- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- 333
inşallah canım inşallah yumurta akı kıvamında akıntım fazlalaştı bugün allahm inşallah pozitiftir.
allah büyük canım belki mucize olurIns canm ya amiinn.. gecen ay idrar testim silik cikmisti ama adet oldum bu ayda negatid cikti ama guvenmiyorm o testlere o yUzden adet olana kadar umudumu asla kaybetmem.
keşke sen gibi olabilsemIns canm ya amiinn.. gecen ay idrar testim silik cikmisti ama adet oldum bu ayda negatid cikti ama guvenmiyorm o testlere o yUzden adet olana kadar umudumu asla kaybetmem.
keşke sen gibi olabilsem
Günaydın canlar,
Sabah yine test yaptım ama ikinci çizgiden eser yoktu. Silikte olsa göremedim.Dün yaptığım test hatalıydı galiba Resmini atmayı düşündüm size ama ben bile zor gördüğüm için fotoğraf çekerken flash patladığında daha da parladı hiç belli olmuyordu. Offff offf bu belirsizlikte geçmiyor zaman
S sukret canım doktorların ne dediğini çok takmamak lazım. Dün forumda araştırma yaparken yumoşu batından bir hafta sonra çatlayıp hamile kalan birinin hikayesini okudum. Allah "ol" dedikten sonra doktor ümitsiz olsa da olur. Sen yine de umudunu kaybetme
@mibudi Aminnnn güzelim. Şimdilik öyle yapıyorum. HAzır evde 25 gebelik testi varken onlarla gün gün kontrol edeyim, baktım dayanamıyorum o zaman da kanda baktırırım dedim. :))
Kuzummmm çok üzüldüm.Hayırlısı ne diyelim. İnşallah önümüzdeki 9 ay boyunca hiç görmezsin kırmızıları
Günaydın canım hoşgeldin
Bıraktığın gibiyiz desem yeridir herhalde. Hala uğraşıyoruz ama henüz mutlu bir haber alamadık
Sende ne var ne yok?[/QUOTE
Amin cnmcım inşallah.Bu ay geçtiğimiz ayalara göre çok üzülmedim ama nasip değil napalım elimizden geleni yapıyoruz ztn rabbim hayırlısını versin hepimize
Cnm üzülme ben de geçtiğimiz üç ay hiç yumurtlamadım çok cnm sıkılmıştı ama ztn 12 ayda sadece 6 ay yumurtluyormuşuzkızlar ben bu ay yumurtlamadım
tükürükle yapılan ovulasyon cıhazını kullanıyorum bılıyorsunuz onda 3 evre var. hiç yok / yumurtlamaya hazırlık / ve yumurtlama dıye.
1. evreyı gectım. iki gün 2. evrede kaldım ve şimdi yine 1. evrede gibi çıktı görüntü bugün.
jeli hiç kullanmadım daha günüm gelmedi diye. ama sol tarafta kasık ağrım var ara sıra.neden yumurtlama görünmedi neden neden neden
tatlım hiç ovu testi yaptın mı? benim adete 5-6 gün var dün yaptığım ovu testi 2 çizgi aynı koyuluktaydı, bugün 1 saatlik idrar tutma ile yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı ama gebelik negatif.Günaydın canlar,
Sabah yine test yaptım ama ikinci çizgiden eser yoktu. Silikte olsa göremedim.Dün yaptığım test hatalıydı galiba Resmini atmayı düşündüm size ama ben bile zor gördüğüm için fotoğraf çekerken flash patladığında daha da parladı hiç belli olmuyordu. Offff offf bu belirsizlikte geçmiyor zaman
S sukret canım doktorların ne dediğini çok takmamak lazım. Dün forumda araştırma yaparken yumoşu batından bir hafta sonra çatlayıp hamile kalan birinin hikayesini okudum. Allah "ol" dedikten sonra doktor ümitsiz olsa da olur. Sen yine de umudunu kaybetme
@mibudi Aminnnn güzelim. Şimdilik öyle yapıyorum. HAzır evde 25 gebelik testi varken onlarla gün gün kontrol edeyim, baktım dayanamıyorum o zaman da kanda baktırırım dedim. :))
Kuzummmm çok üzüldüm.Hayırlısı ne diyelim. İnşallah önümüzdeki 9 ay boyunca hiç görmezsin kırmızıları
Günaydın canım hoşgeldin
Bıraktığın gibiyiz desem yeridir herhalde. Hala uğraşıyoruz ama henüz mutlu bir haber alamadık
Sende ne var ne yok?
Cnm üzülme ben de geçtiğimiz üç ay hiç yumurtlamadım çok cnm sıkılmıştı ama ztn 12 ayda sadece 6 ay yumurtluyormuşuz
Umut20 axhi arkadaslarm idrar testi negatif cikti ama umudum var kanda pozitif cikar ins yarin gidicem bakalm. Idrarda cikmaip.kanda cikan cook ins..
kızlar ben bu ay yumurtlamadım
tükürükle yapılan ovulasyon cıhazını kullanıyorum bılıyorsunuz onda 3 evre var. hiç yok / yumurtlamaya hazırlık / ve yumurtlama dıye.
1. evreyı gectım. iki gün 2. evrede kaldım ve şimdi yine 1. evrede gibi çıktı görüntü bugün.
jeli hiç kullanmadım daha günüm gelmedi diye. ama sol tarafta kasık ağrım var ara sıra.neden yumurtlama görünmedi neden neden neden
bnm de tek çizgiyi görmeyene kadar çok um udum vardı ama yinede umudum var yaa sağol canım bnm beklicem 2 gün daha bakalım gelcekmiOyy canm benm sende umudunu kaybetme Allah büyük. Ben adet olacagimi hissetmiyorum o yüzden umudum var. Yarın ogrencem bakalım ins ne çıkacak
Yok canım ya sıkma dım canımı dediğin gibi vakti gelmemiş ne yapalım bugün dra gittim bu ay aşıSağol bitanem. 3 haftadır boşvermiş durumdaydım ama misafir gelecek diye artık başlamam gerektiğini düşündüm :) Bir daha mı tövbeSen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Hoşgeldin canım
Normal yollarla hamile kalabiliyorsan bence biraz daha bu şekilde dene. Soğan kürü de yapıyormuşsun zaten belki onun faydasını görürsün. Baktın o zamanda olmadı o zaman denersin bence jeli.
Bu arada karşı komşumda senin gibi üst üste düşük yaşamış. Nedeni araştırıldığında ilk etapta birşey bulunamamış sonrasında yüksek tansiyon olduğunu anlamışlar. O sırada kafasına bir şey takıyormuş ve tansiyonu fırlıyormuş o da düşüğe sebep oluyormuş. Sende de olabilir mi acaba?
Sağol hayatım. Artık dikkat ediyorum. Aklım başıma geldi.Ahhh inşallah. Güzel haberler duymaya hasret kaldık valla.
14 günlük beklemeden sonra inşallah güzel haberler verirsin bize kuzummm
Sağol canım benim. Aman aman olmasın zaten. Kırmızılar değil bebiş gelsin. İnşallah bunlar da bebişin habercisidir.
Rica ederim kuzum. İnşallah hepimize şans olur.
Yorulmak, bıkmak, pes etmek yok canımO bebiş göbüşe gelecek öyle bırakacağız çalışmaları.
İnşallah jel bebişine kavuşturur seni.
Korkunun ne yazık ki ecele faydası yok canım. Öyle ya da böyle testleri yapmak zorundayız. Bende dün korka korka yapıp negatifi görmüştüm ama yılmak yok.Bu sabah yeniden tekrarlayacaktım ama unuttum. İlerleyen saatlerde tekrarlamayı düşünüyorum. Hatta bir taraftan şeytan da dürtüyor git kan testi yaptır diye ama henüz ona uymayacağım.
Canım bazen geç olabiliyor yumurtlama, bende 24. güne kadar hep silik gördüm hatta bir ara "bu ay çift çizgiyi göremeyeceğim, yumurtlamadım galiba" diye düşünmeye başlamıştım. Herşey kısmet. Bakarsın tutmuştur da başka hiçbir şeye gerek kalmaz
Hayırlısı kuzum yaaa sıkma hiç canını olur mu? Zamanı bu ay değilmiş demek ki.
hayırlısı kuzum ya çok sıkmadım canımı aslında ne yapalım dediğin gibi vakti zamanı gelmemiş bugün dra gittim klomen verdi bu ay aşılama yaptıracağız cumartesi kontrole gideceğim bakalım yeni ay yeni umut sen ne durumdasınSağol bitanem. 3 haftadır boşvermiş durumdaydım ama misafir gelecek diye artık başlamam gerektiğini düşündüm :) Bir daha mı tövbeSen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Hoşgeldin canım
Normal yollarla hamile kalabiliyorsan bence biraz daha bu şekilde dene. Soğan kürü de yapıyormuşsun zaten belki onun faydasını görürsün. Baktın o zamanda olmadı o zaman denersin bence jeli.
Bu arada karşı komşumda senin gibi üst üste düşük yaşamış. Nedeni araştırıldığında ilk etapta birşey bulunamamış sonrasında yüksek tansiyon olduğunu anlamışlar. O sırada kafasına bir şey takıyormuş ve tansiyonu fırlıyormuş o da düşüğe sebep oluyormuş. Sende de olabilir mi acaba?
Sağol hayatım. Artık dikkat ediyorum. Aklım başıma geldi.Ahhh inşallah. Güzel haberler duymaya hasret kaldık valla.
14 günlük beklemeden sonra inşallah güzel haberler verirsin bize kuzummm
Sağol canım benim. Aman aman olmasın zaten. Kırmızılar değil bebiş gelsin. İnşallah bunlar da bebişin habercisidir.
Rica ederim kuzum. İnşallah hepimize şans olur.
Yorulmak, bıkmak, pes etmek yok canımO bebiş göbüşe gelecek öyle bırakacağız çalışmaları.
İnşallah jel bebişine kavuşturur seni.
Korkunun ne yazık ki ecele faydası yok canım. Öyle ya da böyle testleri yapmak zorundayız. Bende dün korka korka yapıp negatifi görmüştüm ama yılmak yok.Bu sabah yeniden tekrarlayacaktım ama unuttum. İlerleyen saatlerde tekrarlamayı düşünüyorum. Hatta bir taraftan şeytan da dürtüyor git kan testi yaptır diye ama henüz ona uymayacağım.
Canım bazen geç olabiliyor yumurtlama, bende 24. güne kadar hep silik gördüm hatta bir ara "bu ay çift çizgiyi göremeyeceğim, yumurtlamadım galiba" diye düşünmeye başlamıştım. Herşey kısmet. Bakarsın tutmuştur da başka hiçbir şeye gerek kalmaz
Hayırlısı kuzum yaaa sıkma hiç canını olur mu? Zamanı bu ay değilmiş demek ki.
Evet çok az cnm ama dr.lar sölüyo bunu ve biz stres yaptıkça düşündükçe bu oranı dahada düşürüyoruz bence.elimizde değil yapamıyoruz ama malesef öle.ztn sağlıklı bir çiftteki gebelik oranı da ayda %25 bu da çok düşükNeeeee? 12 ayda 6 ay mı?
Çok az değil mi yahu?
İnşallah canım yaaa. Aynı umut bende de var ama gidip negatifi görmekten korkuyorum biraz. O yüzden daha bekliyorum. Güzel haberler getir bize canımmm
Canım,
Tükürük testleri hakkında pek iyi şeyler okumamıştım burada. Çok iyi olduğunu söyleyen de var hatalı olduğunu da. Bir doktora gidip kontrol ettirsen? Hem içini de rahatlatmış olursun böylece.
tatlım hiç ovu testi yaptın mı? benim adete 5-6 gün var dün yaptığım ovu testi 2 çizgi aynı koyuluktaydı, bugün 1 saatlik idrar tutma ile yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı ama gebelik negatif.
Günaydınnnn kızlar adetim dört gün geçmişti kan testim negatif çıktı adet olmayi bekliorm nasip deilmis demek. Hamile olana kadar buralara takilmicam. Hamile kaldigimda ins sizlerle paylasicm. Kendinize iyi bakin uzmeyin herseyin bir zamanı var.. hoscakalin. .:))
canım en tez en hayırlı vakitte haber alırsın inşallah aslında en güzeli bebekle ilgili seylerden uzak durman çünkü en önemli faktör stres ve böyle bekledikce zamani erteliyoruz en iyisi kafaya takmayip gelişine bırakmak ama biz ozleriz seni arada gelGünaydınnnn kızlar adetim dört gün geçmişti kan testim negatif çıktı adet olmayi bekliorm nasip deilmis demek. Hamile olana kadar buralara takilmicam. Hamile kaldigimda ins sizlerle paylasicm. Kendinize iyi bakin uzmeyin herseyin bir zamanı var.. hoscakalin. .:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?