Kislar bugün yoğun bi gündü anca giremedim yazamadim size. Hala kırmızı gelmedi ama gebelik testi yaptim ondada çıkmadıacaba test icin erken mi davrandim ama karnim arada ağrıyor kizlar dua edin nolurrr bebisim gelsin
Canim kan testi yaptirsana kesin sonuc hem beklemezsin tabi sen bilirsin valla kendimin beklenmeyeni bekler gibi bekliyorum senin beklenmeyen kirmizilariKislar bugün yoğun bi gündü anca giremedim yazamadim size. Hala kırmızı gelmedi ama gebelik testi yaptim ondada çıkmadıacaba test icin erken mi davrandim ama karnim arada ağrıyor kizlar dua edin nolurrr bebisim gelsin
Kislar bugün yoğun bi gündü anca giremedim yazamadim size. Hala kırmızı gelmedi ama gebelik testi yaptim ondada çıkmadıacaba test icin erken mi davrandim ama karnim arada ağrıyor kizlar dua edin nolurrr bebisim gelsin
Üzme canım kendini Rabbim vaktini bekliyor hepimiz için 3 aylara girmiş bulunuyoruz kızlar bol bol dua edelim kuran okuyalim yapabilirsek oruc tutalım mübarek aylardayiz belki sevinci bu aylarda yasiycaz Rabbim en güzel sekilde mükafatlandirsin inşallahKislar kırmızı karti yedimmalesef bu ayda olmadi inşallah guzel haber sizlerden gelir
Kislar kırmızı karti yedimmalesef bu ayda olmadi inşallah guzel haber sizlerden gelir
Ya benim adet belirtilerim var.kasık agrisi inanılmaz derecede ve bugün akıntım oldu kahverengi Sulu bir akıntıydi. simdilik beklerimmedeyim. Ama sanki buayda tutmadı. Ne bilim ağrım çok fazla. Birde idrarimda yanma var.((
Hiç beklemeyip umudu kestiğiniz , başka bir şeye odaklandığınız bir anda gelecek sürpriz yumurtanız , buna inanın..Ben de az çökmedim tuvaletlerde negatifleri görünce...İnanın herkes Allahın izniyle kavuşacak yavrusuna..Yeterki zamanı gelmiş olsun ... Allah yakın zamanda sağlıkla kavuştursun ...
Benim de belirtim yok. Biraz erken olsa da her adet öncesi olduğu gibi sivilcelendim, sanırım strestenpek umudum yok açıkçası, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah arkadaşlar...
GÜNAYDINNN KIZLAR... KEYİFLER NASILLL??? VAR MI Bİ GELİŞME?
Canım yaa çok üzüldümİnşallah bir dahaki ay bu sevinci yaşarsın
Canım olumsuz düşünme. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış ne de olsa. Sistit mi oldun acaba?
Ağzından bal damlıyo canım inşallah inşallah! Ben bir süre başka şeylere de odaklanmıştım ama yine olmadı. Belki de yumurtlama takibi yapmadığım için tutturamadık bilmiyorum. İnşallah çok bekletmezler bizi :)
İnşallah gelmez canım kırmızıların. Sen yine de olumsuz düşünme
Günaydın canımmmm. Bende durumlar aynı beklemedeyiz :) Sende ne var ne yok?
ya kızlar ben gecen sene ocak ayında sistit olmuştum. 1 sene gecti hala devam ediyor. ne doktorlara gittim ne iğneler ilaçlar kullandım geçmiyor. bu durum gebeliğe engelmi.. acaba bu yüzdenmi hamile kalamıyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?