Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy hadi inşallah canım ağzın bal yesin yaaa şu kontrolude bi atlatayim bal çörek otunu yapicam folio kullaniyorum zaten hayitida arastircam bakalım incir kayısı hergun yemeye caliscam bide çok stres yapmamaya caliscam tabi basarabilirsem inşallah kontrolum süper geçer

Keşke benim eşimde yıkılsa. Hiç kafaya takmıyor canım yaa. Ovulasyon döneminde şehir dışına çıkıyor. Arkadaşlarıyla ayarlamış gitmezse olmazmış. Ben ne yapcam bu adamla ya

İstanbul'da olsaydın doktor önerebilirdim ama Ankara'daymışsın tatlım Haklısın devlet hastanesinde doktor seçme şansın olmuyor.

Ben yeni evli sayılırım 1,5 yıl oldu daha. O yüzden henüz doktora falan gitmedik. İnşallah canımmm inşallah. Hiçbirimizin doktora ihtiyacı olmasın bu konuda

Canım,

Bu forumda bir folik asit markası duymuştum infolic diye. Doktorlar onu veriyorlarmış hamile kalmaya yardımcı oolması için. Eğer yeni folikasit almayı düşünen varsa bilgisi olsun. Henüz araştırmadım çok ama bununla da baya hamile kalanlar olduğunu okumuştum.

Sağol yinede canım,inşallah gerek kalmaz artık doktora.evet sen benden de yenisin.3yıldır uğraşıyoruz bizde.preseed'i ne kadardır kullanıyorsun peki canım

Keşke benim eşimde yıkılsa. Hiç kafaya takmıyor canım yaa. Ovulasyon döneminde şehir dışına çıkıyor. Arkadaşlarıyla ayarlamış gitmezse olmazmış. Ben ne yapcam bu adamla ya

Öyle deme canım inan böylesi de kötü. Onu yatıştırayım derken kendi üzüntümü yaşayamıyorum. Ama ovu dönemlerinde şehir dışına çıkması kötüymüş gerçekten sensiz. Yerinde olsam yapışıveririm yakasına ya benle gider ya da evde kalır

Sağol yinede canım,inşallah gerek kalmaz artık doktora.evet sen benden de yenisin.3yıldır uğraşıyoruz bizde.preseed'i ne kadardır kullanıyorsun peki canım

Bu ay ilk denememdi ve 5 gün geciktim tatlım. Testlerde şu an hayalet çizgiler görüyorum sadece, bebiş var mı yok mu bir kesinleştiremedim. Yarın fırsat bulabilirsem kan testi verip öyle kesinleştirebileceğim sanırım.

Innnnşallaaah canim :)
Benim de 12 ay oldu deneyeli. Hic gebelik yok.
Doktorlara gore bi sorun da yok. En son bi doktor bende çooook hafif pco oldugunu ama buna pco denemeyecegini soyledi. Diger doktorlar hicbisi soylemedi. Esime de gecen yaz spermiyogram yaptirmistik normaldi. Ama şu an ne durumda bilmiyorum. Adami da strese sokuyorum :)))
Bu ayki adetimin 2. Gunu bi test yapilcak bana eşimden de yeni spermiyogram istedi bu yeni doktor. Bakalim. .. ben de asilama yada tüp yolcusu gibiyim.
preseedle 2. Ayim gecti bu ay. Arastirdim ona gore kullandim. Bir arkadasim da onermisti.
Hepimize güzel günler gorünsün insallah. Su yazi neşe icinde gecirmek nasip etsin Allahim bizlere karnimizda bezelyelerimizle

Dün tatlı dille anlattım yok bilet aldık, yok erkeklerle gideceğiz falan dedi. Sonra ben kavga çıkardım. Tutamıyorum kendimi ne yapayım. Ama sonuç değişmedi. Ne yapsam bilemedim

Saat kaçta güzel haberi alırız balım beklentini zirveye taşımak istemem ama umutluyum napalım ...

Ciddimisin çok sevindim canım 5 gün gecikmen var ne güzel.düzenlimi olurdu adetin..o hayalet çizgiyi bende görmüştüm ilk çift çizgimdi bu kimyasal gebeliğimde..ikinci çizgiyi görüyorsan vardır canım:) inşallah hayırlı haberler verirsin .belirtin yokmu hiç

Diğer folik asitlerden farkı neymiş bilgin var mı canım.

Axhi
sen ne kadardir deniyordun?
Evet kan testi yaptir biz olecez meraktan piyuuuuw :))

Bi sıkıntı olmaması çok güzel canım.şansın çok yüksek.zaten ilk bir yılı normal sayıyorlar olmamasını.inşallah bu ay olmuş olsun ozaman:) güzel haberi alırız senden bizede umut olursun inşallaaaaaahhhhhhh....bu ay bende alıcam ve kullanıcam hayırlısıyla.

Hoşgeldin canım kendi derdimden yazamadim bi türlü preseed hakkinda bilgiyi aXhi cimm çook güzel anlatmış ayrintili bilgi icinde ilk sayfalara bakman bile yeterli olur inşallah vesilen olur canim listeden de rahatlikla neler olduğunu takip edersin axhi yayinliyor sürekli degisimleri sağolsun inşallah bu topikte bebissiz kimse kalmayacak Allah'iAllah'in izniyle

Diğer folik asitlerden farkı neymiş bilgin var mı canım.

Detaylarını çok bilmiyorum ama web sitesinde aşağıdaki şekilde yazıyor.

İnofolic,
– Polikistik Over Sendromu (PKOS),
– yüksek insülin direnci,
– diyabet başlangıcı veya Tip II diyabet
– kontrollü over hiperstimülasyonu durumlarında azalmış myo-inozitole bağlı gereksinimleri
karşılamaya destek olur.

İnofolic içerisinde folik asit bulunmaktadır. Folik asit ise içerdiği protein, aminoasit ve nükleik asit sentezi ile kromozomların onarımı, hücre çoğalması ve doku gelişiminde hayati bir öneme sahiptir. Böylelikle folik asit bir çok doğum kusurunu önlemede yardımcı olur.

Burada hamile kalanların bir kısmı yazmış.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/inofolic.640711/

Detaylarını sizin için araştırırım yarın

Dün tatlı dille anlattım yok bilet aldık, yok erkeklerle gideceğiz falan dedi. Sonra ben kavga çıkardım. Tutamıyorum kendimi ne yapayım. Ama sonuç değişmedi. Ne yapsam bilemedim

Valla ne desem bilemedim canım. Ne kadar kavga çıkarsan az bence. Bende olsam aynısını yapardım. Ne demekmiş o erkek erkeğe şehir dışına çıkmak. Umarım en kısa zamanda düzelir.

Saat kaçta güzel haberi alırız balım beklentini zirveye taşımak istemem ama umutluyum napalım ...

Yarın öğlen çıkmaya çalışıcam en kötü akşam 7 de hastanedeyim. 9-10 gibi de sonuçlar burada canlı yayınlanır diye düşünüyorum

Evlenmeden önce düzenliydi ama bir ara düzensizleşmeye başladı. 32-35 gün arası oluyordum ama testlerde hiç ikinci çizgi görmemiştim hayalette olsa. Oyhhh inşallah kimyasal değildir.

Kasığımda batmalar vardı düne kadar şimdi alt karnıma geçti, bel ağrım ve göğüslerimde şişlik + ağrı var.

Hoşbuldum canım,evet gerekli bilgiyi alıyorum arkadaşlardan sağolsunlar çok güzel bir forum gerçekten.listeyi gördüm çok heyecan verici:) preseed'in anasayfasınıda inceledim oradaki yorumlarda çok umut veriyor insana.inşallah hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.sen ne kadar zamandır kullanıyorsun canım.

Yok canım değildir Allahın izniyle yani kimyasal gebelikte bi gebelik olduğu için idrarda var çıkıyor ya o yüsden dedim yani ikinci çizgi hayalet bile görünse böle hafif pembe gibi demi belli belirsiz işte bu gebelik var demek sen içini ferah tut inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana,güzel haberi ver yarın bize inşallaaahhhhh belirtilerinde çok güzelll hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…