- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
aXhi .!.:OwwwwSeninki baya belirgin. Sende daha fazla umut var bence
Kizlar bugunku testimm dune gore silik cikti yaaaCanımmmm ne güzel koyu çıkmış bu böyle ovu testleri hakkinda burda yazilanlar doğruysa inşallah sen mutlu haberi alican kuzummm ohhhh nasil sevindim ya hadi bi an önce musmutlu haberleri verin
aXhi canımmmm boşa bekliyon 5 gün geçti acile iki dk uğra 1 saate sonuc çıkıyor valla catladim meraktan yavvvv
Evet evet evet bunda kesin çıkar yuppiiii sonunda güzel haber alcaz yahubeklerim ben sen bi an önce yap ve foto koyy bunun adi nedir test deyince akla hemen BEBİŞ gelir yuppi kimyager1508 senden de bi atak bekliyorum kuzummmm
Ahhh canım inşallah. Korkunun ecele faydası yok biliyorum ama çoooook korkuyorummmmm
Canim sen gebelik testi yap bunlar kafa karistiriyor hemen gebelik testi al yada sipariş et eczannden yada ben yolliyim sanaKizlar bugunku testimm dune gore silik cikti yaaa
Canim sen gebelik testi yap bunlar kafa karistiriyor hemen gebelik testi al yada sipariş et eczannden yada ben yolliyim sana
Canim sen gebelik testi yap bunlar kafa karistiriyor hemen gebelik testi al yada sipariş et eczannden yada ben yolliyim sana
aXhi .!.:Sanırım bu negatif demek
Ayyy deme yaaa, kullanim kilavuzunu okudun mu
Kullanım kılavuzuna göre - negatif canımç Ama bunda + işaretinin çizgileri de belirgin. Böyle mi oluyor hiç bilmiyorum. - bariz belli olduğu için negatife yoruyorum ben bunu.Sence?
Canim bu testlerde sanirim gebelik olunca direk kkaç haftalık olduğu ekranda cikiyor. Ben hic kullanmadim ama öyle okudum. Ama sen yinede arastir
Evet bende öyle okudum ama gebelik olmayınca da "Not pregnant" yazıyormuş. Bazılarında da - işareti çıkıyormuş. Kılavuz böyle diyor.
Canım nette öyle gördüm simdi bende bi baksana klavuza iice nette kac haftalik olduğunu da gosteriyor yazıyorCanim bu testlerde sanirim gebelik olunca direk kkaç haftalık olduğu ekranda cikiyor. Ben hic kullanmadim ama öyle okudum. Ama sen yinede arastir
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için..bana umut oldun sözlerinle bende deneyeceğim adet bitiminden sonra inşallah.daha önce yumurtlama testlerinden kullanmadım bu sefer denemeyi düşünüyorum bende..hamile kalmak dunyanın en zor olayı gibi geliyor artık bana ve bunu başaranlara imrenerek bakıyorum gerçekten..bu yüsden kendiliğinden hamile kalanlar bunun kıymetini bilsinler bence:)Selam canım aramıza hoşgeldinnnn
Türkiye'de satılıyor. Gittigidiyordan, kendi sitesi üzerinden alabiliyorsun. Bazı eczaneler getirtebiliyorlar da depolarından. Eczacınız ile görüşebilirsin bu konu hakkında.
Topiğin en başında hamile kalanların ve şu an deneyenlerin güncel listesini bulabilirsin. Ben bir aydır kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim. Ama birkaç arkadaş eşinde yanma yaptığını, eşinde ereksiyon sorunu yarattığını ve kaşıntı yaptığını yazmışlar. Bu biraz senin ve eşinin hassaslığına bağlı sanırım.
Genelde eşinde problem olanlar neredeyse ilk denemelerinde hamile kalmışlar, hatta doktorların tüp bebekle bile bebek sahibi olamayacağını söylediği kişiler de bebeklerini şu an kucaklarına aldılar.
İnşallah buna gerek kalmadan bebişin sana tutunur ve değerlerin artar. Kan testini tekrarlayana kadar olumsuz düşünme. Güzel düşün ki güzel şeyler olsun.
aXhi bulabildin mi canım bişey forumdan
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için..bana umut oldun sözlerinle bende deneyeceğim adet bitiminden sonra inşallah.daha önce yumurtlama testlerinden kullanmadım bu sefer denemeyi düşünüyorum bende..hamile kalmak dunyanın en zor olayı gibi geliyor artık bana ve bunu başaranlara imrenerek bakıyorum gerçekten..bu yüsden kendiliğinden hamile kalanlar bunun kıymetini bilsinler bence:)
Canım sen araştırmalara devam et bende bakıyorum bişey bulursam yazarım normnor.mal gebelik testi kaldimi elinde bide sabah yapsan ilk idrarla canikommmYok tatlım kimse cevap yazmadı. Ama yurtdışı sitelerinde böyle sonuç alanlar içine bakınca silik ikinci çizgiyi görmüşler. Çizgi silik olduğu için gebelik var demiyormuş. Bende içini açtım baktım ve sonuç aşağıda
Araştırmalarım yine de devam ediyor. İşin kötüsü araştırdıkça kafam daha da karışıyor
Bu da bir iki haftalık olduğundaki sonuç: (Benimki daha yeni koyulaşıyor galiba)
Dün öyle umutsuz,kötü birgün geçirdim ki..sonucumu aldığımda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,doktor ta çok önemli tedaviyle bebek sahibi olmaya çalışan çiftler üzerinde.maalesef doktorum doğru düzgün bir açıklama bile yapmadı..bazı topiklerde okuyorum kimsayal gebelik yaşayan hastalarına bu durum kötünün iyisi en azından hamile kalabiliyorsun diyen doktorlar var..bana ağzını açıp yaşadığın kimyasal gebelik bile demedi! ben araştırmalarımdan anladım...yani demem o ki ben dün hastaneden çok umutsuz ayrıldım ve ikinci bir deneme için arkama bakasım gelmiyordu uzuuunca bir süre..ama araştırırken bu siteyi buldum ve bugün tekrar içim kıpır kıpır oldu..az öncede preseed'in anasayfasına baktım oradaki yorumları okudum.benden daha kötü durumda olanlara bile umut olmuş,bende inanılmaz umut doldum.haklısın yumurta takibi gerçekten önemli dikkat edicem artık.çünkü normal yolla gebe kalmak istiyorum rabbimin izniyle....sen kullandın mı canım preseed'i? belli bi sorununuz varmı eşinde veya sende..en kısa zamanda rabbim seninde kucağını doldursun inşallah.Canım,
Burada hepimiz birbirimize umut olmak ve destek vermek için varız.
Ovulasyon testi bende daha önce kullanmıyordum. Akıntı vs. ile de takip etmiyordum. Takip etmeyince de günleri ne yazık ki kaçırabiliyoruz. Preseed kullansan da kullanmasan da ovu günlerini mutlaka takip etmeni tavsiye ederim.
Hiç sorma bence de öyle ama kimisi de bir kerede hamile kalıyor, hemde ovulasyonu falan takip etmeden. Nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Ya biz çok şanssızız ya da onlarda var bir bal. Ama napalım öyle ya da böyle elbet bizimde göbişlerimiz dolacak, burada birlikte şafak sayıyor olacağız. Hiiç canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?