aXhi sağol canım, burdaan ses çıkmayınca dayanamayıp firmayı aradım ordan öğrendim mantık olarak aynı şeyi yapmışım ama biraz değişiğini. :)))) gerçi artık öyle oldum ki buradaki arkadaşlara öyle çok güvenir oldum ki yetkiliyle farklı şey söylense burdaki tecrubelerı dınler kızların yolundan gıderım....
Sağol canim benim iyiki varsınKıyamam canım yaaa.. Sonrasında kistle uğraşacağına biraz bebiş için sabretmek en iyisi. Biz iyi tarafından bakalım 1 ay kafan rahat olacak en azındanBen yine de ekliyorum seni listeye. Bu ay deneyemesen de yoldaşları listeden çıkarmak olmaz.
olacak inşallah kuzum olacak bizimde olacak allahın izniyleee..benide yazın kızlar benideeeeee bat 13mayıs. ovulasyon testımıde yapıp gunume gore jellenıcem. gerçi siz nasıl bu kadar kesin verebiliyosunuz şaşırıyorum. benim hep 1 gün önce 1 gün sonralarım oluyor
U umutlu20 , canım kardeşim benden sonra evlenip 1 ay önce doğum yaptı. hayırlı olsuna gelen hemen dönüp bana yükleniyor ne zman yapıcaksınız 4 sene oldu, bak sonra sız ıstesenızde allah vermıycek vs vs bılırsınız işte.... ( soranlara ev kredısı bıtsın oyle yapıcam dıyorum.)
**dipnot: teşekkür ederim kızlar liste miste diyince tekrar biraz toparladım kendimi. bu site iyi ki var
tamam yavrum inşallah olur bn bu ay çok umutluyum ama bakalım artık hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum ama hayırlısı..
canlar yaa bnm kasıklarımda ara ara ağrı ve batmalar oluyo iğneden dolayımı o bilen varmı?
Benim geçen aydan beri sürekli kasiklarima batma oluyor ablam diyor ki belki de hamile sin üstüne adet oldun diye dalga geçiyorİnşallah gelmez kırmızılar canım olumsuz düşünmemeye çalış.
Benimde 6 günüm kaldı. Normalde başlardı belirtiler ama henüz bir belirti yok. Aksine hamilelik belirtileri mevcut. Miğde bulantısı, baş dönmesi, göğüs ucu hassasiyeti ve kasıklarımda gerinirken ya da uzanırken bir acı hissediyorum, sanki bir şey çekiliyormuş gibi... Normalde böyle şeyler yaşamazdım ama bünyem benimle oyun oynuyor. Olumlu düşüneyim derken kendimi fena kaptırdım galibaDaha ovuda çift çizgiyi de göremedim. Ya reglim hamile olmamama rağmen gecikecek ya da ben yumurtlama zamanını kaçırdım.
Ay inşallah çok sık tuvalete çıkıyorum sağ kasigimda batma oluyor midem bulanıyor ama psikolojik de olabilirniye dalga olsun canımdemir6133 . annemde kardeşimde 3 ay adet gördü. 4ayda anlaşıldı hamile olduğu. inşallah seninkide bebişten dolayı bir ağrıdır.
hayırlı haberler ver inşallah
:)) seni cok iyi anlıyorum,seninle aynı durumdaki insanların söyleyeceği bir kac kelam inanılmaz önemli oluyor.Ben kadinlar kulubüne,hamilelik belirtilerine bakarken preseed jelden bahsedildiğini duydum,sonra bu topigi keşfetmemle uye oldum.Uye olduğumda jeli almaya karar vermiştim çünkü baya bir yorum okumuş ikna olmuştum.Sonra burda bir kac soru sormuştum bin bir hevesle once durumumu anlatıp,kimse kralı bile olmamıştı :)) O zaman bu arkadaslar yoktu tabiiaXhi sağol canım, burdaan ses çıkmayınca dayanamayıp firmayı aradım ordan öğrendim mantık olarak aynı şeyi yapmışım ama biraz değişiğini. :)))) gerçi artık öyle oldum ki buradaki arkadaşlara öyle çok güvenir oldum ki yetkiliyle farklı şey söylense burdaki tecrubelerı dınler kızların yolundan gıderım....
ayyy canım bnm yaaa ağzından bal damlıyo baaal :) çatlatma iğnesi olalı 7. günüm bgnCanım,
Çatlatma iğnesi olanlarda olabiliyormuş öyle ağrılar. Belki de bebişin sana tutunmaya çalışıyordur
inşallah hayırlı haberleri verirsin bizlerede çok az kalmışBenim geçen aydan beri sürekli kasiklarima batma oluyor ablam diyor ki belki de hamile sin üstüne adet oldun diye dalga geçiyor
sıkma canını tatlım çalılşmalara devam inşallah çatlar iyi şeyler düşün iyi olsun kuzucum..Kızlar az önce dr kontrolumden geldim Yumoş hâlâ catlamamis şu iki gün icinde catlamasi gerekiyordusalı tekrar kontrole çağırdı ogune kadar catlamazsa bu ay bişey beklemiycez dedi haliyle inşallah catlar Yumoş um inşallah tutar bu ay saliya kadar hergün çalışın dedi inşallah tutar bu ay inşallah
İnşallah tatlimm hepimiz hayirli haberler aliriz sen gitmismiydin igneden sonra kontrole canımsıkma canını tatlım çalılşmalara devam inşallah çatlar iyi şeyler düşün iyi olsun kuzucum..
gitmedim canım bn 18 nisanda oldum iğneyi dktor bna ilişki günlerini verdi progestan ve folibol verdi eğer adet olursan tekrar gel dedi sadeceİnşallah tatlimm hepimiz hayirli haberler aliriz sen gitmismiydin igneden sonra kontrole canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?