Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Enteresan Öyle dediyse vardır bir bildiği herhalde. İnşallah hapa falan gerek kalmadan gitmiş olur kistin hayatım.
Eczaneye yetişip alabilirsem atarım canım mutlaka.
İnşallah vardır bi bildiği artik drlarada guvenemiyorum bekliyorum merakla ve heycanla

İnşallah vardır bi bildiği artik drlarada guvenemiyorum bekliyorum merakla ve heycanla

İçini rahatlatır mı bilmiyorum canım ama, geçmişte iki ay yumurta takibim yapılmıştı ilk ay çatlamadı ikinci ay gittiğimde adetle atılmış olduğunu ve bu durumun birçok kişide gözlemlendiğini söylemişti doktor. İnşaallah senin de öyle olur canım endişeye mahal yok pozitivist oldum çıktım bu ay sonum hayrolsun ...

canım daha 4 günüm varya bikaç gün daha bekleyeyim diyorum. belki testler de belirginleşir. olmazsa cuma giderim diyorum.

tatlım bugün ovu testi varsa yapmayı unutma olur mu? bakalım nasıl çıkacak?

tatlım bugün ovu testi varsa yapmayı unutma olur mu? bakalım nasıl çıkacak?

Yanımda var aslında ama susuz duramıyorum bugün nedense. Sürekli su içtiğim için de doğru çıkacağından çok emin değilim. Eğer biraz bastırabilirsem deneyeceğim :)

Yanımda var aslında ama susuz duramıyorum bugün nedense. Sürekli su içtiğim için de doğru çıkacağından çok emin değilim. Eğer biraz bastırabilirsem deneyeceğim :)
canım ben dün 1 saatlik idrarla yapmıştım t daha koyu çıkmıştı. elinde fazla varsa şimdi yap birde çişini tutup yaparsın

canım ben dün 1 saatlik idrarla yapmıştım t daha koyu çıkmıştı. elinde fazla varsa şimdi yap birde çişini tutup yaparsın

Yaptım canım. Bunda da belli belirsiz ikinci çizgi çıktı

Eklentiler

• DSC_0032.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 103
  • DSC_0033.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 99
He.mde nasil rahatlattin canım benim çok iyi oldu yasayandan duymak gunlerdir kulübü tek talan ettim ama birebir yasayana rast gelmedim bulduklarimda sohbete kapaliydi çook iyi oldu canimmm peki adetinde gecikme yasadin mi o ay canim

benim dünkü ovu testim böyle çıkmıştı. bugünkünü daha yapmadım.
Canımmmm ne güzel koyu çıkmış bu böyle ovu testleri hakkinda burda yazilanlar doğruysa inşallah sen mutlu haberi alican kuzummm ohhhh nasil sevindim ya hadi bi an önce musmutlu haberleri verin

aXhi canımmmm boşa bekliyon 5 gün geçti acile iki dk uğra 1 saate sonuc çıkıyor valla catladim meraktan yavvvv

Sen mi ben mi canım yaaa. Göğüs ağrım ve kasık batması dışında hiçbir belirtim de yok. Hatta regl geldi, gelecek diye artık tuvalete gidip bakmayı bile bıraktım. Gelecek gibi hissetmiyorum. İş yerime yakın hiçbir hastane yok. Eczane bile yok, sipariş üzerine motorla getiriyor sen düşün gerisini. Üniversitedeyim ve deyim yerindeyse dağın başındayım. Evin yakınında var ama o da taksiyle 5 dk mesafede. Hal böyle olunca da eşim işkillenir. İş çıkışı pazara, markete bile gitmeden eve gelmek isteyen ben dışarıda gezicem. :)) Söylemek zorunda kalırım nereye gittiğimi. Şimdi eczaneden başka bir test siparişi verdim birazdan getirirler, akşamda onu denerim artık

Kızlar eczacı bundan getirmiş. Bu da yanılmaz diye düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda?

herkese merhaba..siteye yeni üye oldum.preeseed hakkında bilgi almak istiyorum kızlar.çok eski yıllara ait iletiler var hepsini okumam mümkün değil şöyle bir göz attım ama şuan türkiyede bu şey satılıyormu eczanelerde bulunurmu anlayamadım.herhangi bir yan etkisi falan varmı bunu merak ediyorum.kullanıp olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun.belki banada bir umut olur...eş faktörlü bebek sahibi olamadık.ilk tüp bebek denememde dün hüsranla sonuçlandı.kan değerim 10.6 çıktı doktor varda diyemem yokta dedi zaten adet oluyorum testi yrn tekrarlıyacağım ama kan değerim tekrar düşmüştür.kimyasal gebelik yaşadım sanırım doktor tarafındanda çok aydınlatılmadım....

Kızlar eczacı bundan getirmiş. Bu da yanılmaz diye düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda?

Canim bu markayı çok duydum iyi diyolar erken gebelik mi acaba onlara benziyor çünkü hadi yapta koy fotosunu ya sizin yerinize ben ölüyom meraktan yavv yemegimi yapamadim topige bakcam diye

Selam canım aramıza hoşgeldinnnn

Türkiye'de satılıyor. Gittigidiyordan, kendi sitesi üzerinden alabiliyorsun. Bazı eczaneler getirtebiliyorlar da depolarından. Eczacınız ile görüşebilirsin bu konu hakkında.

Topiğin en başında hamile kalanların ve şu an deneyenlerin güncel listesini bulabilirsin. Ben bir aydır kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim. Ama birkaç arkadaş eşinde yanma yaptığını, eşinde ereksiyon sorunu yarattığını ve kaşıntı yaptığını yazmışlar. Bu biraz senin ve eşinin hassaslığına bağlı sanırım.

Genelde eşinde problem olanlar neredeyse ilk denemelerinde hamile kalmışlar, hatta doktorların tüp bebekle bile bebek sahibi olamayacağını söylediği kişiler de bebeklerini şu an kucaklarına aldılar.

İnşallah buna gerek kalmadan bebişin sana tutunur ve değerlerin artar. Kan testini tekrarlayana kadar olumsuz düşünme. Güzel düşün ki güzel şeyler olsun.

Canim bu markayı çok duydum iyi diyolar erken gebelik mi acaba onlara benziyor çünkü hadi yapta koy fotosunu ya sizin yerinize ben ölüyom meraktan yavv yemegimi yapamadim topige bakcam diye

Erken yazıyor üstünde. 4 gün öncesine kadar kesin sonuçmuş.

1 saat kadar önce ovulasyon yaptığımdan biraz bekliyorum. Ne kadar beklersem o kadar iyi diye düşündüm.

Yap canım sen yemeğini. Benim testi yapıp buraya yazmam saat 6'yı geçer

Evet evet evet bunda kesin çıkar yuppiiii sonunda güzel haber alcaz yahu beklerim ben sen bi an önce yap ve foto koyy bunun adi nedir test deyince akla hemen BEBİŞ gelir yuppi kimyager1508 senden de bi atak bekliyorum kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…