Canim flaş kapalı çek bi fotoda parlamis sanki belli olmuyorKızlar,
Dün akşam yaptığım testin resimleri bunlar. Yine hayalet çizgi vardı. Resimde çıkmış mı bilmiyorum ama sizinle paylaşayım dedim.
Günaydın kızlar hayırlı bir gün olsun inşallah yeni haber varmı
aXhi cimm kan testi yaptir kafani rahatlat bide hangi marka testlerin eczaneden al-bi marka al ben gebeligimi onla öğrendim hiç sasmiyor bide onla dene istersen
Canim flaş kapalı çek bi fotoda parlamis sanki belli olmuyor
Kızlar,
Dün akşam yaptığım testin resimleri bunlar. Yine hayalet çizgi vardı. Resimde çıkmış mı bilmiyorum ama sizinle paylaşayım dedim.
Günaydın kızlar hayırlı bir gün olsun inşallah yeni haber varmı
aXhi cimm kan testi yaptir kafani rahatlat bide hangi marka testlerin eczaneden al-bi marka al ben gebeligimi onla öğrendim hiç sasmiyor bide onla dene istersen
Canim ama daha 5 gün var regline şimdi gostermez bi gün bile olsa geçmesi lazim canım şuan ancak erken gebelik testi ile öğrenöğrenebilirsin o yüzden sıkma canınıyaaa benim testlerimde böyle çıkıyor 3 gündür ama bi pembelik yok. sadece çıkması gereken çizginin yeri belli sanki. benim testim al-bi marka. ama bugün birde farklı bi marka alıcam yarın ikisinle birlikte yapıcam.
offf yaaa millet nasıl 3-4 gün kala öğreniyor anlamıyorum kiiii. dün ovu testimde t çizgisi c'den koyu çıktı, ondan önceki gün aynı koyuluktaydılar. birde bugün çamaşır suyu testi yaptım bira gibi köpürdü. offff testlerle kafayı yedimmmmCanim ama daha 5 gün var regline şimdi gostermez bi gün bile olsa geçmesi lazim canım şuan ancak erken gebelik testi ile öğrenöğrenebilirsin o yüzden sıkma canını
Hormonların bize yaptığı oyunlarofff yaaa millet nasıl 3-4 gün kala öğreniyor anlamıyorum kiiii. dün ovu testimde t çizgisi c'den koyu çıktı, ondan önceki gün aynı koyuluktaydılar. birde bugün çamaşır suyu testi yaptım bira gibi köpürdü. offff testlerle kafayı yedimmmm
erken gebelik testleride yanlış gösteriyor diyorlar onun için almak istemiyorum pek
Hormonların bize yaptığı oyunlarcanim az kaldi zaten regl tarihine sabret biraz yada git acile kan ver en kesin çözüm erken test ise predictor onerrim bir çok arkadaşım onla öğrendi
Kızlar,
Kızlar,
tatlım var işte hakikatennnnKızlar,
ayyyy canım benim inşaallaahhh ya inşaalllaahhhhHayırlı günler kızlar, nasılsınız bakalımherkes gün sayıyor aXhi ve kimyager1508 bu ayın güzel haberleri sizden gelecek inşaallah açılışı yapın da bize de umut olsun benim de 12 günüm kaldı erken mi başladım saymaya ne ...
ayyy inşaallah canımmRabbim inşaallah beklentinin karşılığını verir canım, birçok yerde bir sonraki ay aşılama ya da tüp bebek düşünürken normal yollardan gebe kalan kişileri okumuştum sen de inşaallah bu ay o şahane haberi verirsinuğraşlarının neticesini alanlara çok ama çok seviniyorum ...
offf yaaa millet nasıl 3-4 gün kala öğreniyor anlamıyorum kiiii. dün ovu testimde t çizgisi c'den koyu çıktı, ondan önceki gün aynı koyuluktaydılar. birde bugün çamaşır suyu testi yaptım bira gibi köpürdü. offff testlerle kafayı yedimmmm
erken gebelik testleride yanlış gösteriyor diyorlar onun için almak istemiyorum pek
tatlım var işte hakikatennnnşimdiden hayırlı olsunnnnn hem zaten senin batın 5 gün geçmişşş
Axhicimm
çikmis iste :) valla ben birinde cizgiyi gordumm. Ya sen kan testi yaptirsana hem bi doktora da soyle. Belli olur netlesir, netlesiriz :)))
Hayde bakalim
aXhi anladim canim sen kaset test al Önerdiğim markayi sor varsa ondan al net sonuç veriyor ben napim bi an önce adet olsam diye dua ediyorum hemen kontrole gitmek ve kistin erimiş ilaca gerek yok demesini duymak istiyorum bi taraftanda umut dünyası olmayacagini bildigim halde bugün sabah test yaptim kocaman bi negatif ovu yapmistim iki gun once hâlâ koyuya yakin ikinci çizgi kirmiziyi görsem bi rahatliycam
Yok canim şiddetli agrin olursa gel igneyle bosaltiriz dedi olmazsa adetin 3 günü gel kistin durumuna göre hapa baslatacam dedi benim bu halim ne olacak bakalim merakla bekliyorumSorma kuzum sorma, bizim şanssızlığımız herhalde bu.Gerçi hamilelik boyunca sürekli negatif gören insanlar da varmış testlerinde. Biz en azından çizginin yerini görebiliyoruz henüz belli olmadığı halde bu da bir başarı olsa gerek
Ahhh canım inşallah vardır gerçekten. Eşim Cuma gününe kadar 4:30'da eve geliyor, benim hiçbir yere takılmadan geldiğim saati bildiğinden hastaneye uğrama şansım yok. Bu gibi durumlarda olumsuz olunca benden çok o yıkılıyor. O yüzden sessiz sedasız gidip yaptırıp eğer pozitifse söylemem lazım. Sabah işe gelmeden yaptırayım desem ofisteki herkes iş için dışarıda bir ben kaldım, geç gelme şansım yok. Mecburen Cuma'ya kadar bekleyeceğim.
Sende baktırsana fırsatın varsa kanda? Belki senin de belli olur canım.
Yaşasınnnnnnnnn gözlerim bana oyun oynamıyor demek ki.Artık kendimden şüphe etmeye başlamıştım. İnşallah bebişim vardır gerçekten hayatım.
Bu arada şöyle bir durum var, ikinci çizginin yerini dünki testten daha rahat gördüm. Yine çok belirgin değildi ama bir gün öncesine nazaran daha netti. Bu akşam bir de eczaneden al-bi alıp deneyeceğim. Bakalım onda ne çıkacak.Kan için Cuma'ya kadar sabredicez bebeğim.
Tatlım bana daha önce senin durumundayken doktor tarlusal vermişti. Sana önermedi mi? Kistin eriyecek Allah'ın izniyle hiç canını sıkma. Sonra da kist yerine bebişin gelecek inşallah
Yok canim şiddetli agrin olursa gel igneyle bosaltiriz dedi olmazsa adetin 3 günü gel kistin durumuna göre hapa baslatacam dedi benim bu halim ne olacak bakalim merakla bekliyorumaksam o markayla test yaparsan at buraya canim inşallah sen mutlu haber alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?