sıkma canını kuzucum yaa oda olacağı günü biliyordur elbet bnm eşimde bni strese sokup duruyodu olmuyo olmuyo dye ama konuşarak hallettik şükür moralini yüksek tut olacak allahın izniyle çörek otu ye hergün onunda çok faydası varmış bnde yiyrm ölümden başka herşeye devaymış o dene bibende jeli aldım hatta onla bırlıkte sıtede sıparıs verırken gordugum ruj şeklinde ovulasyon testınıde aldım. bızde sperm azlıgı var o yuzden dr. tup bebek dedı. doğal yollardan bişeyler olsun dedim arısütü+polen kürüne başladık ama eşim bu konuda gevşek davranıyor nedense. hevesimi o kadar kırıyorki reglım bıtelı 3 4 gun oldu hala gelen urunlerın ambalajını açıp nasıl şeyler olduğuna dahi bakmadım.
deli gibi istiyorum ve hiçbirşey yapmama hastalığına tutuldum. öyleki.... ocakta ogrendıgımızden berı eşimle çok daha az birlikte oluyorum.motıve olmak ıcın burdakı başarıları okuyorum bu seferde bak millet beceriyo bizde hala bi halt yok olmıycak işte olmıycak diye kendimi yiyorum.. be mübarek sen yumurtlama gunlerını bılmezsen, ilişkiye girmezsen leylekler mi getircek o bebişi... birşey diyin bana kızlar yaaa bugün moralim sıfır. havalardan mı ne!!!
Hoşgeldin topikimizebende jeli aldım hatta onla bırlıkte sıtede sıparıs verırken gordugum ruj şeklinde ovulasyon testınıde aldım. bızde sperm azlıgı var o yuzden dr. tup bebek dedı. doğal yollardan bişeyler olsun dedim arısütü+polen kürüne başladık ama eşim bu konuda gevşek davranıyor nedense. hevesimi o kadar kırıyorki reglım bıtelı 3 4 gun oldu hala gelen urunlerın ambalajını açıp nasıl şeyler olduğuna dahi bakmadım.
deli gibi istiyorum ve hiçbirşey yapmama hastalığına tutuldum. öyleki.... ocakta ogrendıgımızden berı eşimle çok daha az birlikte oluyorum.motıve olmak ıcın burdakı başarıları okuyorum bu seferde bak millet beceriyo bizde hala bi halt yok olmıycak işte olmıycak diye kendimi yiyorum.. be mübarek sen yumurtlama gunlerını bılmezsen, ilişkiye girmezsen leylekler mi getircek o bebişi... birşey diyin bana kızlar yaaa bugün moralim sıfır. havalardan mı ne!!!
vuuuuvvv sen dolmuşsun baya canım benim yaa şu preseed jelide bi deneyin bakalım senden önemli değil hiç bişey rabbim verir inşallah hepimize.U umutlu20 canım problem bende olsa yenmeyecek en iğrenç şeyleri öğüre böğüre yerim. birde sinir olduğum şey onun bir kızı var zaten. ve şu an sorun onda. 4.senemiz bu. yaşıda ilerliyor. dr. tüp diyor onada maddi olarak bulaşamıyor şuan. e bari doğal kürleri yap dimi. o da yok. yani o kadar daralmış durumdayım ki.. nereye neye kime saldırsamda hırsımı alsam diye bakınıp duruyorum.
inşallah canım benim inşallah kötü oluyo biliyorum anlayabiliyorum seni sen gönlünü ferah tut bol bool dua et rabbim herşeyi görüyo.sağolun kızlar freni boşalmış yokuş aşağı giden kamyon gibiyim. şu ovulasyonum bir gelsede denesem ondan sonrada yine olmuyosa kıyameti kopartıp en geç haziranda tüp deneyeceğim..
rabbim hepimizin gönül yangınını söndürsün inşallah...
ahhh canım yaaa hiç darlandırma kendini. sonuçta kızsanda sinirlensende kendine zarar verirsin. diğer arkadaşımızın dediği gibi sen yedirip içereksin başka çare yok. ilk başlarda benim eşimde sallıyordu ama baktı olmuyor tüp bebek diye tutturmaya başladım, bir de millet hadi yok mu bişeyler dedikçe gaza geldi şimdi daha dikkatli davranıyorbende jeli aldım hatta onla bırlıkte sıtede sıparıs verırken gordugum ruj şeklinde ovulasyon testınıde aldım. bızde sperm azlıgı var o yuzden dr. tup bebek dedı. doğal yollardan bişeyler olsun dedim arısütü+polen kürüne başladık ama eşim bu konuda gevşek davranıyor nedense. hevesimi o kadar kırıyorki reglım bıtelı 3 4 gun oldu hala gelen urunlerın ambalajını açıp nasıl şeyler olduğuna dahi bakmadım.
Hoşgeldin topikimizemerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim fakat hemen hergün sizleri takip ediyorum.5 yıllık evliyim ve bir kürtajım var kürtajdan sonra bir çok doktora gittim ve hamile kalamadım bende de eşimde de bir problem yok bu ay preeseed aldım ve ovulasyon günümü bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ve analıktan mahrum bırakmasın
çok teşekkür ederim bat 16 listeye nasıl ekleniyoruz.
bende jeli aldım hatta onla bırlıkte sıtede sıparıs verırken gordugum ruj şeklinde ovulasyon testınıde aldım. bızde sperm azlıgı var o yuzden dr. tup bebek dedı. doğal yollardan bişeyler olsun dedim arısütü+polen kürüne başladık ama eşim bu konuda gevşek davranıyor nedense. hevesimi o kadar kırıyorki reglım bıtelı 3 4 gun oldu hala gelen urunlerın ambalajını açıp nasıl şeyler olduğuna dahi bakmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?