Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3.ayim bitti fakat bu ay talihsizlik oldu bu ay bos geçti 4.ayim olcak inşallah canim

beklemedeyim canım bn gelen giden yok şimdilik inşallah gelmez.
Aman aman gelmesin. Regl haberleri yerine bebiş haberleri duyalım birazda

Günaydın canımm..nasılsın bugun,kan testi yaptıracaksın değilmi?

İyiyim hayatım sağol sen nasılsın? Kan testine baktırdın mı yeniden? Yükselmiş mi değerin?

Ben öğlen çıkamayacağım gibi gözüküyor yine mecbur akşama kaldı. Saat 7 gibi veririm kanımı en geç 9 gibi de alır yazarım size

Merhaba canım,inşallah kısa zamanda güzel haberlerini almayı umut ediyorum.sen nekadar zamandır kullanıyorsun preseed'i.
inşallah canım benim yaa 1.5 yıldır evliyiz hiç korunmasız ilişki oldu preseedi de daha 1. kez kullanışım inşallah olmuştur..

evet canım yaa inşallah artık bizde belirtilerde aynıydı şimdi hala belirti varmı snde bebegm

Sağol canım iyiyim bende.hastaneye yrn gidicem bugün eşimin okulda işleri var çıkamayacak.umudum yok hiç sadece gitmek için gidicem en azından neden olmadığını açıklarlar belki...tamam heyecanla bekliyoruz haberini inşallahh güzel haberler verirsin yazarsın buraya,dualarım seninle...

evet canım yaa inşallah artık bizde belirtilerde aynıydı şimdi hala belirti varmı snde bebegm

Seninle hemen hemen her konuda aynı gidiyoruz galiba. Benimde 1,5 yıl ve preseedle ilk denemem.

Göğüslerim baya bir büyüdü, bir hafta önce sadece uçları hassasken şimdi komple hassas hale geldiler. Akıntım oluyor. Kasıklarımdaki batma yerini alt karında ara ara sancıya bıraktı. Halsizlik var. Ara ara baş ağrılarım oluyor. Ve dün idrarda tortu gördüm. İdrar yolu enfeksiyonu olabileceği gibi hamilelik belirtisi olduğunu yazanlar da olmuş. Bilemedim yani. Hala gelen giden yok. Bu akşam kanda baktırıp en sonunda "acaba"lardan kurtulacağım.

Sende var mı canım belirti?

aXhi kimyager1508 U umutlu20 kizlar nabersiniz varmi mujdeli haber öldüm meraktann

Ahhhh ahhh! Ben hala test yaptırmadım bebeğim o yüzden birşey diyemeyeceğim
Bu akşam söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…