• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRESEED JEL ile hamilelik yaşayan var mı aranız da ????????

Preseed jel ile hamile kaldığımı düşünüyorum..

• evet

OY: 12 38,7%
  • hayır

OY: 19 61,3%

• Ankete Katılan
    31
merhaba bende preseed kullanmayı düşünüyorum acaba sperm sayısı düşükse etkili olurmu eşimde proxeed kullanıyor 15, aydır karar veremedim

Kızlar ben de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Preseed ile ilk denememdi ama olmadı maalesef :( adet olunca klomene başlıcam. İnşallah sizden hayırlı haberler alırım

slm ..kızlar gecen ay kullandım preseed jel ama negatif...bu ay tekrar deneyeceğim...nettte çeşit çeşit jeli satan siteler var kimiş çok pahanı kimisi ucuz ....tek renk varmış fiyatıda tekmiş ...şelçuk ecza depolarında oluyormuş..eczanelerden isteyin şelcuk ecza depolarında bulunuyor derseniz getirtirsiniz...fiyatı 139 tl fiyat tek renkte tek ...

slm ..kızlar gecen ay kullandım preseed jel ama negatif...bu ay tekrar deneyeceğim...nettte çeşit çeşit jeli satan siteler var kimiş çok pahanı kimisi ucuz ....tek renk varmış fiyatıda tekmiş ...şelçuk ecza depolarında oluyormuş..eczanelerden isteyin şelcuk ecza depolarında bulunuyor derseniz getirtirsiniz...fiyatı 139 tl fiyat tek renkte tek ...

ben de bu ay ikinci denemem canım adet olmadım daha test negatif diyor bakalım hayırlısı

Kızlar preseed jel alıp kullanmayi birakan varmı? Preseed jel arıyorum ama bebek cok istiyorum onuda kulllanmadan doktora gitmek istemiyorum:(

Kızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..:KK200:
Canim ne yapıyorsun Nerelerdesin seni merak ediyordum bende ne yapıyor acaba diye. Ben gebe kaldım hemde kendiliğinden inşallah sende kalırsın en kisa zamanda 1 hafta soğan suyu ictm sadece sonra ramazan girince araya onu da bırakmıştım allah kısmet etti çok şükür

Back
X