Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En güzelini yapmışsın canım. Valla bende bir çok şeyi firmayı aramak yerine buradan araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. Sonuçta firma onlara anlatılan kadarını biliyor, buradakiler ise kullanıp öyle bilgi veriyor.

Sağol canim benim iyiki varsın

olacak inşallah kuzum olacak bizimde olacak allahın izniyleee..

Benim geçen aydan beri sürekli kasiklarima batma oluyor ablam diyor ki belki de hamile sin üstüne adet oldun diye dalga geçiyor

niye dalga olsun canım demir6133 . annemde kardeşimde 3 ay adet gördü. 4ayda anlaşıldı hamile olduğu. inşallah seninkide bebişten dolayı bir ağrıdır.
hayırlı haberler ver inşallah
Ay inşallah çok sık tuvalete çıkıyorum sağ kasigimda batma oluyor midem bulanıyor ama psikolojik de olabilir

:)) seni cok iyi anlıyorum,seninle aynı durumdaki insanların söyleyeceği bir kac kelam inanılmaz önemli oluyor.Ben kadinlar kulubüne,hamilelik belirtilerine bakarken preseed jelden bahsedildiğini duydum,sonra bu topigi keşfetmemle uye oldum.Uye olduğumda jeli almaya karar vermiştim çünkü baya bir yorum okumuş ikna olmuştum.Sonra burda bir kac soru sormuştum bin bir hevesle once durumumu anlatıp,kimse kralı bile olmamıştı :)) O zaman bu arkadaslar yoktu tabii Topigin üzerindeki ölü topragının kalkmış olması harika.Umarim herkes vesilesi ne olursa olsun bebeklerine saglikla hayirlisiyla kavuşur en kısa zamanda ki ben inanıyorum daha once de söylemiştim.Bu kadarı tesadüf olamaz,ben kullandığım ay hamile kaldıysam siz de 1.,2.,3.de ama mutlaka cogunuz hamile kalacaksınız.Ayrica ben bunu kullanırken son çarem dememiştim.Daha bir sürü alternatif var...Burdaki hikayeleri vaktiniz oldukça iyi okuyun.Kimlerin bebekleri olmuş,ümitsizlik yok.Bol bol dua etmek ve elimizden gelenleri yapmak var.

Sedebu , bizde sperm azlığı var gerçi dedğin gibi kimler kimler şifa bulmuş rabbim vesile etmiş bu jeli. inşallah bizlerede etsinde tüp bebek işine hiç bulaşmadan çabucak tutunsun bebişler bana/ bize/ hepimize..
senin gibi başarıya ulaşanlar tünelin sonundaki ışık gibi geliyor bana. hatta bazen umudu kaybettiğim anlarda (mesela dün) burdaki kaderdaşlar kollarımdan tutup kaldırıyor hemen. öyle bir konu ki bu alıp karşına birini dertleşemiyorsun.. içinde büyüdükçe büyüyor.. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin.

Kızlar az önce dr kontrolumden geldim Yumoş hâlâ catlamamis şu iki gün icinde catlamasi gerekiyordu salı tekrar kontrole çağırdı ogune kadar catlamazsa bu ay bişey beklemiycez dedi haliyle inşallah catlar Yumoş um inşallah tutar bu ay saliya kadar hergün çalışın dedi inşallah tutar bu ay inşallah

sıkma canını tatlım çalılşmalara devam inşallah çatlar iyi şeyler düşün iyi olsun kuzucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…