Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gitmedim canım bn 18 nisanda oldum iğneyi dktor bna ilişki günlerini verdi progestan ve folibol verdi eğer adet olursan tekrar gel dedi sadece
Anladım canim inşallah olmasında hamisim diye yol edersin dra ilişkiyi ne zaman önerdi banada bugün saliya kadar çatlama olursa progesten hormonunu takip edicez dedi inşallah çatlar Yumoş lar

Anladım canim inşallah olmasında hamisim diye yol edersin dra ilişkiyi ne zaman önerdi banada bugün saliya kadar çatlama olursa progesten hormonunu takip edicez dedi inşallah çatlar Yumoş lar
19-21-23 nisan günleriydi canım hiç birini boş geçirmedik :) 19 unda jel yapmadım sadece diğer günler yaptım inşallah yavrum yaa insan teselli buluyo en azından bn boşuna herşeyi içime atıp durmuşum bu zamana kadar

Dün ve Bugün sabah jeli kullandim ve bitti şimdi Yumoş catlamadida tekrar siparis versem yetismez napsam ki ya yanlis zamanlarda kullandim offf
öyle canim burdaki herkesten Rabbim razi olsun her zaman burdayim canim konusmak istediğinde

yetişir kuzum şimdi sipariş etsen yarın elinde olur bnm ole oldu çak sağolasın kuzum

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabuleyle.AMİİİİİİİİİİNN..

AMİNNNNNNNNNN CANIM İNŞALLAH

Amiiiiiiiinnnnn.

Aminnnnn canımmmmmmmmm

Canım bende ilk başlarda yanlış zamanlarda kullandım. Boşver hayatım tutacağı varsa yine tutar sıkma canını
. Millet rastgele 2 gün birlikte olup hamile kalıyo biliyosun. Bol bol dua et sadece. Umutsuzluk yok.

Ayrıca eczanelerin depolarında da oluyo sabah erken saatlerde sipariş versen öğlene getirirler. Bi şansını dene bence

Canım selam havuç kaynatıp içsen. Ben de çatlatmak için oyle yaptım.

Öyle o sanslilardan olamadık ilcedeyim canim isteyince ertesi güne kaliyor bakalim yarin esim ile gideriz dedi hayirlisi olacagi varsa olur zaten sen neler yapiyon canikommmm

Öyle o sanslilardan olamadık ilcedeyim canim isteyince ertesi güne kaliyor bakalim yarin esim ile gideriz dedi hayirlisi olacagi varsa olur zaten sen neler yapiyon canikommmm

Napiim bende çalışmalara devam.Bugün silikte olsa çift çizgiyi görünce kociş işe gitmeden preseedle değerlendireyim dedim. Bayadır çizgi görmediğim için hemen hemen hergünü değerlendiriyodum ama preseedi bayadır kullanmamıştım. İnşallah bu ay tutar daha fazla bekletmez beni. En sonunda adam kaçacak benden diye korkuyorum

Canım hergün olması iyi değil doktor gün aşırı diyor çünkü spermlerin üretimi az ve hareketi de az oluyormus

Canım hergün olması iyi değil doktor gün aşırı diyor çünkü spermlerin üretimi az ve hareketi de az oluyormus

Biliyorum canım ama ne yazık ki eşime anlatamıyorum bu durumu. Henüz dra gitmediği için ne yazık ki bana inanmıyor. Onu istemediğimi düşünüyor. Eğer bir kaç ay daha olmazsa dra gider baktırırız tedavilere başlarız dedi o yüzden bende artık 1 gün ara verelim demiyorum. Artık olursa olur olmazsa drdan sonra gün aşırı bir şekilde yine preseede devam :)

Erkeklerin doktora gitmesi malesef bizi biraz yıpratıyor 6 sonunda ben zorla gönderdim aradan 5 ay geçti bu kez araştırdık özelde bir doktora kendi gitti ve ben haklı çıktım eşime baştan beri bir problem varsa tedavi ol diye söyleye söyleye dinlemedi beni ama şimdi tıpış tıpış kendi gidiyor

Bizimki aslında istekli ama şimdi o işlere girersek bizi maddi yönden aşabilir diye biraz daha erteliyor. Evlenirken bir ton borca girdiğimizden hala onlar devam ederken tedaviye başlamak istemiyor. Eğer gidersek tüp bebeğe kadar gücümüz olsun da devam edelim istiyor. Bir bakıma haklı da. Ben evlenmeden önce öğrenmiştim pkolu olduğumu doktor çocuğumun zor olacağını, yüksek ihtimalle doktor kontrolünde veya aşılama ile olacağını söylemişti. Şimdi gitsekte muhtemelen onda sorun çıkmayacak ama bu işler belli de olmaz tabi. :)

Kizlaar merhaba
uzun suredir girememistim. Yeni gelenler olmus hosgelmisler.
ben de bu ay sogan kuru uyguluyorum ve adetimin 11 ve 12. Gunleri hafif kananam oldu tuvalete gittigimde ama ovu testimde tek cizgiydi. Ben de sogan suyunu gunde 1 ictim
boyle olan var mi. Bu ara kanamasi bekarken olurdu bende kuzenim kadindogumcu. O yumurtluyosubdur ondandir demisti. Evleneli olmamisti bu ara kanama ama ovu. Testi de hala tek çizgi klomen kullaniyodum 3 aydir. adetliyken gittigim son dr ne kullaniyosan birak demisti. Biraktim bende.

bu ay yumurtlamadan hamile kalmayi dusunuyorum :)
Preseed sezonunu da açtik esimle bu ay.
hayirlisi bakalim :))

Canım tekrardan hoşgeldin
Soğan kürü vücudu temizlediğinden ara kanama yapabiliyor. İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…