İnşallah vardır bi bildiği artik drlarada guvenemiyorumEnteresanÖyle dediyse vardır bir bildiği herhalde. İnşallah hapa falan gerek kalmadan gitmiş olur kistin hayatım.
Eczaneye yetişip alabilirsem atarım canım mutlaka.
İnşallah vardır bi bildiği artik drlarada guvenemiyorumbekliyorum merakla ve heycanla
canım daha 4 günüm varya bikaç gün daha bekleyeyim diyorum. belki testler de belirginleşir. olmazsa cuma giderim diyorum.Sorma kuzum sorma, bizim şanssızlığımız herhalde bu.Gerçi hamilelik boyunca sürekli negatif gören insanlar da varmış testlerinde. Biz en azından çizginin yerini görebiliyoruz henüz belli olmadığı halde bu da bir başarı olsa gerek
Ahhh canım inşallah vardır gerçekten. Eşim Cuma gününe kadar 4:30'da eve geliyor, benim hiçbir yere takılmadan geldiğim saati bildiğinden hastaneye uğrama şansım yok. Bu gibi durumlarda olumsuz olunca benden çok o yıkılıyor. O yüzden sessiz sedasız gidip yaptırıp eğer pozitifse söylemem lazım. Sabah işe gelmeden yaptırayım desem ofisteki herkes iş için dışarıda bir ben kaldım, geç gelme şansım yok. Mecburen Cuma'ya kadar bekleyeceğim.
Sende baktırsana fırsatın varsa kanda? Belki senin de belli olur canım.
Yaşasınnnnnnnnn gözlerim bana oyun oynamıyor demek ki.Artık kendimden şüphe etmeye başlamıştım. İnşallah bebişim vardır gerçekten hayatım.
Bu arada şöyle bir durum var, ikinci çizginin yerini dünki testten daha rahat gördüm. Yine çok belirgin değildi ama bir gün öncesine nazaran daha netti. Bu akşam bir de eczaneden al-bi alıp deneyeceğim. Bakalım onda ne çıkacak.Kan için Cuma'ya kadar sabredicez bebeğim.
Tatlım bana daha önce senin durumundayken doktor tarlusal vermişti. Sana önermedi mi? Kistin eriyecek Allah'ın izniyle hiç canını sıkma. Sonra da kist yerine bebişin gelecek inşallah
canım daha 4 günüm varya bikaç gün daha bekleyeyim diyorum. belki testler de belirginleşir. olmazsa cuma giderim diyorum.
tatlım bugün ovu testi varsa yapmayı unutma olur mu? bakalım nasıl çıkacak?Sorma kuzum sorma, bizim şanssızlığımız herhalde bu.Gerçi hamilelik boyunca sürekli negatif gören insanlar da varmış testlerinde. Biz en azından çizginin yerini görebiliyoruz henüz belli olmadığı halde bu da bir başarı olsa gerek
Ahhh canım inşallah vardır gerçekten. Eşim Cuma gününe kadar 4:30'da eve geliyor, benim hiçbir yere takılmadan geldiğim saati bildiğinden hastaneye uğrama şansım yok. Bu gibi durumlarda olumsuz olunca benden çok o yıkılıyor. O yüzden sessiz sedasız gidip yaptırıp eğer pozitifse söylemem lazım. Sabah işe gelmeden yaptırayım desem ofisteki herkes iş için dışarıda bir ben kaldım, geç gelme şansım yok. Mecburen Cuma'ya kadar bekleyeceğim.
Sende baktırsana fırsatın varsa kanda? Belki senin de belli olur canım.
Yaşasınnnnnnnnn gözlerim bana oyun oynamıyor demek ki.Artık kendimden şüphe etmeye başlamıştım. İnşallah bebişim vardır gerçekten hayatım.
Bu arada şöyle bir durum var, ikinci çizginin yerini dünki testten daha rahat gördüm. Yine çok belirgin değildi ama bir gün öncesine nazaran daha netti. Bu akşam bir de eczaneden al-bi alıp deneyeceğim. Bakalım onda ne çıkacak.Kan için Cuma'ya kadar sabredicez bebeğim.
Tatlım bana daha önce senin durumundayken doktor tarlusal vermişti. Sana önermedi mi? Kistin eriyecek Allah'ın izniyle hiç canını sıkma. Sonra da kist yerine bebişin gelecek inşallah
aynen tatlımmm ayyy inşaallaahhh belirginleşirde değeri öğrenmeye giderizzzO zamana kadar testlerimiz belirginleşmezse Cuma ikimizde kesin gidelim, rahatlayalım
tatlım bugün ovu testi varsa yapmayı unutma olur mu? bakalım nasıl çıkacak?
canım ben dün 1 saatlik idrarla yapmıştım t daha koyu çıkmıştı. elinde fazla varsa şimdi yap birde çişini tutup yaparsınYanımda var aslında ama susuz duramıyorum bugün nedense. Sürekli su içtiğim için de doğru çıkacağından çok emin değilim. Eğer biraz bastırabilirsem deneyeceğim :)
canım ben dün 1 saatlik idrarla yapmıştım t daha koyu çıkmıştı. elinde fazla varsa şimdi yap birde çişini tutup yaparsın
benim dünkü ovu testim böyle çıkmıştı. bugünkünü daha yapmadım.Yaptım canım. Bunda da belli belirsiz ikinci çizgi çıktı
He.mde nasil rahatlattin canım benim çok iyi oldu yasayandan duymak gunlerdir kulübü tek talan ettim ama birebir yasayana rast gelmedim bulduklarimda sohbete kapaliydi çook iyi oldu canimmm peki adetinde gecikme yasadin mi o ay canimİçini rahatlatır mı bilmiyorum canım ama, geçmişte iki ay yumurta takibim yapılmıştı ilk ay çatlamadı ikinci ay gittiğimde adetle atılmış olduğunu ve bu durumun birçok kişide gözlemlendiğini söylemişti doktor. İnşaallah senin de öyle olur canım endişeye mahal yokpozitivist oldum çıktım bu ay sonum hayrolsun ...
benim dünkü ovu testim böyle çıkmıştı. bugünkünü daha yapmadım.
Canımmmm ne güzel koyu çıkmış bu böyle ovu testleri hakkinda burda yazilanlar doğruysa inşallah sen mutlu haberi alican kuzummm ohhhh nasil sevindim ya hadi bi an önce musmutlu haberleri verinbenim dünkü ovu testim böyle çıkmıştı. bugünkünü daha yapmadım.
Canımmmm ne güzel koyu çıkmış bu böyle ovu testleri hakkinda burda yazilanlar doğruysa inşallah sen mutlu haberi alican kuzummm ohhhh nasil sevindim ya hadi bi an önce musmutlu haberleri verin
aXhi canımmmm boşa bekliyon 5 gün geçti acile iki dk uğra 1 saate sonuc çıkıyor valla catladim meraktan yavvvv
Canim bu markayı çok duydum iyi diyolar erken gebelik mi acaba onlara benziyor çünkü hadi yapta koy fotosunu ya sizin yerinize ben ölüyom meraktan yavv yemegimi yapamadim topige bakcam diyeKızlar eczacı bundan getirmiş. Bu da yanılmaz diye düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda?
herkese merhaba..siteye yeni üye oldum.preeseed hakkında bilgi almak istiyorum kızlar.çok eski yıllara ait iletiler var hepsini okumam mümkün değil şöyle bir göz attım ama şuan türkiyede bu şey satılıyormu eczanelerde bulunurmu anlayamadım.herhangi bir yan etkisi falan varmı bunu merak ediyorum.kullanıp olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun.belki banada bir umut olur...eş faktörlü bebek sahibi olamadık.ilk tüp bebek denememde dün hüsranla sonuçlandı.kan değerim 10.6 çıktı doktor varda diyemem yokta dedi zaten adet oluyorum testi yrn tekrarlıyacağım ama kan değerim tekrar düşmüştür.kimyasal gebelik yaşadım sanırım doktor tarafındanda çok aydınlatılmadım....
Canim bu markayı çok duydum iyi diyolar erken gebelik mi acaba onlara benziyor çünkü hadi yapta koy fotosunu ya sizin yerinize ben ölüyom meraktan yavv yemegimi yapamadim topige bakcam diye
Evet evet evet bunda kesin çıkar yuppiiii sonunda güzel haber alcaz yahuErken yazıyor üstünde. 4 gün öncesine kadar kesin sonuçmuş.
1 saat kadar önce ovulasyon yaptığımdan biraz bekliyorum. Ne kadar beklersem o kadar iyi diye düşündüm.
Yap canım sen yemeğini. Benim testi yapıp buraya yazmam saat 6'yı geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?