inşallah alırısınız nasıl kullanıyorsunuz bu preseedi bide keçi boynuzuna bu ay bende başlatacam eşimiaXhi cim iilik nolsun hurma polenleri ovu testleri keçi boynuzu özleri preseed boğuşuyorum çalışmalar son gaz devam ediyor havalar cok soğuk buralarda iş ev kosturuyorum inşallah mutlu haberleri alırız bu ay
inşallaahh canım. senin daha yaşın küçük. Rabbim çok aratmasın inşaalaahkimyager1508 canım ben 22 yaşındayım 1 kurtajim var 10 haftalikti kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum 8 ayda hamile kalmıştım kurtajdan sonra ilk adetten sonra gebe kalabilirsin demisti drum 4.ay olacak tık yok eşimin sperm sayısı düşük benim ilk zamanlar çikolata kistim vardi hamile kalamazsin denildi kaldim ama bozuk sperm/yumurta nedeniyle kaybettim şimdi çok korkuyorum ya olmazsa olurda yine ayni seyleri yasarmiyim diye Rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim ama sen biraz daha bekle derim canim tupe gecmeden once tam kontrollerini yaptirdin mi eşin sen güzel bi muayeneden geçin inşallah bu ay olurda hicbiseye gerek kalmaz buarada 2 yillik evliyim
Hoşgeldin topiğe :) preseedi yumurtlama donemlerimde gunasiri olacak sekilde 4 kez kullaniyorum 4 mg. Cekip vaginanin en dip köşelerine sikiyorsun canim 15 dk sonra iliski oluyor tabi popo altina yastik ve sabaha kadar hic kalkma zaten alinca icinde türkçe prospektusu var canim ben ayni orda yazani uyguluyorum al kullan bisey kaybetmezsin inşallah en kisa zamanda da tutarinşallah alırısınız nasıl kullanıyorsunuz bu preseedi bide keçi boynuzuna bu ay bende başlatacam eşimi
Anammmm sen baya sıkı çalışıyosun :) İnşallah emeklerinin karşılığını bu ay alırsın canımm
Aramıza hoşgeldinnnnn ve tebrik ederim canım. Hemen ekliyorum seni deEkstra birşey yapmış mıydın preseed dışında? Eşinde veya sende bir sorun var mıydı? Ayhhh çok soru sordum
merhaba hanımlar topik çok uzun olduğundan son sayfaları okudum ümitlendim valla bugün bende alıcam bu preseed den eczanelerde bulabiliyor muyuz ve asıl olan nasıl kullanılıyor?
tatlım hayırlısı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsincanım cok sagol.. ahh neler cekmedik ki bir senedir ona baktır buna baktır eşimin morfolojisi %3 cıktı önce ona taktık sonra hsg cektirdik vay dediler tüplerin hasarlı normal de olmaz tüp de..bi süre eşim askeri görevde diye ara verdik 3 ay kadar. görevdeyken pycnogenol dşye bi çam kabuğu vitaimn var onu kullandı hücreleri yenılıyormuş, ben de geldiği ay preseed almıştım onu kullandık. kendimle ilgili hiç bişey yapmadım.. ve oldu hala şoktayım :)
canım bende 2-3 ml çekiyorum. fazla olup ziyan olmasın diye ama yanlış mı yapıyorum diye de huzursuzdum. sen ne kadar çektin?canım selam, ben Türkiye dagıtıcısından sipariş ettim 134 tl.. yumurtlama gününde ilişkiden 15 dk önce tüpün yardımı ile vajinaya sıkıyorsun. ben 15 dk beklemedim ve bütün tüpü doldurmadım tamamı cok zaten. bidahaki aya kalsın dedim ama cok şükür gerek kalmadı
Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider.canım selam, ben Türkiye dagıtıcısından sipariş ettim 134 tl.. yumurtlama gününde ilişkiden 15 dk önce tüpün yardımı ile vajinaya sıkıyorsun. ben 15 dk beklemedim ve bütün tüpü doldurmadım tamamı cok zaten. bidahaki aya kalsın dedim ama cok şükür gerek kalmadı
merhaba hanımlar topik çok uzun olduğundan son sayfaları okudum ümitlendim valla bugün bende alıcam bu preseed den eczanelerde bulabiliyor muyuz ve asıl olan nasıl kullanılıyor?
aXhi hehehe evet bu ay tam Teçhizatlı girdim savasa bakalim bu ay nolacak inşallah adımı bi üst makama geçiririm bu ay
canım bende 2-3 ml çekiyorum. fazla olup ziyan olmasın diye ama yanlış mı yapıyorum diye de huzursuzdum. sen ne kadar çektin?
inşallah canım ekle listene ben bu ay yumurtlama dönemiyle başlayacam inşallah gitti gidiyorda bazı sitelere göre daha uccuz birisinde 139 biriisinde 115 şaşırdım orjinal değilse verdiğimiz para da boşa gider diye korkuyorumaXhi
yarısına kadar falan kullandım canımcanım bende 2-3 ml çekiyorum. fazla olup ziyan olmasın diye ama yanlış mı yapıyorum diye de huzursuzdum. sen ne kadar çektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?