- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
aminnnn canımmmmAllahü Teala hepinizden razı olsun arkadaşlar, öyle içtensiniz ve öyle güzel motive ediyorsunuz ki minnettarım, Rabbim cümlenizi afiyette bulundursun inşaallahiyi ki varsınız, teşekkürler ...
canım bnm bn kullanmadım ama bna dr.um progestoren verdi bnde bgn kullanıcam bakalım arrtık hayırlısı :)Kızlarrrr az önce dr kontrolünden geldim dr vaginal usg yapti sağ yumurtaligimda olgunlasmis yumurta gördük ve PREGNYL 1000 (çatlatma iğnesi) yaptırdı ve ESTROFEM TABLET verdi simdi kullanmaya basliycam sorum şu ki ben simdi nelere dikkat edeyim heycandan sormayı unuttum kullanan varsa nolur yardimmmmm ilk kez kullaniyorum
bn kullanmadım canım ama soğan kürünü uygulamıştım bnde bi işe yaramadı ama bünyeden bünyeye farkedebiliyo sanırım arkadşlarımdan kullananlar vardı onlar oyle hamile kalmıştı sen yinede dene allah byük belki olur :)Kislar ben dün doktor a gittim doktor bitane yumurtan simdiden büyümüş dedi kist olusmasin diye desolett verdi bu hapi kullananiniz oldu mu hic soğan kürü yapayım diyorum ne dersiniz
Sogan kürü daha önceden yapmistim hamile kalamamistim ama adetlerim falan düzene girmisti bu hapı merak ediyorum pek kullanmakta istemiyorum doğum kontrol hapı sonuctabn kullanmadım canım ama soğan kürünü uygulamıştım bnde bi işe yaramadı ama bünyeden bünyeye farkedebiliyo sanırım arkadşlarımdan kullananlar vardı onlar oyle hamile kalmıştı sen yinede dene allah byük belki olur :)
doktorlar bizden daha iyi bilirler tabi ama bnm dktrmda dgum kntrol hapı vermişti bir ay kullanmıştım adetim düzene girmişti sonrada tedaviye başlamıştık zaten klomen ve çatlatma iğnesi verdi sen dktoruna tekrardan bi danış aklına takılacağına canım ..Sogan kürü daha önceden yapmistim hamile kalamamistim ama adetlerim falan düzene girmisti bu hapı merak ediyorum pek kullanmakta istemiyorum doğum kontrol hapı sonucta
Evet haklısın canim bende 2 ay klomen kullandim muhtemelen yumurtaliklari dinlendirmek icin verdidoktorlar bizden daha iyi bilirler tabi ama bnm dktrmda dgum kntrol hapı vermişti bir ay kullanmıştım adetim düzene girmişti sonrada tedaviye başlamıştık zaten klomen ve çatlatma iğnesi verdi sen dktoruna tekrardan bi danış aklına takılacağına canım ..
vardır canım herşeyde bir hayır bnde istemiyodum bir ayım daha boşuna gdecek dye ama dktorlar da olsun diye uğraşıyorlar sen bidaha danış inşallah rabbim bizlerede gösterir o mutluluğu.Evet haklısın canim bende 2 ay klomen kullandim muhtemelen yumurtaliklari dinlendirmek icin verdi
Amiin Inşallah canım teşekkür ederim rahatlattigin icin o kadar bekledim 1 aydan bisi olmaz sağlık icin sonuçta bi ayda kafam rahat olur bebis yok bilirim barivardır canım herşeyde bir hayır bnde istemiyodum bir ayım daha boşuna gdecek dye ama dktorlar da olsun diye uğraşıyorlar sen bidaha danış inşallah rabbim bizlerede gösterir o mutluluğu.
Amiin Inşallah canım teşekkür ederim rahatlattigin icin o kadar bekledim 1 aydan bisi olmaz sağlık icin sonuçta bi ayda kafam rahat olur bebis yok bilirim bari
Aynen canim herseyin farkindayiz ama insan genede farkinda olmadan üzülüyor nasip kısmet diyelim Rabbim dualarimizi en yakın zamanda kabul etsinaynen bebeğim takmamaya bak çok sıkıntı yapma nasibi belikide başka aylara allah kucağımızı boş bırakmasın dua et bol bol herşey bahane aslında allah ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur canım:)
amin canım bnm amin insanoğlu işte hemen istiyo herşeyi boşver sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı olsunda bekleriz biz sıkıntı yok :)Aynen canim herseyin farkindayiz ama insan genede farkinda olmadan üzülüyor nasip kısmet diyelim Rabbim dualarimizi en yakın zamanda kabul etsin
Kesinlikle ahh bide yasimiz ilerlemeseamin canım bnm amin insanoğlu işte hemen istiyo herşeyi boşver sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı olsunda bekleriz biz sıkıntı yok :)
hiiiiç sıkma canını kuzum bak kandil bgün dua et senRegl oldum arkadaşlar, lâkin üzülmedim çok şükür. Beklentiyle üzüntü doğru orantılı onu anlamış oldum ... Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla cümlemize evlat sahibi olabilmeyi nasib eylesin inşaallah, Regaib Kandilimiz hayırlı ve mübarek olsun ...
olacak o kadar kuzumKesinlikle ahh bide yasimiz ilerlemese
Gecmis olsun canim bende üzülmedim ama varmi yokmu diye dusunmek insani yoruyorRegl oldum arkadaşlar, lâkin üzülmedim çok şükür. Beklentiyle üzüntü doğru orantılı onu anlamış oldum ... Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla cümlemize evlat sahibi olabilmeyi nasib eylesin inşaallah, Regaib Kandilimiz hayırlı ve mübarek olsun ...
Gecmis olsun canim bende üzülmedim ama varmi yokmu diye dusunmek insani yoruyorRegl oldum arkadaşlar, lâkin üzülmedim çok şükür. Beklentiyle üzüntü doğru orantılı onu anlamış oldum ... Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla cümlemize evlat sahibi olabilmeyi nasib eylesin inşaallah, Regaib Kandilimiz hayırlı ve mübarek olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?