He.mde nasil rahatlattin canım benim çok iyi oldu yasayandan duymak gunlerdir kulübü tek talan ettim ama birebir yasayana rast gelmedim bulduklarimda sohbete kapaliydi çook iyi oldu canimmm peki adetinde gecikme yasadin mi o ay canim
Tatlim gebelikte bbisey cikmiyorrrr kiiii sadece hafif yeri belli yoksa yapmaz miyim hic
Yok tatlım kimse cevap yazmadı. Ama yurtdışı sitelerinde böyle sonuç alanlar içine bakınca silik ikinci çizgiyi görmüşler. Çizgi silik olduğu için gebelik var demiyormuş. Bende içini açtım baktım ve sonuç aşağıda
Araştırmalarım yine de devam ediyor. İşin kötüsü araştırdıkça kafam daha da karışıyor
Bu da bir iki haftalık olduğundaki sonuç: (Benimki daha yeni koyulaşıyor galiba)
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için..bana umut oldun sözlerinle bende deneyeceğim adet bitiminden sonra inşallah.daha önce yumurtlama testlerinden kullanmadım bu sefer denemeyi düşünüyorum bende..hamile kalmak dunyanın en zor olayı gibi geliyor artık bana ve bunu başaranlara imrenerek bakıyorum gerçekten..bu yüsden kendiliğinden hamile kalanlar bunun kıymetini bilsinler bence:)
Dün öyle umutsuz,kötü birgün geçirdim ki..sonucumu aldığımda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,doktor ta çok önemli tedaviyle bebek sahibi olmaya çalışan çiftler üzerinde.maalesef doktorum doğru düzgün bir açıklama bile yapmadı..bazı topiklerde okuyorum kimsayal gebelik yaşayan hastalarına bu durum kötünün iyisi en azından hamile kalabiliyorsun diyen doktorlar var..bana ağzını açıp yaşadığın kimyasal gebelik bile demedi! ben araştırmalarımdan anladım...yani demem o ki ben dün hastaneden çok umutsuz ayrıldım ve ikinci bir deneme için arkama bakasım gelmiyordu uzuuunca bir süre..ama araştırırken bu siteyi buldum ve bugün tekrar içim kıpır kıpır oldu..az öncede preseed'in anasayfasına baktım oradaki yorumları okudum.benden daha kötü durumda olanlara bile umut olmuş,bende inanılmaz umut doldum.haklısın yumurta takibi gerçekten önemli dikkat edicem artık.çünkü normal yolla gebe kalmak istiyorum rabbimin izniyle....sen kullandın mı canım preseed'i? belli bi sorununuz varmı eşinde veya sende..en kısa zamanda rabbim seninde kucağını doldursun inşallah.
Pek karmaşık işlere girişmişsin canımbizim gibi canı tez olanlara hassasiyeti yüksek kaset test kâfii gün gün takibini bekliyoruz ...
:) hafif yeri belliyse vardir yaaa niye mutlu olmuyosunuz kizlar achi ve kimyager biraz olumlu olun. Bu testlerin yanilma payi cook azz
Merhaba canım hoşbuldum.okuduğum kadarıyla çok kişiye sebep olmuş,denemekten ne çıkar beni çok umutlandırdı açıkcası.çünkü hareket sorunu var eşimde.ileri hareketli çok düşük.3yıldır uğraşıyoruz.ilk tüp bebek denememde kimyasal olduMerhaba canim
hosgeldin
insallah hepimiz en tez zamanda hayirli guzel haberi aliriz.
soylenene gire preseed erkek infertilitesinde daha etkili. Sebep ne olur bilinmez deniyoruz bizler de.
Ne kadar zamandir ugrasiyorsunuz?
Kızlar kırmızı kartı yedim ama ne gariptirki bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm öyle ki önce kahkaya boguldum sonra hıçkıra hıçkıra ağladımhep dua ettim bi an önce adetim gelsin gecikme olmasın kist eriyip yok olsun diye bi yandan da bi umut dedim hani belki sonradan catlarda gebelik olusursa diye işte umut dünyası sonuçta kırmızı kartı yedim 3. Gün kontrole gidicem inşallah kistimde erimiş olur bu ayida böyle bitirmiş olurum ve gördüm ki iğne söylendiği gibi 14 günde adet başlatıyor bugün 14. Gunumdu igneden sonra ve Rabbime çok şükür bekletmedi inşallah güzel haberler de alıp yeni ay yeni umutlar yesertirim içimde
mibudi aXhi kimyager1508 F firuze89 ve diğer yoldaşlarim desteginiz için Rabbim bin kere razi olsun inşallah tez vakitlerde gobislerimiz dolar
İnşallah kistin erimiştir. Canım moralini bozma, içini ferah tut.Kızlar kırmızı kartı yedim ama ne gariptirki bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm öyle ki önce kahkaya boguldum sonra hıçkıra hıçkıra ağladımhep dua ettim bi an önce adetim gelsin gecikme olmasın kist eriyip yok olsun diye bi yandan da bi umut dedim hani belki sonradan catlarda gebelik olusursa diye işte umut dünyası sonuçta kırmızı kartı yedim 3. Gün kontrole gidicem inşallah kistimde erimiş olur bu ayida böyle bitirmiş olurum ve gördüm ki iğne söylendiği gibi 14 günde adet başlatıyor bugün 14. Gunumdu igneden sonra ve Rabbime çok şükür bekletmedi inşallah güzel haberler de alıp yeni ay yeni umutlar yesertirim içimde
mibudi aXhi kimyager1508 F firuze89 ve diğer yoldaşlarim desteginiz için Rabbim bin kere razi olsun inşallah tez vakitlerde gobislerimiz dolar
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum |
---|---|---|---|
1 | benkibele | İlk deneme | Kızı oldu |
2 | Menzil Gxuxlxux | 2. deneme | Oğlu oldu |
3 | Rockwell | İlk deneme | Düşükle sonuçlandı |
4 | Wannababy | 3. deneme | Oğlu oldu |
5 | Nequelen | İlk deneme | Kızı oldu |
6 | Nerili | Belirtilmedi | Belirtilmedi |
7 | Kadus (Honeycim) | İlk deneme | Kızı oldu |
8 | Kursatim | İlk deneme | Kızı oldu |
9 | Durualya | Belirtilmedi | Oğlu oldu |
10 | sevcangoksel | İlk deneme | Kızı oldu |
11 | Jasmin77 | İlk deneme | Oğlu oldu |
12 | Bengusu | İlk deneme | Ailevi nedenlerden düşük |
13 | Duducan | İlk deneme | Oğlu oldu |
14 | Dila06 | 2. deneme | Kızı oldu |
15 | babylove | 2. deneme | Kızı oldu |
16 | duyguby | İlk deneme | Kızı oldu |
17 | viana | 2. deneme | Oğlu oldu |
18 | DaddysFirstEye | İlk deneme | Belirtilmedi |
19 | shyqueen | İlk deneme | Kızı oldu |
20 | vergici | İlk deneme | Belirtilmemiş |
21 | gulayyusuf | İlk deneme | Oğlu oldu |
22 | Lapa | İlk deneme | Kızı oldu |
23 | Aysouk | 2. deneme | Belirtilmemiş |
24 | Waters | İlk deneme | Belirtilmemiş |
25 | Nevyas | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
26 | Selmas88 | 2. deneme | Oğlu oldu |
27 | Johnnybravo | İlk deneme | Kızı oldu |
28 | Lilyum | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | 35.ay | İlk deneme | Oğlu oldu |
30 | Buzma_vi | İlk deneme | Kızı oldu |
31 | Sezen10 | İlk deneme | Kızı oldu |
32 | Papatyaa10 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
33 | Maviumutolsun | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
34 | Krishazel | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
35 | Murebdu | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
36 | Emineu | İlk deneme | Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük |
37 | Baby78 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
38 | Çiğdem_55 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
39 | GamzeliKiz | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
40 | Miranda | 2. deneme | Belirtilmemiş |
41 | Polyanna23 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
42 | Gunes88 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
43 | Masal_naz | İlk deneme | Kızı oldu |
44 | Zerdal | İlk deneme | Oğlu oldu |
45 | Sensen99 | İlk deneme | Kızı oldu |
46 | Senemgy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
47 | Omman | İlk deneme | Belirtilmemiş |
48 | Ysmnnnnnn | İlk deneme | Belirtilmemiş |
49 | Ozumege | İlk deneme | Oğlu oldu |
50 | Ayen1986 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
51 | Blume84 | İlk deneme | Oğlu oldu |
52 | Sumak | İlk deneme | Kızı oldu |
53 | Ozge_nur | İlk deneme | Oğlu oldu |
54 | Brnyns | İlk deneme | Belirtilmemiş |
55 | Elbebekgulbebek | İlk deneme | Kızı oldu |
56 | Smrm | İlk deneme | Belirtilmemiş |
57 | Kardelen1985 | İlk deneme | Kızı oldu |
58 | Seyade | İlk deneme | Kızı oldu |
59 | Naz8 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
60 | Albena_gy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
61 | Beautyflake | İlk deneme | Oğlu oldu |
62 | Funda4 | İlk deneme | Kızı oldu |
63 | Ezgi0909 | 5. deneme | Kızı oldu |
64 | Durusel24 | İlk deneme | Kızı oldu |
65 | Melinnaz | İlk deneme | Kızı oldu |
66 | Sevo24 | İlk deneme | Oğlu oldu |
67 | Gkckdl | İlk deneme | Belirtilmemiş |
68 | cigdemycrocus13 | İlk deneme | Kızı oldu |
69 | gzm2628 | İlk deneme | Kızı oldu |
70 | topidik | İlk deneme | Kızı oldu |
71 | serender001 | 3. deneme | Oğlu oldu |
72 | BALIM86 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
73 | Zeynep83 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
74 | MehtapTok | İlk deneme | Kızı oldu |
75 | Kelebek088 | İlk deneme | Kızı oldu |
76 | Mayabebek | İlk deneme | Belirtilmemiş |
77 | Pln06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
78 | Gormiti | 2. deneme | Belirtilmemiş |
79 | Cankaya06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
80 | Mihrimah84 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
81 | Tubisko | İlk deneme | Belirtilmemiş |
82 | Kİtmit | 2. deneme | Belirtilmemiş |
83 | ytrn42 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
84 | Lilyum | İlk deneme | Belirtilmemiş |
85 | zehsel | İlk deneme | Oğlu oldu |
86 | zealea | 15. deneme | Oğlu oldu |
87 | demoneye2001 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
88 | beyaz-melek-31 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
89 | naciyemtncymtncy | 2. deneme | Oğlunu bekliyor |
90 | cevizbadem | İlk deneme-Çoğul gebelik | Kızları oldu |
91 | aslisimsek3442 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
92 | Amazon | İlk deneme | Oğlu oldu |
93 | alicesemra | 6. deneme | Belirtilmemiş |
94 | naz8 | İlk deneme | Oğlu oldu |
95 | 35deniz | 2. deneme | Oğlu oldu |
96 | burp | İlk deneme | Oğlu oldu |
97 | hican87 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|
98 | only_time | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|
1 | aXhi | 1. deneme | 30 Nisan |
2 | firuze89 | 5. deneme | 30 Nisan |
3 | umutlu20 | 1. deneme | 6 Mayıs |
4 | kimyager1508 | 3. deneme | 10 Mayıs |
5 | rima85 | 3. deneme | 11 Mayıs |
6 | Amelie p | 2. deneme | 12 Mayıs |
7 | agresifportakal | 1. deneme | 13 Mayıs |
8 | ada_sahil | 1. deneme | 16 Mayıs |
9 | sendenbebegimolsunesra | 3. deneme | 17 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
10 | mibudi | 2. deneme | 17 Mayıs |
11 | mini87 | 2. deneme | 24 Mayıs |
12 | demir6133 | 1 deneme | 25 Mayıs |
13 | emkub | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
14 | zmfaze | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
15 | mina33 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
16 | amayaa | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
17 | mavi-38 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
18 | sirine82 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
19 | hoppacuppa | 2. deneme | Belirtilmemiş |
20 | sukret | 4. deneme | (Yumoşu çatlamadı) |
21 | orgfrg | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
Kızlar kırmızı kartı yedim ama ne gariptirki bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm öyle ki önce kahkaya boguldum sonra hıçkıra hıçkıra ağladımhep dua ettim bi an önce adetim gelsin gecikme olmasın kist eriyip yok olsun diye bi yandan da bi umut dedim hani belki sonradan catlarda gebelik olusursa diye işte umut dünyası sonuçta kırmızı kartı yedim 3. Gün kontrole gidicem inşallah kistimde erimiş olur bu ayida böyle bitirmiş olurum ve gördüm ki iğne söylendiği gibi 14 günde adet başlatıyor bugün 14. Gunumdu igneden sonra ve Rabbime çok şükür bekletmedi inşallah güzel haberler de alıp yeni ay yeni umutlar yesertirim içimde
İnşallah canım ağzın bal yesin kuzummmBebeğim yaaa üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.İyi tarafından bakacağım yine en azından "acaba"lardan kurtuldun. Bak gör 3. gün gittiğinde kistinden de eser kalmamış olacak. Sonra da nazlı bebiş annesine doğru yola çıkacak.
Canım yaa İnşallah güzel haberler verirsin de bizlere umut olursun.offf yaaa millet nasıl 3-4 gün kala öğreniyor anlamıyorum kiiii. dün ovu testimde t çizgisi c'den koyu çıktı, ondan önceki gün aynı koyuluktaydılar. birde bugün çamaşır suyu testi yaptım bira gibi köpürdü. offff testlerle kafayı yedimmmm
erken gebelik testleride yanlış gösteriyor diyorlar onun için almak istemiyorum pek
Yaptır tatlım yaa. Yarın yaptır hemen sonucu yaz. Heyecanlandım şimdi yaaİnşalllah bebeğimmmmm.Yaptırıcam sonunda, olmayacak böyle. Bu testler başımı döndürüyor artık benim
İnşallah canım ağzın bal yesin kuzummmen iyisi dediğin gibi kan ver gitsin şimdiye çoktan yaptirmistim eşine acabalarim var de umutlandirmadan gidiverin acile şimdi gitsen 1 saate kesin sonuç merakimdan catliycam
Yaptır tatlım yaa. Yarın yaptır hemen sonucu yaz. Heyecanlandım şimdi yaa
Devlet hastanesinde yaptırdım canım ben,bu yüzdende doktor seçme şansım olmadı.aslında tedavi aşamasında bir sıkıntı yaşamadım araştırmaları,tetkikleri gayet güzeldi ama devlet hastanesinin kötü tarafı bu işte muhattab bulamıyorsun herhangi bir sıkıntında hangi doktor denk gelirse o bölümden ona gidiyorsun mecbur...inşallah tekrar gerek kalmaz...ne kadar zamandır evlisin peki? inşallah doktora gitmenize gerek kalmadan hamile kalırsın canım.Aynen öyle canım, doktor kesinlikle çok önemli. İyice araştırıp mı gitmiştin?
Doktor ne derse desin ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez merak etme sen. Ben yıllar önce bekarken gittiğimde ilk doktor sende polikistik over var çocuğun olamaz demişti. Sonra bir prof buldum ve durumun aslında ilk doktorun dediği gibi olmadığını öğrendim. Burada da doktorların sözleriyle umutsuzluğa düşüp hamile kalan çok insan var. İnşallah onların arasına biz de katılırız yakın zamanda.
Biz evlendikten sonra eşimle birlikte doktora gitmedik hiç. Bir süre doğal yollarla hamile kalmayı deneyeceğiz. Eğer Eylül-Ekim ayına kadar amacımıza ulaşamazsak o zaman aşılama, tüp bebek ne varsa denemeyi planlıyoruz.
Sorma kuzum sorma eczaneden erken gebelik testi istedim kesin olsun diye elinde bu varmış onu göndermiş. Bende yakın olmadıkları için ve clearblue iyi diye duyduğum için kabul edip aldım. Nerden bilirdim böyle olacağını. Şimdi işin yoksa araştır dur
Hayatım biliyorsun biz insanoğlu hep azıyla yetinmeyip daha fazlasını isteriz.Bende hemen kesinleşsin diye girdim bu işlerin içine ama daha bi allak bullak oldum. Napalım artık hayırlısı. Yarın fırsatını bulursam gidip kan vereyim en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?