- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Kızlar hepinize merhaba baştan sona mesajları okudum.cogunuz maşallah hamilesiniz nasıl hamile kaldınız preseed ise yaradı mi lütfen yazın nasıl hamile kaldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar canim öncelikle rabbim gönlunden geceni nasip etsin.Merhaba arkadaşlar ben bugün preseed jel alacağım netten baktım bembe ve mavi renkte olanlar hangisini almam gerekiyor yardımcı olur musunuz
merhabalar canim öncelikle rabbim gönlunden geceni nasip etsin.
ben bir paket kullandim sadece oda 2 yumurtlama donemine denk geldi. ben pembe olani siparis vermistim. suan hamileyim ama benim preseed ile olmadi malesef. senin şansın açik olsun
az önce distribütörlerini aradım, hiç bir fark yok dedi. içeriği birebir aynı dedi. şuan pembe dedi.merhaba, mavi kutu ile pembe kutu arasında ne fark var bilen var mı acaba? tşkler
Faydası oldu muKızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..![]()
hiç bir faydasını görmedim ilişki esnasında da sıkıntı oluyo conku cok kayganlaştırıyo bence kuruluk problemi olanlar için iyi sayılacaak bi ürünFaydası oldu mu
Boşverin o zaman aah ahhhiç bir faydasını görmedim ilişki esnasında da sıkıntı oluyo conku cok kayganlaştırıyo bence kuruluk problemi olanlar için iyi sayılacaak bi ürün
Merhaba çörekotu bal tarçın zencefil zerdaçal karışımı nasıl hazırladınız bilgi alabilirmiyimCanım ben bu ay kullandım. 3 yıldır çocuk istiyoruz ve negatif 1 tüp bebek tedavisi oldum. Ama bu ay d vitamini takviyesi aldım. Hergün incir ceviz yedim ve çörekotu bal tarçın zencefil zerdaçal karışımı kullandım. Ve şükür 5 haftalık hamileyim . Hangisi faydalı oldu bilmiyorum
Ben varım Bu jeli kullanışımızın 2. Ayında hamile kaldım. ( gerçi kimyasal gebelik oldu ama olsun bir ay sonra yine hamile kaldım) Hem de bir yıldır denememize ve hiç bir sorun olmamasın rağmen olmuyordu. Denemelisiniz benceselam kızlar bu ürünle hamile kalan var mı aranızda
Tebrik ederim darısı biz olmayanların başına inşallah. Bizdede hiç bir sorun yok eşimin değerleri iyi yanlız ileri hızlı hareketi sıfır bu şekilde hamile kalan oldumu acaba ? Bende bı ay ilk defa kullandım bende kaşıntı yaptı sanırım hassas bir bünyem var . Bizim icinde dua et olurmu.Ben varım Bu jeli kullanışımızın 2. Ayında hamile kaldım. ( gerçi kimyasal gebelik oldu ama olsun bir ay sonra yine hamile kaldım) Hem de bir yıldır denememize ve hiç bir sorun olmamasın rağmen olmuyordu. Denemelisiniz bence
Merhaba eşimin sperm sayısı çok düşük olmasına rağmen ben bu yolla hamile kaldım, 10 haltalıkken bebeğimin kalbi durdu. Küretaj oldum. Şimdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum tekrar deneyeceğiz bunu aynı zamanda inofolic ve coraspin’e başladım, eşimde art-med kullanmaya başladı. Sonuç olumlu olursa tekrar paylaşırımKızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..![]()
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? VAR MI Bİ GELİŞME?????????????????????????????????????????????????????*Merhaba eşimin sperm sayısı çok düşük olmasına rağmen ben bu yolla hamile kaldım, 10 haltalıkken bebeğimin kalbi durdu. Küretaj oldum. Şimdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum tekrar deneyeceğiz bunu aynı zamanda inofolic ve coraspin’e başladım, eşimde art-med kullanmaya başladı. Sonuç olumlu olursa tekrar paylaşırım![]()
Merhaba aldığın yeri yazabilir misiniz bana ben bulamıyorumKızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..![]()
Bu ürünü nerden satın aldınız peki bende kullanmayı düşünüyorum ama nereden alabilirim bilmiyorumBen bir ay kullandım sadece bende işe yaramadı sende yarar inşallah zaten yumurtlama ile ilğili bir sorunun yoksa işe yarar die düşünüyorum
Yok canım ilki aşılamA oldu 2. KendiliğindenNekadarcilekbirhayat merhabalar öncelikle hayırlı olsun Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Siz bu jellemi hamile kaldınız.
Ben vajinusmus hastasiydim yeni yendim .Vajinal kuruluk oluyor. Jelsiz olmuyor