Kızlar birşey sorucam.
Rahim filmi çekilmenin hamile kalma ile ne alakası var? Bunu bir kaç yerde daha okumuştum. Rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım vs. diye. Bilgisi olan var mı?
Hoşbulduk canım âmin inşallah. Henüz doktora gitmedim daha çok yeni. Inşallah hersey yolundadır. Birbirimize dua edelim. Preseedi adetim bittikten sonra 2 şer gün arayla 4 kere kullandım. Şırıngayı itebildiğin en derine kadar it canım. 15 dk bekledim. Cok derine ittiğim için sanırım hiç bende fazlası çıkmadı. Canım mutlaka sabah akşam incir suyunu iç yumurtlama zamanına kadar iç en azından. Bence cok faydalı yumurta gelişiminde.biz 7 aydır falan istiyoruz. Bana da doktorlar olmaz dedi tüp bebek dediler . Eşimin sperm sayısı sınırda, ben de kist var. Bütün bunlara rağmen Allahım ol diyince oldu işte.Hoşgeldin @pyensess hayırlı olsun saglikla kucagina alirsin inşallah nezamandir bebis istiyordunuz bi sorun varmiydi preseedi nasil kullandin coook soru sordum :) inşallah bizlerede dua et mübarek aylarda bizimde yüzümüz gülsün inşallah :)
İncir kurunu bu ay tuttmazsa önümüzdeki ay denemeyi düşünüyorum soganla birlikte preseedi bende en derinlere sikiyorum ve ikininca dediginn gibi fazlasi cikmiyor bile :) inşallah bu ay bizimde yüzümüz gulerde baska biseye gerek kalmazHoşbulduk canım âmin inşallah. Henüz doktora gitmedim daha çok yeni. Inşallah hersey yolundadır. Birbirimize dua edelim. Preseedi adetim bittikten sonra 2 şer gün arayla 4 kere kullandım. Şırıngayı itebildiğin en derine kadar it canım. 15 dk bekledim. Cok derine ittiğim için sanırım hiç bende fazlası çıkmadı. Canım mutlaka sabah akşam incir suyunu iç yumurtlama zamanına kadar iç en azından. Bence cok faydalı yumurta gelişiminde.biz 7 aydır falan istiyoruz. Bana da doktorlar olmaz dedi tüp bebek dediler . Eşimin sperm sayısı sınırda, ben de kist var. Bütün bunlara rağmen Allahım ol diyince oldu işte.
amin canım inşaallaahhh. canım bu 19. ayım olacak. bunun öncesinde 3 ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi ve iki aşılamam var. ama hiç gebelik yaşamadım. yaşım 29 canım. senin?kimyager1508 canim hayırlısı olsun inşallah hakkımızda kac yıldır ugrasiyordunuz canim bide yaş kaç inşallah bu ay ollr inşallah...
Canım ellerine sağlık uzun zamandır giremedim yoğunluktan dolayı benim beklenen bat 26 nisan hayırlısı olsun herkes için ben adet olduktan sonra alacağım jeli bu ay sadece ovulasyon testi kullandim2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)
1- Benkibele (ilk deneme) Kızı oldu
2- Menzil Gxuxlxux (2. Deneme) Oğlu oldu
3- Rockwell (ilk deneme) (Düşükle sonuçlandı)
4- Wannababy (3. Deneme) Oğlu oldu
5- Nequelen (ilk deneme) Kızı oldu
6- Nerili
7- Kursatim (ilk deneme) Kızı oldu
8- Kadus / honeycim (ilk deneme) Kızı oldu
9- Durualya Oğlu oldu
10- Sevcangoksel (ilk deneme) Oğlu oldu
11- Jasmin77 (ilk deneme) Oğlu oldu
12- Bengusu (ilk deneme) (Ailevi nedenlerden düşükle sonuçlandı)
13- Duducan (ilk deneme) Oğlu oldu
14- Dila06 (2. Deneme) Kızı oldu
15- Babylove (2. Deneme) Kızı oldu
16- Duyguby (ilk deneme) Kızı oldu
17- Viana (2. Deneme) Oğlu oldu
18- DaddysFirstEye (ilk deneme)
19- Shyqueen (ilk deneme) Kızı oldu
20- Vergici (ilk deneme)
21- Gulayyusuf (ilk deneme) Oğlu oldu
22- Lapa (ilk deneme) Kızı oldu
23- Aysouk (2. Deneme)
24- Waters (ilk deneme)
25- Nevyas Oğlu oldu
26- Selmas88 (2. Deneme) Oğlu oldu
27- Johnnybravo (ilk deneme) Kızı oldu
28- Lilyum
29- 35.ay (ilk deneme) oğlu oldu
30- Buzma_vi (ilk deneme) Kızı oldu
31- Sezen10 (ilk deneme) Oğlu oldu
32- Papatyaa10
33- Maviumutolsun Oğlu oldu
34- Krishazel
35- Murebdu
36- Emineu (kan pıhtılaşması nedeniyle düşük)
37- Baby78 (ilk deneme)
38- Cigdem_55 (ilk deneme)
39- GamzeliKiz
40- Miranda (2. Deneme)
41- Polyanna23 (İlk deneme)
42- Gunes88 (ilk deneme)
43- Masal_naz (ilk deneme) Kızı oldu
44- Zerdal (ilk deneme) Oğlu oldu
45- Sensen99 (ilk deneme) Kızı oldu
46- Senemgy (ilk deneme)
47- Omman (ilk deneme)
48- Ysmnnnnnn (ilk deneme) Oğlu oldu
49- Ozumege (ilk deneme) Oğlu oldu
50- Ayen1986 (ilk deneme)
51- Blume84 (ilk deneme) Oğlu oldu
52- Sumak (İlk deneme) Kızı oldu
53- Ozge_nur (ilk deneme) Oğlu oldu
54- Brnyns (ilk deneme)
55- Elbebekgulbebek (ilk deneme) Kızı oldu
56- Smrm (ilk deneme)
57- Kardelen1985 (ilk deneme) Kızı oldu
58- Seyade (ilk deneme) Kızı oldu
59- Naz8 (ilk deneme)
60- Albena_gy (ilk deneme)
61- Beautyflake (ilk deneme) Oğlu oldu
62- Funda4 (ilk deneme) Kızı oldu
63- Ezgi0909 (5. deneme) Kızı oldu
64- Durusel24 (İlk deneme) Kızı oldu
65- Melinnaz (İlk deneme) Kızı oldu
66- Sevo24 (İlk deneme) Oğlu oldu
67- Gkckdl (İlk deneme)
68- cigdemycrocus13 (ilk deneme) Kızı oldu
69- gzm2628 (ilk deneme) Kızı oldu
70- topidik (İlk deneme) kızı oldu
71- serender001 (3. deneme) Oğlu oldu
72- BALIM86 (2. Deneme)
73- Zeynep83 (ilk deneme)
74- MehtapTok (İlk deneme) Kızı oldu
75- Kelebek088 (İlk deneme) Kızı oldu
76- Mayabebek (İlk deneme)
77- Pln06 (İlk deneme)
78- Gormiti (2. Deneme)
79- Cankaya06 ( İlk deneme)
80- Mihrimah84 (İlk deneme kimyasal, 2 deneme)
81- Tubisko (İlk deneme)
82- Kitmit (2. Deneme)
83- ytrn42 (İlk deneme)
84- shintoy (İlk deneme)
85- zehsel (ilk deneme) Oğlu oldu
86- zealea (15. Deneme) Oğlu oldu
87- demoneye2011 (İlk deneme)
88- beyaz-melek-31 (ilk deneme)
89- naciyemtncymtncy (2. Deneme) Oğlu olacak
90- cevizbadem (İlk deneme-Çoğul gebelik) Kızları oldu
91- aslisimsek3442 (İlk deneme)
92- Amazon (İlk deneme) Oğlu oldu
93- alicesemra (6. deneme)
94- naz8 (ilk deneme) Oğlu oldu
95- 35deniz (2. deneme) Oğlu oldu
96- burp (ilk deneme) Oğlu oldu
97- hican87 (2. deneme)
2015 Preseed Hamişleri:
98- kelebekh
99- only_time
100- zehsel (2. cocuk)
101- pelined687
102 - merice35
103 - elizii
104- saqelenge
105- sedebu(İlk deneme)
106- funda16
107- Gnr84(2. deneme)
108- jeosevda
109- polyanna23
110- paytipo (3. deneme) Oğlu olacak
111- vitaminsevimli ( ilk deneme)
112- dilek temiz (İlk deneme)
2015 Anne Adaylarımız:
1- sendenbebegimolsunesraBAT: 17 Nisan (2. ay) 2 gün gecikti. Dört gözle sonucunu bekliyoruz
2- mina33BAT: 22 Nisan (2. ay)
3- mibudiBAT: 25 Nisan (1. ay)
4- mini87BAT: 28 Nisan (1. ay)
5- aXhiBAT: 30 Nisan (1. ay)
6- hoppacuppaBAT: 2 Mayıs (1.ay)
7- kimyager1508BAT: 10 Mayıs (3.ay)
8 - sukretBAT: 10 Mayıs (3. ay)
9- rima85BAT: 11 Mayıs (3. ay)
10- Amelie pBAT: 12 Mayıs (2. ay)
12 - demir6133
13- sirine82
14- emkub
Gelsin bebişler, dolsun göbişler :)
Axhici
rahim filmi rahimle yumurtalik arasindaki tuplerde herhangi bir tikaniklik veya yapisiklik var mi diye cekiliyor ve eger cok az yapisiklik varsa rahim filmi sirasinda basincla verilen ilacli sivi sayesinde aciliyor ve spermlerin tuplerden gecisi kolaylasiyor
boyle sorunu olanlarda rahim filmi hamile kalmayi kolaylastiriyor diye biliyorum.
Canım ellerine sağlık uzun zamandır giremedim yoğunluktan dolayı benim beklenen bat 26 nisan hayırlısı olsun herkes için ben adet olduktan sonra alacağım jeli bu ay sadece ovulasyon testi kullandim
Bana olmaz dedi walla cnm dahada çektiremem artık iyice geçti zamanı bu ayda olmazsa mayısta çektircem artık buarada çok tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ♡♡♡♡Canım ben de adetim bittikten 4-5 gün sonra çektirdim bnm doktorum bişey olmaz dedi. Sadece çektirene kadar ilişki yasak dedi. Gecen ay çektirdim bu ay hamile kaldım. Doktoruma daha preseed kullandığımı diyemedim. :)) o da rahim filmine bağladı hamile kalmamı.
Amin cnm inş haklısın zaten daha çektiremem zamanda iyice geçti bidaha ki aya bakalım olmazsa ♡♡Ben cektirmedim ama drunu dinle derim belki bu ay hamis olacaksin her serde bi hayir vardir canim sen calismalari baslat bol bol dua et RAbbim bu ay yüzümüze baksın inşallah
Saol cnmselam canım hadi gözün aydınnnncanım hsg adetin 7 ile 10. günü arası çekiliyor. benim çektirdiğim merkez öyle demişti. adetinin kaç gün sürdüğü önemli değilmiş. ama adetin bitmesi gerekiyormuş. benim adetim 5 gün sürdüğü için ben 7. günü çektirmiştim.
Ay bana niye olmaz dedi o zamanRima merhaba
ben de cekildim rahim filmi subat ayinda. Tam hatirlamiyorum ama adetim bitminin ya 3. Ya 4 . Gunüydü.
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Selam. İki aydır takip ediyorum hamile kalırsam yazacaktım. Gercekten cok endişe ederek kullandım. Ondan mı oldu bilmiyorum hamileyim. Bence tek başına yeterli degil. Aynı zamanda incir kürü yaptım ve eşimde keçi boynuzu.bunlarında faydası var mutlaka yapın. Incir küründe yumurtlama zamanı kasıklarımın agrıdığını hissettim. Öyle bıraktım. 21 günde yapmadım. Toplamda 8 gün fln yaptım.
Âmin canım inşallah.Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aXhi cim iilik nolsun hurma polenleri ovu testleri keçi boynuzu özleri preseed boğuşuyorum çalışmalar son gaz devam ediyor havalar cok soğuk buralarda iş ev kosturuyorum inşallah mutlu haberleri alırız bu ay
arkadaşlar merhaba, ben de uzun bir uğrastan sonra yaklaşık bir sene denemeden sonra preseedi sizlerden duyup denemek istedim. ilk ayda tuttgunu cok okumuştum ama pek inanamıyordum. denediğim ilk ay adetim 4 gün gecikti ve hcg 750 cıktı cok ama cok mutluyum. beni de listenize ekleyebilirsiniz
darısı başınıza, Allah isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?