Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Frdaa canımmmm iğneden 5 saat sonra yani dün yakınlaşma oldu bugün malesef olamayacak yarin devam edicez ve saat 15:00te dr kontrole çağırdı inşallah askercikler sapasağlam duruyordur içerde yumoslarla buluşup kuvvetli aşk yaşarlar inşallah hayırlı haberler alırız topikcek :) sen neler yapiyon canim varmi değişiklikler

U umutlu20 Sağol canim hadi inşallah hayırlısı olsun mutlu haberleri verelim inşallah bu ay

mibudi canim geçmiş olsun aynen böyle devam moral bozmak yok bugün herkese dua edicem Rabbim en güzel vakitte bizimde yüzümüzü güldürecek

Kızlar herkesin kandili mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul buyursun bugün dua vakti hepimiz dua edelim inşallah belki nasibimiz bu mubarek üç aylardadir canlarimmmm

bende jeli aldım hatta onla bırlıkte sıtede sıparıs verırken gordugum ruj şeklinde ovulasyon testınıde aldım. bızde sperm azlıgı var o yuzden dr. tup bebek dedı. doğal yollardan bişeyler olsun dedim arısütü+polen kürüne başladık ama eşim bu konuda gevşek davranıyor nedense. hevesimi o kadar kırıyorki reglım bıtelı 3 4 gun oldu hala gelen urunlerın ambalajını açıp nasıl şeyler olduğuna dahi bakmadım.
deli gibi istiyorum ve hiçbirşey yapmama hastalığına tutuldum. öyleki.... ocakta ogrendıgımızden berı eşimle çok daha az birlikte oluyorum. motıve olmak ıcın burdakı başarıları okuyorum bu seferde bak millet beceriyo bizde hala bi halt yok olmıycak işte olmıycak diye kendimi yiyorum.. be mübarek sen yumurtlama gunlerını bılmezsen, ilişkiye girmezsen leylekler mi getircek o bebişi... birşey diyin bana kızlar yaaa bugün moralim sıfır. havalardan mı ne!!!

sıkma canını kuzucum yaa oda olacağı günü biliyordur elbet bnm eşimde bni strese sokup duruyodu olmuyo olmuyo dye ama konuşarak hallettik şükür moralini yüksek tut olacak allahın izniyle çörek otu ye hergün onunda çok faydası varmış bnde yiyrm ölümden başka herşeye devaymış o dene bi

U umutlu20 canım problem bende olsa yenmeyecek en iğrenç şeyleri öğüre böğüre yerim. birde sinir olduğum şey onun bir kızı var zaten. ve şu an sorun onda. 4.senemiz bu. yaşıda ilerliyor. dr. tüp diyor onada maddi olarak bulaşamıyor şuan. e bari doğal kürleri yap dimi. o da yok. yani o kadar daralmış durumdayım ki.. nereye neye kime saldırsamda hırsımı alsam diye bakınıp duruyorum.

Hoşgeldin topikimize eşine yapılacak seyleri sen hazırlayıp ağzına kadar sokacaksin erekekler genelde armut pis ağzıma düş modunda pragramlanmis varliklardir canim netten kürleri oku yap hersey bebis için sloganiyla yedirt keçi boynuzu kürü muhtesem mesela esinin sorunu için Rabbim yar ve yardimcin olsun topigi takip et buralarda çok sey ogrendim hem derdime ortak oldular bizde bi gün o mutlu haberi alicaz sıkma canını

vuuuuvvv sen dolmuşsun baya canım benim yaa şu preseed jelide bi deneyin bakalım senden önemli değil hiç bişey rabbim verir inşallah hepimize.

inşallah canım benim inşallah kötü oluyo biliyorum anlayabiliyorum seni sen gönlünü ferah tut bol bool dua et rabbim herşeyi görüyo.

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim fakat hemen hergün sizleri takip ediyorum.5 yıllık evliyim ve bir kürtajım var kürtajdan sonra bir çok doktora gittim ve hamile kalamadım bende de eşimde de bir problem yok bu ay preeseed aldım ve ovulasyon günümü bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ve analıktan mahrum bırakmasın

ahhh canım yaaa hiç darlandırma kendini. sonuçta kızsanda sinirlensende kendine zarar verirsin. diğer arkadaşımızın dediği gibi sen yedirip içereksin başka çare yok. ilk başlarda benim eşimde sallıyordu ama baktı olmuyor tüp bebek diye tutturmaya başladım, bir de millet hadi yok mu bişeyler dedikçe gaza geldi şimdi daha dikkatli davranıyor internetten kürleri araştırıp (e vitamini, keziboynuzu gibi) sen yap al bunu iç de

Hoşgeldin topikimize geçmiş olsun bu jeli kullan canim yukardaki listeyi gormussundur bi cok kisinin mucizesi oldu inşallah bizimde olur bende 4 ay önce kürtaj oldum hemen kalırsın demişti ama hala tık yok jelide bu 3.ayim olacak insallah tez vakitte hepimiz kalırız aXhi arkadasimiz liste yapiyor BAT ni söyle listeye eklesin canim ordan takip ediyoruz moral oluyor hepimize

benide yazın kızlar benideeeeee bat 13mayıs. ovulasyon testımıde yapıp gunume gore jellenıcem. gerçi siz nasıl bu kadar kesin verebiliyosunuz şaşırıyorum. benim hep 1 gün önce 1 gün sonralarım oluyor
U umutlu20 , canım kardeşim benden sonra evlenip 1 ay önce doğum yaptı. hayırlı olsuna gelen hemen dönüp bana yükleniyor ne zman yapıcaksınız 4 sene oldu, bak sonra sız ıstesenızde allah vermıycek vs vs bılırsınız işte.... ( soranlara ev kredısı bıtsın oyle yapıcam dıyorum.)

**dipnot: teşekkür ederim kızlar liste miste diyince tekrar biraz toparladım kendimi. bu site iyi ki var

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim eşimde de hareket ve morfoloji kötü durumda. Sürekli ben uğraşıyorum. Kürler, vitaminler vs. Eşim hiç ilgilenmiyor. Sürekli ben takip ediyorum yedin mi içtin mi diye sıkıştırıyorum. Bir süre sonra sıkılıyor ama insan. İçimden yapmak gelmiyor. Ama tekrar toparlanıyorum, eşimi sıkıştırmaya devam ediyorum. Lütfen sen de bırakma kendini. Keçiboynuzu kürünü yap, çok faydalı sayıyı artırıyor.e vitamini ve çinkoyu da alın. L.arginine de sayıyı artırıyor onu da araştır istersen . İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz da bu yorgunluklarımızı unuturuz.

Kızlarrrr 4 aydır ovulasyon testi kullaniyorum ikinci koyu cizgiyi hic gorememistim hep gölge gibiydi biliyorsunuz dün catlatma iğnesi oldum az once aynı saatte ovu testi yaptim ve aninda koyu çizgi çıktı heralde Yumoş um catladi bugün napip edip degerlendiricem yarin dr kontrolum var Allah'im şu mubarek aylarin kandilin hurmetine inşallah bu ay nasip eder buna bile o kadar sevindimki Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…