- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
bende mayısta tüp bebek düşünüyorum canımm. umarım Rabbim jeli vesile kılarak bizlere bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip ederHayırlısı olsun zaten biz de temmuz gibi tüp yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah sizde olumlu olursa daha çok cesaretlenecegim
İnşallah tüp é gerek kalmaz istemiyorum tüpü bir sürü hormon ilaç rezillik ayrı zaten o yüzden ben sanırım eşim temmuzda istiyor ama ben istemiyorumbende mayısta tüp bebek düşünüyorum canımm. umarım Rabbim jeli vesile kılarak bizlere bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip eder
aynen canımm hiçbir problem yokken bizde çok istemiyoruz ama daha da beklemek zor geliyor.İnşallah tüp é gerek kalmaz istemiyorum tüpü bir sürü hormon ilaç rezillik ayrı zaten o yüzden ben sanırım eşim temmuzda istiyor ama ben istemiyorum
arkadaşlar merhaba! 14 aylık evliyiz! Eşime bugün varikosel teşhisi koydu dr.! Ameliyat dedi. Sonuçları şöyle!
Sperm Sayısı : 28.000.000
1.der.hareketsiz : %70
2.der.yerinde hareketli:%16
3.der.yavaş doğrusal olmayan hareketli: %8
4.der.Hızlı ileri hareketli : %6
varikosel için ise solda minimal reflü akım izlenmiştir diyor!
Sizce nasıl,anlıyorsanız yardımcı olur musunuz?
aynen canımm hiçbir problem yokken bizde çok istemiyoruz ama daha da beklemek zor geliyor.
Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı o yüzden belirti aramak yanlış olurBir de kizlar 5 gun oncesinden adet belirtisi varsa hamile degilizdir adet gunu sanci varsa hamileyizdir diye okumus bir arkadas ama ben cok okudum burda adet olucam sandim ama gunum gecti ve hamileydim diyen. Bu gebelik oncesi belirti olayi tutmuyor sanirim.
Kesinlikle belirti aramayin canlarim gebelik geçirdiğim için yaziyorum iki gün onceden herzamanki agrilarim baslamisti ve adet günümde 5-6 damla lekelenme tarzinda kan geldi oturup aglamistim yine olmadi diye arkasi gelmedi 5 gun sonra cift cizgiyi görmüştüm tabi sonu kötü bittiBir de kizlar 5 gun oncesinden adet belirtisi varsa hamile degilizdir adet gunu sanci varsa hamileyizdir diye okumus bir arkadas ama ben cok okudum burda adet olucam sandim ama gunum gecti ve hamileydim diyen. Bu gebelik oncesi belirti olayi tutmuyor sanirim.
Canim meraba kesin teshis konulmussa varikosel ameliyati olsun esin hemen sonraki ay hamile kalan cok tanidigim var Allah sifasini versin inşallaharkadaşlar merhaba! 14 aylık evliyiz! Eşime bugün varikosel teşhisi koydu dr.! Ameliyat dedi. Sonuçları şöyle!
Sperm Sayısı : 28.000.000
1.der.hareketsiz : %70
2.der.yerinde hareketli:%16
3.der.yavaş doğrusal olmayan hareketli: %8
4.der.Hızlı ileri hareketli : %6
varikosel için ise solda minimal reflü akım izlenmiştir diyor!
Sizce nasıl,anlıyorsanız yardımcı olur musunuz?
Son 6 gün benimde :) inşallah hayirlisiyla cift cizgileri görürüz hepimizin günleri yaklasik birbirine kesin olumlu olumsuz haberleselim gelsin bebislerWalla cnm hiç bişey yok :)))
7 gün kaldı bakalım bekliyorum GÜNÜMÜN GEÇMESİNİ
benimde kasıklarımda ve bacaklarımda sürekli ağrı yapıyordu canım.canim bende klomen kullaniyorum bu 3.ayimdi benim klomenden once hep adet olmaya yakin goguslerim acirdi ozellikle sol fakat klomenden beri bu belirti yok yani hicbir fark olmuyor goguslerimde (gerci klomene basladigim ay parlodel e de baslamistim prolaktin biraz yuksek ciktigi icin onla ilgisi var mi bilmiyorum)
sende klomen adet belirtilerinde bir degisiklik yapti mi?
benimde son 5 günnn.... ama hiç bir belirti, his falan yokkSon 6 gün benimde :) inşallah hayirlisiyla cift cizgileri görürüz hepimizin günleri yaklasik birbirine kesin olumlu olumsuz haberleselim gelsin bebisler
Umudumuzu kesmiyoruz kızlar umutla va dua ile günleri sayıyoruzbenimde son 5 günnn.... ama hiç bir belirti, his falan yokk
canim bende klomen kullaniyorum bu 3.ayimdi benim klomenden once hep adet olmaya yakin goguslerim acirdi ozellikle sol fakat klomenden beri bu belirti yok yani hicbir fark olmuyor goguslerimde (gerci klomene basladigim ay parlodel e de baslamistim prolaktin biraz yuksek ciktigi icin onla ilgisi var mi bilmiyorum)
sende klomen adet belirtilerinde bir degisiklik yapti mi?
:) canim tesekkur ederim senin de iyi gidiyor umarim bebisle :) fakat benim adetimde parlodel i kullanali duzensizlik olmadi sdc. Goguslerim hep acirdi adet oncesi o belirtim yok oldu. Sonucta prolaktin süt hormonu ya acaba normale donunce mi gogus acisi yok oldu diye dusundumCanim prolactin ilacının etkisinden olabilir.Ben de 5 ay once kullanmıştım,kullandıktan sonraki ay 23 gunde ondan sonraki ay 26.gunde,3.ayimda yine 23.gunumde adet gormuştum.Sonra da biliyorsun gebe kaldım.Ama adetimdeki bu tuhaflık kimyasal gebelik yasamıştım ilacı kullanmadan onceki ay,ondan mı yoksa dostinex'den mı ben de anlamamıştım,endiselenmistim hep 28 gunde bir adet gördüğüm icin.Ama sonuçta hormon ilacı olduğu icin yapabilir de böyle bir dengesizlik diye düşünmüştüm.Endiselenme bence düzene girecektir,bir de son olarak hep bu kulüpte okurdum hamile kalmadan once adetimde düzensizlikler oldu diye yazılar,benim de garip bir sekilde şaşmayan adetim hamile kalmadan bir kac ay once şaştı,sonra da...Hadi inşallah sizden de bekliyorum hayırlı haberler
Preseed'den haberim bile yokken,yine kulübe girer,belirti arardim.Bu gebelik süreci herkeste farklı oluyor kesinlikle.Benim en ufak bir belirtim olmadı,goguslerim her zamankinden daha fazla ağrıdı,bu Cok net,hatta gece ağriyla uykumdan uyandım,onun dısında beyaz akıntım oldu 2 gun sürdü adetimden 4-5 gun once hatta preseed mantar yaptı sanmıştım,ama anladım ki sonradan gebeliktenmis.Onun dısında hic bir belirtim olmadı.Ben ustune gorme gibi bir sey de yasamadım,adetimden 2gun once once idrar sonra kan testiyle öğrenmiştik gebe oldugumu,o Pzt adet olacaktım olmadım mesela.Ustune gorme filan hic olmadı.Bulantim da yok hala Cok şükür.Allahim hayirlisiyla alalım guzel haberlerinizi,sabırsızlıkla bekliyorumbenimde son 5 günnn.... ama hiç bir belirti, his falan yokk
Olabilir tatlım.Benim de ilacın adı dostinexdi,kullandıktan sonra goguslerim 1 beden küçültmüştü resmen,hele biri digerine gore zaten biraz daha ufak,o göğsüm minicik kalmıştı :) fakat sonra normale dondü.Ben seni gayet iyi aladın,kullandığımız süt hormonunu düşürmeye yönelik bir İlac oldugundan böyle bir gariplik yapmış olabilir,normal bence,sen Bunlari hic kafaya takma,ben Cok taktım,lütfen sen takma:) canim tesekkur ederim senin de iyi gidiyor umarim bebisle :) fakat benim adetimde parlodel i kullanali duzensizlik olmadi sdc. Goguslerim hep acirdi adet oncesi o belirtim yok oldu. Sonucta prolaktin süt hormonu ya acaba normale donunce mi gogus acisi yok oldu diye dusundum
Ama sperm hareketliliği çok az,sizce normal yolla hamile kalabilir miyim?Canim meraba kesin teshis konulmussa varikosel ameliyati olsun esin hemen sonraki ay hamile kalan cok tanidigim var Allah sifasini versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?