3.ayim bitti fakat bu ay talihsizlik oldu bu ay bos geçti 4.ayim olcak inşallah canimHoşbuldum canım,evet gerekli bilgiyi alıyorum arkadaşlardan sağolsunlar çok güzel bir forum gerçekten.listeyi gördüm çok heyecan verici:) preseed'in anasayfasınıda inceledim oradaki yorumlarda çok umut veriyor insana.inşallah hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.sen ne kadar zamandır kullanıyorsun canım.
Ben 1,5 senedir hiç korunmadım canım hiç hamile de kalamadım.
Anladım canım inşallah bidahaki denemene nasip olur3.ayim bitti fakat bu ay talihsizlik oldu bu ay bos geçti 4.ayim olcak inşallah canim
Hadi hayirlisi canim...
ama gercekten oyle geliyor ki karninda bezelye var
Merhaba canım,inşallah kısa zamanda güzel haberlerini almayı umut ediyorum.sen nekadar zamandır kullanıyorsun preseed'i.beklemedeyim canım bn gelen giden yok şimdilikinşallah gelmez.
Aman aman gelmesin. Regl haberleri yerine bebiş haberleri duyalım birazdabeklemedeyim canım bn gelen giden yok şimdilikinşallah gelmez.
Günaydın canımm..nasılsın bugun,kan testi yaptıracaksın değilmi?
inşallah canım benim yaa 1.5 yıldır evliyiz hiç korunmasız ilişki oldu preseedi de daha 1. kez kullanışım inşallah olmuştur..Merhaba canım,inşallah kısa zamanda güzel haberlerini almayı umut ediyorum.sen nekadar zamandır kullanıyorsun preseed'i.
evet canım yaa inşallah artık bizde belirtilerde aynıydı şimdi hala belirti varmı snde bebegmAman aman gelmesin. Regl haberleri yerine bebiş haberleri duyalım birazda
İyiyim hayatım sağol sen nasılsın? Kan testine baktırdın mı yeniden? Yükselmiş mi değerin?
Ben öğlen çıkamayacağım gibi gözüküyor yine mecbur akşama kaldı. Saat 7 gibi veririm kanımı en geç 9 gibi de alır yazarım size
Sağol canım iyiyim bende.hastaneye yrn gidicem bugün eşimin okulda işleri var çıkamayacak.umudum yok hiç sadece gitmek için gidicem en azından neden olmadığını açıklarlar belki...tamam heyecanla bekliyoruz haberini inşallahh güzel haberler verirsin yazarsın buraya,dualarım seninle...Aman aman gelmesin. Regl haberleri yerine bebiş haberleri duyalım birazda
İyiyim hayatım sağol sen nasılsın? Kan testine baktırdın mı yeniden? Yükselmiş mi değerin?
Ben öğlen çıkamayacağım gibi gözüküyor yine mecbur akşama kaldı. Saat 7 gibi veririm kanımı en geç 9 gibi de alır yazarım size
İnşallah olmuştur canım,varmı adet tarihine daha kaç günün kaldı.güzel haberlerini alırız inşallah.inşallah canım benim yaa 1.5 yıldır evliyiz hiç korunmasız ilişki oldu preseedi de daha 1. kez kullanışım inşallah olmuştur..
adet tarihim bugün canım inşallaaaaahhhhİnşallah olmuştur canım,varmı adet tarihine daha kaç günün kaldı.güzel haberlerini alırız inşallah.
ayyy hadi canım benim inşallah olmazsında müjdeyi verirsin bizeadet tarihim bugün canım inşallaaaaahhhh
inşallah canım benim inşallah çok istiyorum bu müjdeli haberi vermeyiayyy hadi canım benim inşallah olmazsında müjdeyi verirsin bize
kuzum beklemedeyim ben gelen giden yok gelmesindeee
evet canım yaa inşallah artık bizde belirtilerde aynıydı şimdi hala belirti varmı snde bebegm
selam tatlımm, benim bugünkü idrar testim yine negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?