Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aXhi .!.:
Owwww Seninki baya belirgin. Sende daha fazla umut var bence

Kizlar bugunku testimm dune gore silik cikti yaaa

Eklentiler

• IMG_20150505_170912.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 75

Ahhh canım inşallah. Korkunun ecele faydası yok biliyorum ama çoooook korkuyorummmmm

Canim sen gebelik testi yap bunlar kafa karistiriyor hemen gebelik testi al yada sipariş et eczannden yada ben yolliyim sana

Tatlim gebelikte bbisey cikmiyorrrr kiiii sadece hafif yeri belli yoksa yapmaz miyim hic

Kullanım kılavuzuna göre - negatif canımç Ama bunda + işaretinin çizgileri de belirgin. Böyle mi oluyor hiç bilmiyorum. - bariz belli olduğu için negatife yoruyorum ben bunu. Sence?

Canim bu testlerde sanirim gebelik olunca direk kkaç haftalık olduğu ekranda cikiyor. Ben hic kullanmadim ama öyle okudum. Ama sen yinede arastir

Diğer sitelere de baktım ama onların ekranında Not pregnant yazıyor. Benimkinde bişicik yazmadı. Şimdi forumdakilere danışmayı planlıyorum. Mutlaka kullanan olmuştur.

Canim bu testlerde sanirim gebelik olunca direk kkaç haftalık olduğu ekranda cikiyor. Ben hic kullanmadim ama öyle okudum. Ama sen yinede arastir

Evet bende öyle okudum ama gebelik olmayınca da "Not pregnant" yazıyormuş. Bazılarında da - işareti çıkıyormuş. Kılavuz böyle diyor.

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için..bana umut oldun sözlerinle bende deneyeceğim adet bitiminden sonra inşallah.daha önce yumurtlama testlerinden kullanmadım bu sefer denemeyi düşünüyorum bende..hamile kalmak dunyanın en zor olayı gibi geliyor artık bana ve bunu başaranlara imrenerek bakıyorum gerçekten..bu yüsden kendiliğinden hamile kalanlar bunun kıymetini bilsinler bence:)

aXhi bulabildin mi canım bişey forumdan

Yok tatlım kimse cevap yazmadı. Ama yurtdışı sitelerinde böyle sonuç alanlar içine bakınca silik ikinci çizgiyi görmüşler. Çizgi silik olduğu için gebelik var demiyormuş. Bende içini açtım baktım ve sonuç aşağıda

Araştırmalarım yine de devam ediyor. İşin kötüsü araştırdıkça kafam daha da karışıyor

Bu da bir iki haftalık olduğundaki sonuç: (Benimki daha yeni koyulaşıyor galiba)

Eklentiler

• DSC_0033.webp
    17 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:

Canım,

Burada hepimiz birbirimize umut olmak ve destek vermek için varız.

Ovulasyon testi bende daha önce kullanmıyordum. Akıntı vs. ile de takip etmiyordum. Takip etmeyince de günleri ne yazık ki kaçırabiliyoruz. Preseed kullansan da kullanmasan da ovu günlerini mutlaka takip etmeni tavsiye ederim.

Hiç sorma bence de öyle ama kimisi de bir kerede hamile kalıyor, hemde ovulasyonu falan takip etmeden. Nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Ya biz çok şanssızız ya da onlarda var bir bal. Ama napalım öyle ya da böyle elbet bizimde göbişlerimiz dolacak, burada birlikte şafak sayıyor olacağız. Hiiç canını sıkma

Canım sen araştırmalara devam et bende bakıyorum bişey bulursam yazarım normnor.mal gebelik testi kaldimi elinde bide sabah yapsan ilk idrarla canikommm

Dün öyle umutsuz,kötü birgün geçirdim ki..sonucumu aldığımda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,doktor ta çok önemli tedaviyle bebek sahibi olmaya çalışan çiftler üzerinde.maalesef doktorum doğru düzgün bir açıklama bile yapmadı..bazı topiklerde okuyorum kimsayal gebelik yaşayan hastalarına bu durum kötünün iyisi en azından hamile kalabiliyorsun diyen doktorlar var..bana ağzını açıp yaşadığın kimyasal gebelik bile demedi! ben araştırmalarımdan anladım...yani demem o ki ben dün hastaneden çok umutsuz ayrıldım ve ikinci bir deneme için arkama bakasım gelmiyordu uzuuunca bir süre..ama araştırırken bu siteyi buldum ve bugün tekrar içim kıpır kıpır oldu..az öncede preseed'in anasayfasına baktım oradaki yorumları okudum.benden daha kötü durumda olanlara bile umut olmuş,bende inanılmaz umut doldum.haklısın yumurta takibi gerçekten önemli dikkat edicem artık.çünkü normal yolla gebe kalmak istiyorum rabbimin izniyle....sen kullandın mı canım preseed'i? belli bi sorununuz varmı eşinde veya sende..en kısa zamanda rabbim seninde kucağını doldursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…