Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
He.mde nasil rahatlattin canım benim çok iyi oldu yasayandan duymak gunlerdir kulübü tek talan ettim ama birebir yasayana rast gelmedim bulduklarimda sohbete kapaliydi çook iyi oldu canimmm peki adetinde gecikme yasadin mi o ay canim

Canım, takibim yaklaşık 2 yıl önce yapılmıştı ikinci ay ilk aydaki çatlamayan yumurtanın adetle gittiğini ve o ay da çatlamanın gerçekleştiğini görünce sonraki aşama olan eş tetkikine başlandı. O nedenle geçmiş zaman ve aklımızın ucundan geçmeyen haberlerle karşı karşıya gelmenin de etkisiyle hiç ama hiç dikkat etmedim, hem doktorun yaklaşımı da çok önemli bana mesela hiç bi şekilde çatlamayan yumurtanın kiste dönüşebileceğini söylemedi e haliyle kaygılanmadım sonra da zaten gittiğini gördük rahatlamana sevindim canım, inşaallah seninki de öyle olacak ...

Pek karmaşık işlere girişmişsin canım bizim gibi canı tez olanlara hassasiyeti yüksek kaset test kâfii gün gün takibini bekliyoruz ...

Merhaba canim
hosgeldin
insallah hepimiz en tez zamanda hayirli guzel haberi aliriz.
soylenene gire preseed erkek infertilitesinde daha etkili. Sebep ne olur bilinmez deniyoruz bizler de.
Ne kadar zamandir ugrasiyorsunuz?

Kızlar kırmızı kartı yedim ama ne gariptirki bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm öyle ki önce kahkaya boguldum sonra hıçkıra hıçkıra ağladım hep dua ettim bi an önce adetim gelsin gecikme olmasın kist eriyip yok olsun diye bi yandan da bi umut dedim hani belki sonradan catlarda gebelik olusursa diye işte umut dünyası sonuçta kırmızı kartı yedim 3. Gün kontrole gidicem inşallah kistimde erimiş olur bu ayida böyle bitirmiş olurum ve gördüm ki iğne söylendiği gibi 14 günde adet başlatıyor bugün 14. Gunumdu igneden sonra ve Rabbime çok şükür bekletmedi inşallah güzel haberler de alıp yeni ay yeni umutlar yesertirim içimde

mibudi aXhi kimyager1508 F firuze89 ve diğer yoldaşlarim desteginiz için Rabbim bin kere razi olsun inşallah tez vakitlerde gobislerimiz dolar

Aynen öyle canım, doktor kesinlikle çok önemli. İyice araştırıp mı gitmiştin?

Doktor ne derse desin ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez merak etme sen. Ben yıllar önce bekarken gittiğimde ilk doktor sende polikistik over var çocuğun olamaz demişti. Sonra bir prof buldum ve durumun aslında ilk doktorun dediği gibi olmadığını öğrendim. Burada da doktorların sözleriyle umutsuzluğa düşüp hamile kalan çok insan var. İnşallah onların arasına biz de katılırız yakın zamanda.

Biz evlendikten sonra eşimle birlikte doktora gitmedik hiç. Bir süre doğal yollarla hamile kalmayı deneyeceğiz. Eğer Eylül-Ekim ayına kadar amacımıza ulaşamazsak o zaman aşılama, tüp bebek ne varsa denemeyi planlıyoruz.

Pek karmaşık işlere girişmişsin canım bizim gibi canı tez olanlara hassasiyeti yüksek kaset test kâfii gün gün takibini bekliyoruz ...

Sorma kuzum sorma eczaneden erken gebelik testi istedim kesin olsun diye elinde bu varmış onu göndermiş. Bende yakın olmadıkları için ve clearblue iyi diye duyduğum için kabul edip aldım. Nerden bilirdim böyle olacağını. Şimdi işin yoksa araştır dur

:) hafif yeri belliyse vardir yaaa niye mutlu olmuyosunuz kizlar achi ve kimyager biraz olumlu olun. Bu testlerin yanilma payi cook azz

Hayatım biliyorsun biz insanoğlu hep azıyla yetinmeyip daha fazlasını isteriz. Bende hemen kesinleşsin diye girdim bu işlerin içine ama daha bi allak bullak oldum. Napalım artık hayırlısı. Yarın fırsatını bulursam gidip kan vereyim en iyisi.

Merhaba canim
hosgeldin
insallah hepimiz en tez zamanda hayirli guzel haberi aliriz.
soylenene gire preseed erkek infertilitesinde daha etkili. Sebep ne olur bilinmez deniyoruz bizler de.
Ne kadar zamandir ugrasiyorsunuz?
Merhaba canım hoşbuldum.okuduğum kadarıyla çok kişiye sebep olmuş,denemekten ne çıkar beni çok umutlandırdı açıkcası.çünkü hareket sorunu var eşimde.ileri hareketli çok düşük.3yıldır uğraşıyoruz.ilk tüp bebek denememde kimyasal oldu tam umutlarım yıkılmıştıki bu forumu buldum...inşallah hepimiz alalım o güzel hayırlı haberleri bizlerde hamileyimm müjdesini verelim buradan rabbimin izniyle...sizde sorun varmı,sebepsizmi?

Bebeğim yaaa üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. İyi tarafından bakacağım yine en azından "acaba"lardan kurtuldun. Bak gör 3. gün gittiğinde kistinden de eser kalmamış olacak. Sonra da nazlı bebiş annesine doğru yola çıkacak.

İnşallah kistin erimiştir. Canım moralini bozma, içini ferah tut.

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu
14Dila062. denemeKızı oldu
15babylove2. denemeKızı oldu
16duygubyİlk denemeKızı oldu
17viana2. denemeOğlu oldu
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi
19shyqueenİlk denemeKızı oldu
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu
22Lapaİlk denemeKızı oldu
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu
26Selmas882. denemeOğlu oldu
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş
2935.ayİlk denemeOğlu oldu
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu
31Sezen10İlk denemeKızı oldu
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu
45Sensen99İlk denemeKızı oldu
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş
51Blume84İlk denemeOğlu oldu
52Sumakİlk denemeKızı oldu
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu
58Seyadeİlk denemeKızı oldu
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu
62Funda4İlk denemeKızı oldu
63Ezgi09095. denemeKızı oldu
64Durusel24İlk denemeKızı oldu
65Melinnazİlk denemeKızı oldu
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu
69gzm2628İlk denemeKızı oldu
70topidikİlk denemeKızı oldu
71serender0013. denemeOğlu oldu
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş
85zehselİlk denemeOğlu oldu
86zealea15. denemeOğlu oldu
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş
92Amazonİlk denemeOğlu oldu
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş
94naz8İlk denemeOğlu oldu
9535deniz2. denemeOğlu oldu
96burpİlk denemeOğlu oldu
97hican872. denemeBelirtilmemiş

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_timeBelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb87BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102eliziiİlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelengeİlk deneme21/11/2015
104sedebuİlk deneme23/11/2015
105funda16İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr842. deneme29/11/2015
107jeosevdaİlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimliİlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temizİlk denemeBelirtilmemiş
112kankamankaİlk deneme29/12/2015
113Piyensesssİlk deneme27/12/2015
114sevgi03İlk denemeBelirtilmemiş
2015 Anne Adaylarımız:
SıraNickDeneme sayısıBAT
1aXhi1. deneme30 Nisan
2firuze895. deneme30 Nisan
3umutlu201. deneme6 Mayıs
4kimyager15083. deneme10 Mayıs
5rima853. deneme11 Mayıs
6Amelie p2. deneme12 Mayıs
7agresifportakal1. deneme13 Mayıs
8ada_sahil1. deneme16 Mayıs
9sendenbebegimolsunesra3. deneme17 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
10mibudi2. deneme17 Mayıs
11mini87 2. deneme24 Mayıs
12demir61331 deneme25 Mayıs
13emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
14zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
15mina333. denemeBelirtilmemiş
16amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
17mavi-383. denemeBelirtilmemiş
18sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş
19hoppacuppa2. denemeBelirtilmemiş
20sukret4. deneme (Yumoşu çatlamadı)
21orgfrg1. DenemeBelirtilmemiş
]

Canııımmm aslında adet görebilmek bile sağlıklı olmanın bir göstergesi, biliyorsundur zaten hiç ama hiç üzülme olur mu ...

Kontrolden sonra yumurtanın adetle gittiğini görünce, çörekotu-bal-tarçın ve kuru incir yemeye başla sağlıklı bir gelişim sağlıyor ve hatta folic asit ile hayıt takviyesi de yaparsan bomba gibi bir hazırlık yapmış olursun önümüzdeki ay inşaallah sonu güzel bir gecikme yaşarsın da çift çizgi şenliği yaparız topic olarak dikkat et kendine canım , unutma uzuuunca bi süre stres yok ...

İnşallah canım ağzın bal yesin kuzummm en iyisi dediğin gibi kan ver gitsin şimdiye çoktan yaptirmistim eşine acabalarim var de umutlandirmadan gidiverin acile şimdi gitsen 1 saate kesin sonuç merakimdan catliycam

Canım yaa İnşallah güzel haberler verirsin de bizlere umut olursun.

İnşallah canım ağzın bal yesin kuzummm en iyisi dediğin gibi kan ver gitsin şimdiye çoktan yaptirmistim eşine acabalarim var de umutlandirmadan gidiverin acile şimdi gitsen 1 saate kesin sonuç merakimdan catliycam

Daha önce yaptım canım aynısını sonuç geldikten sonra kendimi mi toparlasam, eşimi mi bilemedim. Benden daha çok yıkıldı. O nasıl oluyorsa anında hazırlıyor kendini babalığa. Sonra başlıyor "benim çocuğum olmayacak, ben baba olamayacağım vs" demeye. O yüzden onun haberi olmadan halletmem lazım bu işi.

Devlet hastanesinde yaptırdım canım ben,bu yüzdende doktor seçme şansım olmadı.aslında tedavi aşamasında bir sıkıntı yaşamadım araştırmaları,tetkikleri gayet güzeldi ama devlet hastanesinin kötü tarafı bu işte muhattab bulamıyorsun herhangi bir sıkıntında hangi doktor denk gelirse o bölümden ona gidiyorsun mecbur...inşallah tekrar gerek kalmaz...ne kadar zamandır evlisin peki? inşallah doktora gitmenize gerek kalmadan hamile kalırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…