Daha önce bende araştırmıştım bu konuyu ama engel değilmiş canım bir çok kişi de hamile kalmış bu şekildeyken. Yine de drlar gebelik sırasında ilaç kullanılamayacağından önce tedavi olup ondan sonra hamile kalınmasını öneriyorlar. Çoook geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın.
aXhi canım seni çok iyi anlıyorum ... Ama o güzel haberi alacağına Allahın izniyle eminim ... Rabbim yazmış olsun , 1.5 sene denedik , dile kolay .. Neleri kovaladık bu sürede..Olacak , buna inan ..Dualarım tüm isteyenlerle ...
Bol bol su iç Canım.ya kızlar ben gecen sene ocak ayında sistit olmuştum. 1 sene gecti hala devam ediyor. ne doktorlara gittim ne iğneler ilaçlar kullandım geçmiyor. bu durum gebeliğe engelmi.. acaba bu yüzdenmi hamile kalamıyorum???
Ayy canim hayırlı olsun bende yaptim hep incir kürü sogan kuru ama olmadi nasip senin gibi guzel haberler alinca mutlu oluyoruzSelam. İki aydır takip ediyorum hamile kalırsam yazacaktım. Gercekten cok endişe ederek kullandım. Ondan mı oldu bilmiyorum hamileyim. Bence tek başına yeterli degil. Aynı zamanda incir kürü yaptım ve eşimde keçi boynuzu.bunlarında faydası var mutlaka yapın. Incir küründe yumurtlama zamanı kasıklarımın agrıdığını hissettim. Öyle bıraktım. 21 günde yapmadım. Toplamda 8 gün fln yaptım.
Canım ben de adetim bittikten 4-5 gün sonra çektirdim bnm doktorum bişey olmaz dedi. Sadece çektirene kadar ilişki yasak dedi. Gecen ay çektirdim bu ay hamile kaldım. Doktoruma daha preseed kullandığımı diyemedim. :)) o da rahim filmine bağladı hamile kalmamı.Slm kızlar nasılsınız :)
bben hormon testlerimin sonuçlarını aldım doktor hepsi normal dedi rahim filmi çektirmem gerekir mi dedim senin için çok iyi olur dedi ama adet geçtikten 1 yada 2 sonra çekiliyormuş bnm 4 gün geçti diye çektiremezsin dedi bidaha ki aya dedi ben 5 6 günde çektirilir biliyordum bir ay daha beklemesem çektirsem dedim olmaz dedi belki bu ay hamile kalırsın belli mi olur dedi eşim çok umutlandı kadın yüzüne nur inmiş gibi ne güzel dedi kesin içine doğdu diyor ikidebir :)
Siz ne diyorsunuz çektiren var mı aranızda kaçıncı gün çektirmiştiniz???
Ayy canim hayırlı olsun bende yaptim hep incir kürü sogan kuru ama olmadi nasip senin gibi guzel haberler alinca mutlu oluyoruz
Hoşgeldin @pyensess hayırlı olsun saglikla kucagina alirsin inşallah nezamandir bebis istiyordunuz bi sorun varmiydi preseedi nasil kullandin coook soru sordum :) inşallah bizlerede dua et mübarek aylarda bizimde yüzümüz gülsün inşallah :)Selam. İki aydır takip ediyorum hamile kalırsam yazacaktım. Gercekten cok endişe ederek kullandım. Ondan mı oldu bilmiyorum hamileyim. Bence tek başına yeterli degil. Aynı zamanda incir kürü yaptım ve eşimde keçi boynuzu.bunlarında faydası var mutlaka yapın. Incir küründe yumurtlama zamanı kasıklarımın agrıdığını hissettim. Öyle bıraktım. 21 günde yapmadım. Toplamda 8 gün fln yaptım.
Ben cektirmedim ama drunu dinle derim belki bu ay hamis olacaksin her serde bi hayir vardir canim sen calismalari baslat bol bol dua et RAbbim bu ay yüzümüze baksın inşallahSlm kızlar nasılsınız :)
bben hormon testlerimin sonuçlarını aldım doktor hepsi normal dedi rahim filmi çektirmem gerekir mi dedim senin için çok iyi olur dedi ama adet geçtikten 1 yada 2 sonra çekiliyormuş bnm 4 gün geçti diye çektiremezsin dedi bidaha ki aya dedi ben 5 6 günde çektirilir biliyordum bir ay daha beklemesem çektirsem dedim olmaz dedi belki bu ay hamile kalırsın belli mi olur dedi eşim çok umutlandı kadın yüzüne nur inmiş gibi ne güzel dedi kesin içine doğdu diyor ikidebir :)
ayyy hadi bakalımmm bol bol çalışkimyager1508 akintim başladı ara ara galiba yumoslar büyüyor ovu yapmaya basladim silik ikinci cizgiler cikiyor calismalaya bugün basliycaz hurma poleni de bitti bi taraftan da üç aylar için biseyler yapiyorum Rabbim bu mubarek ayda yüzümüzü güldürur inşallah sen nasilsin neler yapiyon
tebrik ederim canımmmmSelam. İki aydır takip ediyorum hamile kalırsam yazacaktım. Gercekten cok endişe ederek kullandım. Ondan mı oldu bilmiyorum hamileyim. Bence tek başına yeterli degil. Aynı zamanda incir kürü yaptım ve eşimde keçi boynuzu.bunlarında faydası var mutlaka yapın. Incir küründe yumurtlama zamanı kasıklarımın agrıdığını hissettim. Öyle bıraktım. 21 günde yapmadım. Toplamda 8 gün fln yaptım.
ya kızlar ben gecen sene ocak ayında sistit olmuştum. 1 sene gecti hala devam ediyor. ne doktorlara gittim ne iğneler ilaçlar kullandım geçmiyor. bu durum gebeliğe engelmi.. acaba bu yüzdenmi hamile kalamıyorum???
selam canım hadi gözün aydınnnnSlm kızlar nasılsınız :)
Slm kızlar nasılsınız :)
günaydın tatlımmmmHerkese günaydınnnnnn
Nasılsınız bakalım bugün?
Aaaa aramıza yeni bir hamile katılmış. Hoşgeldin @Piyensesss Tebrik ederimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?