Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bu ay yumurtlamadım
tükürükle yapılan ovulasyon cıhazını kullanıyorum bılıyorsunuz onda 3 evre var. hiç yok / yumurtlamaya hazırlık / ve yumurtlama dıye.
1. evreyı gectım. iki gün 2. evrede kaldım ve şimdi yine 1. evrede gibi çıktı görüntü bugün.
jeli hiç kullanmadım daha günüm gelmedi diye. ama sol tarafta kasık ağrım var ara sıra. neden yumurtlama görünmedi neden neden neden

Cnm üzülme ben de geçtiğimiz üç ay hiç yumurtlamadım çok cnm sıkılmıştı ama ztn 12 ayda sadece 6 ay yumurtluyormuşuz

tatlım hiç ovu testi yaptın mı? benim adete 5-6 gün var dün yaptığım ovu testi 2 çizgi aynı koyuluktaydı, bugün 1 saatlik idrar tutma ile yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı ama gebelik negatif.

Cnm üzülme ben de geçtiğimiz üç ay hiç yumurtlamadım çok cnm sıkılmıştı ama ztn 12 ayda sadece 6 ay yumurtluyormuşuz

Neeeee? 12 ayda 6 ay mı?
Çok az değil mi yahu?

Umut20 axhi arkadaslarm idrar testi negatif cikti ama umudum var kanda pozitif cikar ins yarin gidicem bakalm. Idrarda cikmaip.kanda cikan cook ins..

İnşallah canım yaaa. Aynı umut bende de var ama gidip negatifi görmekten korkuyorum biraz. O yüzden daha bekliyorum. Güzel haberler getir bize canımmm

Canım,

Tükürük testleri hakkında pek iyi şeyler okumamıştım burada. Çok iyi olduğunu söyleyen de var hatalı olduğunu da. Bir doktora gidip kontrol ettirsen? Hem içini de rahatlatmış olursun böylece.

Oyy canm benm sende umudunu kaybetme Allah büyük. Ben adet olacagimi hissetmiyorum o yüzden umudum var. Yarın ogrencem bakalım ins ne çıkacak
bnm de tek çizgiyi görmeyene kadar çok um udum vardı ama yinede umudum var yaa sağol canım bnm beklicem 2 gün daha bakalım gelcekmi

Bu saattensonra doktora gitmek beni sadece uzer..bosa gecen bir ay oldu.. boyle olcagini bilseydim tahmini gunlerimde jeli kullanirdim. Gerci yine kullanicam regl olana kadar. Testide hergun ypmaya devam edicem.
Dun gece eşimin tepesine bindim zaten. Temmuzda tup deniycez kesin karar verdik. Bugunde aklimda olan bi tup bebek merkezi vardi onu nette arastirdim biraz kk'da hakkinda pek yorum yapilmamis. Yorum yapanda memnun degilim demis. Ist gobeginde koskoca bir merkez cok sasirdim hic yorumlanmamis olmasina.. oysa cok guvenmistim orda kesin basari saglarim diye

Yok canım ya sıkma dım canımı dediğin gibi vakti gelmemiş ne yapalım bugün dra gittim bu ay aşı
hayırlısı kuzum ya çok sıkmadım canımı aslında ne yapalım dediğin gibi vakti zamanı gelmemiş bugün dra gittim klomen verdi bu ay aşılama yaptıracağız cumartesi kontrole gideceğim bakalım yeni ay yeni umut sen ne durumdasın

Evet çok az cnm ama dr.lar sölüyo bunu ve biz stres yaptıkça düşündükçe bu oranı dahada düşürüyoruz bence.elimizde değil yapamıyoruz ama malesef öle.ztn sağlıklı bir çiftteki gebelik oranı da ayda %25 bu da çok düşük felaket tellalı gibi oldum çok olumsuz konuştum ama gerçek bunlar

Günaydınnnn kızlar adetim dört gün geçmişti kan testim negatif çıktı adet olmayi bekliorm nasip deilmis demek. Hamile olana kadar buralara takilmicam. Hamile kaldigimda ins sizlerle paylasicm. Kendinize iyi bakin uzmeyin herseyin bir zamanı var.. hoscakalin. .:))

tatlım hiç ovu testi yaptın mı? benim adete 5-6 gün var dün yaptığım ovu testi 2 çizgi aynı koyuluktaydı, bugün 1 saatlik idrar tutma ile yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı ama gebelik negatif.

Canım henüz ovu denemedim ama akşam dener haber veririm :)

Hayırlısı olsun canım. Şu an negatif çıksa da sonradan değişir belki kimbilir.

Ama biz seni özlerizzzzzzzzzzzzz

canım en tez en hayırlı vakitte haber alırsın inşallah aslında en güzeli bebekle ilgili seylerden uzak durman çünkü en önemli faktör stres ve böyle bekledikce zamani erteliyoruz en iyisi kafaya takmayip gelişine bırakmak ama biz ozleriz seni arada gel

Kızlar,

Dün akşam yaptığım testin resimleri bunlar. Yine hayalet çizgi vardı. Resimde çıkmış mı bilmiyorum ama sizinle paylaşayım dedim.

Eklentiler

• DSC_0027.webp
    114,6 KB · Görüntüleme: 96
  • DSC_0028.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 100
  • DSC_0029.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 104
  • DSC_0031.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…