• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRESEED JEL ile hamilelik yaşayan var mı aranız da ????????

Preseed jel ile hamile kaldığımı düşünüyorum..

• evet

OY: 12 38,7%
  • hayır

OY: 19 61,3%

• Ankete Katılan
    31
Kızlar ben de buralarda okuduklarımdan aldığım cesaret ve umutla preseed jel aldım. İlk kez denicem regl donemim bitince. İnşallah Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar verir.
Canım bende ilk defa kullanıcam sonuç alırsan gelişmelerden haberdar et olur mu beni.. klomen ve iğne kullancakmısın canm

Kızlar ya bende.cok kararsizim. Ucuz bisey de degil galiba. Herseyden medet umar olduk. Ama cok da merak ediyorum işe yararmi diye. Buay gecti yum.gunum. bat a kadar kararimi vereyim olmadi bende alicam galiba.. Esimde hiz problemi var belki ona da etkisi olur...

Kaç yaşındasın canım kaç Aydır deniyorsun
Canim ben 29 yaşındayım 1sene oldu butun tahliller hsg eşimin testleri her şey normal ama hala tık yok :( olmazsa mecbur öbür ay klomen ve yine olmazsa yaz tatilinde aşılama mecburum öğretmen olduğum için tatile denk getireyim dedim

Kızlar ya bende.cok kararsizim. Ucuz bisey de degil galiba. Herseyden medet umar olduk. Ama cok da merak ediyorum işe yararmi diye. Buay gecti yum.gunum. bat a kadar kararimi vereyim olmadi bende alicam galiba.. Esimde hiz problemi var belki ona da etkisi olur...
Canım çıkmadık candan ümit kesilmezmis. Biz elimizden geleni yapalım da belki Rabbim bunu vesile kılar. Ben denemekle bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.

Canım bende gelecek ay keşke alsaydım dememek için aldım ne duyarsak yapar olduk hayırlısı olsun:)

Canim ben 29 yaşındayım 1sene oldu butun tahliller hsg eşimin testleri her şey normal ama hala tık yok :KK43: olmazsa mecbur öbür ay klomen ve yine olmazsa yaz tatilinde aşılama mecburum öğretmen olduğum için tatile denk getireyim dedim
Ben 26 yım canım 2 yıldır evliyiz ama ocak ayında korunmayı bıraktık bebek için insan yinele hemen olsun istiyo:( ben bu ay klomen kullandım canım benim ultrasonda pko görüntüsü çıktı beklemek istemedim bende öğretmenim bu arada

canım merhaba zaten o jel hareketliliği etkiliyor iyi yönde.... için rahat edene kadar oku arastır derım bazı ınsanlar dusuk yasıyor dusugu de buna baglıyor .. morfoloji de sıkıntı varsa erkeğin bu jeli kullanmayın deniyo ama hareketlılık yavassa kullanılabılınır denıyor

Ben 26 yım canım 2 yıldır evliyiz ama ocak ayında korunmayı bıraktık bebek için insan yinele hemen olsun istiyo:KK43: ben bu ay klomen kullandım canım benim ultrasonda pko görüntüsü çıktı beklemek istemedim bende öğretmenim bu arada
Haklısın canım beklemek çok zor hele de bebek arzusuyla yanarken bakalım bu ay bizim nazlı bebislerimiz bize gelecek mi

canım merhaba zaten o jel hareketliliği etkiliyor iyi yönde.... için rahat edene kadar oku arastır derım bazı ınsanlar dusuk yasıyor dusugu de buna baglıyor .. morfoloji de sıkıntı varsa erkeğin bu jeli kullanmayın deniyo ama hareketlılık yavassa kullanılabılınır denıyor
Sagol canim ya. Ama bizim yaptrdigimiz hastanede sacmalik ki sadece sayi ve hiza bakmislar.ne.morfoloji var ne baska.bisey. oyuzden onu bilmiyorum esimi de 2.ye goturemedim henüz baska bir yere. Bikac ay gecsin keciboynznu fln yapalm oyle gideriz diyor. O da varsa zaten yandik:KK43:

Back
X