Kızlarrrr 4 aydır ovulasyon testi kullaniyorum ikinci koyu cizgiyi hic gorememistim hep gölge gibiydi biliyorsunuz dün catlatma iğnesi oldum az once aynı saatte ovu testi yaptim ve aninda koyu çizgi çıktıheralde Yumoş um catladi bugün napip edip degerlendiricem yarin dr kontrolum var Allah'im şu mubarek aylarin kandilin hurmetine inşallah bu ay nasip eder buna bile o kadar sevindimki Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinEki Görüntüle 1505808
mini87 işte öyle bir daralmışlık var ruhumda bugün. sabahtan beri gözlerim nemli nemli biri dokunsada ağlasam diye bekliyorum sanki.
S sukret canım hadi hayırlısı olsun inşallah. bu mübarek günde birimizden iyi haberler gelsin lütfen lütfen lütfen... sanki kendimin iyi haberiymiş gibi motive oluyorum
Hava etkiler canım yaa. Güzel şeyler düşün herşey çok güzel olacak İnşallah.mini87 bazen öyle dolu oluyorsunki istesende ağlayamıyorsun öyle gözlerin dolu dolu ruh gibi kalıyorsun.
birde bugün istanbulda hava çok kapalı. onunda etkisinde kalmış olabilirim
Regl oldum arkadaşlar, lâkin üzülmedim çok şükür. Beklentiyle üzüntü doğru orantılı onu anlamış oldum ... Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla cümlemize evlat sahibi olabilmeyi nasib eylesin inşaallah, Regaib Kandilimiz hayırlı ve mübarek olsun ...
bende jeli aldım hatta onla bırlıkte sıtede sıparıs verırken gordugum ruj şeklinde ovulasyon testınıde aldım. bızde sperm azlıgı var o yuzden dr. tup bebek dedı. doğal yollardan bişeyler olsun dedim arısütü+polen kürüne başladık ama eşim bu konuda gevşek davranıyor nedense. hevesimi o kadar kırıyorki reglım bıtelı 3 4 gun oldu hala gelen urunlerın ambalajını açıp nasıl şeyler olduğuna dahi bakmadım.
deli gibi istiyorum ve hiçbirşey yapmama hastalığına tutuldum. öyleki.... ocakta ogrendıgımızden berı eşimle çok daha az birlikte oluyorum.motıve olmak ıcın burdakı başarıları okuyorum bu seferde bak millet beceriyo bizde hala bi halt yok olmıycak işte olmıycak diye kendimi yiyorum.. be mübarek sen yumurtlama gunlerını bılmezsen, ilişkiye girmezsen leylekler mi getircek o bebişi... birşey diyin bana kızlar yaaa bugün moralim sıfır. havalardan mı ne!!!
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim fakat hemen hergün sizleri takip ediyorum.5 yıllık evliyim ve bir kürtajım var kürtajdan sonra bir çok doktora gittim ve hamile kalamadım bende de eşimde de bir problem yok bu ay preeseed aldım ve ovulasyon günümü bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ve analıktan mahrum bırakmasın
Canım bence hiç canını sıkma benim eşim de aynı senin esin gibıdı bizde de hareketlilik az o yüzden bu durumu kabullenemedi daha yeni kendi dedin doktora gidiyor çare arıyor gibi biraz zaman geçmesi lazim@umutlu20 canım problem bende olsa yenmeyecek en iğrenç şeyleri öğüre böğüre yerim. birde sinir olduğum şey onun bir kızı var zaten. ve şu an sorun onda. 4.senemiz bu. yaşıda ilerliyor. dr. tüp diyor onada maddi olarak bulaşamıyor şuan. e bari doğal kürleri yap dimi. o da yok. yani o kadar daralmış durumdayım ki.. nereye neye kime saldırsamda hırsımı alsam diye bakınıp duruyorum.
Benim bat pazar günü inşallah olmam içimden bi his olacağını söylüyor bu ay olmazsa jelde olacak ama olacak allah izin verirse bi de kendi haline biraktim sadece clebra yum testi ile takip yapıyorum o kadar sonra kendi haline bırakıyorum hayırlısı allahtan
Benim bat pazar günü inşallah olmam içimden bi his olacağını söylüyor bu ay olmazsa jelde olacak ama olacak allah izin verirse bi de kendi haline biraktim sadece clebra yum testi ile takip yapıyorum o kadar sonra kendi haline bırakıyorum hayırlısı allahtan
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Allah herkesin dualarını kabul etsin.
Geçmiş olsun canımmmm. Harikasın, pes etmek yok. Kucağımız dolana kadar üzülmeden, yılmadan tam gaz devam
agresifportakal aramıza hoşgeldin canımmmm
Ne olursa olsun kimsenin hevesini kırmasına izin verme. Proxeed plus diye bir hap var erkekler için en kötü ihtimalle bunu temin edip içir eşine şirinlikler yaparak. İnşallah en kısa zamanda buradaki bir çok insan gibi bebişine kavuşursun
A ada_sahil sende aramıza hoşgeldin canımmmm.Ne güzel kendiliğinden hamile kalabilmişsin ilkinde demek ki yeniden zamanını bekliyor bebişin canım. Kocaman bir AMİNNNN diyorum dileklerine :)
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Allah herkesin dualarını kabul etsin.
Geçmiş olsun canımmmm. Harikasın, pes etmek yok. Kucağımız dolana kadar üzülmeden, yılmadan tam gaz devam
agresifportakal aramıza hoşgeldin canımmmm
Ne olursa olsun kimsenin hevesini kırmasına izin verme. Proxeed plus diye bir hap var erkekler için en kötü ihtimalle bunu temin edip içir eşine şirinlikler yaparak. İnşallah en kısa zamanda buradaki bir çok insan gibi bebişine kavuşursun
A ada_sahil sende aramıza hoşgeldin canımmmm.Ne güzel kendiliğinden hamile kalabilmişsin ilkinde demek ki yeniden zamanını bekliyor bebişin canım. Kocaman bir AMİNNNN diyorum dileklerine :)
kızlar birşey sorabilir miyim? alternatif konu başlıkları var ama aktif değil hiçbirisi. bu preseedle birlikte tükürük testinide aldım(fertil focus) ilk defa dün 3 kere ve bu sbh 1 kere denedim ama klavuzunda bahsedilen şekillere benzer hiçbirşey görmedim. daha farklı şeyler gördüm. bunu kullanan arkadaşlar var mı aramızda?
aXhi canim benim bat tarihim 17 mayis ama doktor bana doğum kontrol hapı verdi yumusum erken büyümüş icmezsen kist olur dedi bu ay ben umutsuz vaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?