeli satan siteler var kimiş çok pahanı kimisi ucuz ....tek renk varmış fiyatıda tekmiş ...şelçuk ecza depolarında oluyormuş..eczanelerden isteyin şelcuk ecza depolarında bulunuyor derseniz getirtirsiniz...fiyatı 139 tl fiyat tek renkte tek ...
inşallah olur canm bugun baya takip ettim yorumları senden ümitliydim sayfa sayfa okurken yorumları.kullanmaya devam ediyormusun bıraktınmıBenim olmadı kızlar jelin faydasını görmedim bu ay
sayı için keçiboynuzu yiyebilir eşiniz veya kürünü uygulayabilir,ayrıca hurma poleni balla karıştırılıp tüketebilir bunlar gerçekten etkiline güzel bizde sayı sorunu bir çözsek allahın izniyle inşallah rabbim isteyen herkese verir
Canim ne yapıyorsun Nerelerdesin seni merak ediyordum bende ne yapıyor acaba diye. Ben gebe kaldım hemde kendiliğinden inşallah sende kalırsın en kisa zamanda 1 hafta soğan suyu ictm sadece sonra ramazan girince araya onu da bırakmıştım allah kısmet etti çok şükürKızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..![]()