- 15 Nisan 2008
- 86
- 78
- 613
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Çok sağol canım. İnşallah darısı başınıza.Canim Rabbim hayırlısiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım. İnşallah darısı başınıza.Canim Rabbim hayırlısiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
Canım su karışımı bize de anlatır mısın?Çok sağoooool. Amin canım bende burada okuduğumda inşallah birgün bende derdim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Jel in içinden şırınga gibi birşey çıkıyor. Orada doz seçimi var. Ben minumum doz kullandım. Yumurtlama dönemi 1 er gün arayla 3 kez kullandım. Ve ilişki sonrası 2 saat ayağa kalkadım.Canım bi de hangi günler jeli kullandın tam olarak kaç ml ben henüz başlamadım
Canım ben bu sefer 2 saat sonra değil valla vurup kafayı yatacam sabaha kadar allah affetsinJel in içinden şırınga gibi birşey çıkıyor. Orada doz seçimi var. Ben minumum doz kullandım. Yumurtlama dönemi 1 er gün arayla 3 kez kullandım. Ve ilişki sonrası 2 saat ayağa kalkadım.
Kaç canım seninki ben günde 3-4 tane atıyorum o bile yükseltmiş aralıkta 11 di ocakta 24 olmuş incir yiyince ama 29 sınırmış galibaKizlar inciri falan.hormonlariniza baktirmadan kullanmayin. Prolaktin.yuksekse incir daha da yukseltiyormus. Yuksek prolaktin hamilelige engel oluyor. Benim oyle maalesef.![]()
Canim benim 63Kaç canım seninki ben günde 3-4 tane atıyorum o bile yükseltmiş aralıkta 11 di ocakta 24 olmuş incir yiyince ama 29 sınırmış galiba
Forumlarda tam ölçüler var ama ben birebir yapmadım. Normali mesela 20 gr çörek otu ama un halinde olacak. Akarlar çekiyor. 20 gram tarçın 200 gram kestane balı. Güvendiğim bir aktar 1 er çorba kaşığı zencefil ve zerdaçal da koy dedi. Çünkü vucüt direncini artırıyormuş ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine de etkisi varmış. Tasi pek güzel değil ama sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yedim.Canım su karışımı bize de anlatır mısın?
Bende öyle okudum canım dostinex galiba ilacın adı bide hayıt içiyorlar testere dişli bide onun için galiba tam da emin değilimCanim benim 63
Ilac kullaniyorum suanda düşmesi için. Ama arastirdigim.kadariyla çabuk düşüyormuş ilacla. İnsaallah bende de oyle olur. Degilse işim zor.
Evet bende duymuştum hatta o yüzden normal incir kürü nü yapmadım. Korkuylada olsa günde 3-4 tane cevizle yedim. Ama evet bazılarında yükseltiyornuşKaç canım seninki ben günde 3-4 tane atıyorum o bile yükseltmiş aralıkta 11 di ocakta 24 olmuş incir yiyince ama 29 sınırmış galiba
Tam canım çok teşekkür ederim. Valla bebislerimiz için her şeye katlanicaz artik.Forumlarda tam ölçüler var ama ben birebir yapmadım. Normali mesela 20 gr çörek otu ama un halinde olacak. Akarlar çekiyor. 20 gram tarçın 200 gram kestane balı. Güvendiğim bir aktar 1 er çorba kaşığı zencefil ve zerdaçal da koy dedi. Çünkü vucüt direncini artırıyormuş ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine de etkisi varmış. Tasi pek güzel değil ama sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yedim.
Bende canım kürlerden korkuyorum aslında o yüzden incir kürünü yapmak istememde yapamadım çok etkiler herşey tepetaklak olur diye.. 3-4 tane yedim çok etkilemez diyerek ne varsa rabbimde ol derse olur canlarımEvet bende duymuştum hatta o yüzden normal incir kürü nü yapmadım. Korkuylada olsa günde 3-4 tane cevizle yedim. Ama evet bazılarında yükseltiyornuş
Bizde 6 ay kullanmayi düşünmüyoruz bu ay da deneyip sonra aşılama düşünüyoruz CanimEvet maalesef cok pahalilar. 6 ay onu kullanana kadar aşılama yapsak daha mi etkili olur acaba diye düşünüyor insan![]()
Daha önce ilaçla ve çatlama ile iğnesi ile 2 tedavi gördüm. Doktorum 28 günde düzenli adetin olduğu için 12. Gün ve 16 gün arasını iyi değerlendir demişti. :)))))Canım ben bu sefer 2 saat sonra değil valla vurup kafayı yatacam sabaha kadar allah affetsinyumurtlama günlerini nasıl belirledin tatlım
Tadı tuhafmis kokusu da baya var canim anlasilmayacak gibi değil ki..Aynen canım çoğaltıyormuş sayıyı ve morfolojiyi de düzeltiyormuş bende çaktırmadan alıp kocama içirmeyi düşünmedim değil bu ay ama benim koca cin gibi hemen anlar ya![]()
Anladım canım bu ay aynı tedaviyi ben görüyorumDaha önce ilaçla ve çatlama ile iğnesi ile 2 tedavi gördüm. Doktorum 28 günde düzenli adetin olduğu için 12. Gün ve 16 gün arasını iyi değerlendir demişti. :)))))
Benimki hiç doktora gitmedi kuzum ben biraz fazla evhamlı olduğumdan peşin peşin tedbir alma peşindeyimTadı tuhafmis kokusu da baya var canim anlasilmayacak gibi değil ki..
Ama sen gene de konuş bi güzel. Gerci biz diyince yapmıyorlar doktordan duyunca daha etkili oluyr
Anladım canım bu ay aynı tedaviyi ben görüyorum![]()