bnde ara ara batma var canım göğslerm az byüdü azda baş dönmesi var ama akıntım hala yumurta akı kıvamında ve fazla hep adet oldum sanıyorum bakmaktan usandım artk. inşallah mutlu haberler veririzSeninle hemen hemen her konuda aynı gidiyoruz galiba. Benimde 1,5 yıl ve preseedle ilk denemem.
Göğüslerim baya bir büyüdü, bir hafta önce sadece uçları hassasken şimdi komple hassas hale geldiler. Akıntım oluyor. Kasıklarımdaki batma yerini alt karında ara ara sancıya bıraktı. Halsizlik var. Ara ara baş ağrılarım oluyor. Ve dün idrarda tortu gördüm. İdrar yolu enfeksiyonu olabileceği gibi hamilelik belirtisi olduğunu yazanlar da olmuş. Bilemedim yani. Hala gelen giden yok. Bu akşam kanda baktırıp en sonunda "acaba"lardan kurtulacağım.
Sende var mı canım belirti?
Ahhhh ahhh! Ben hala test yaptırmadım bebeğim o yüzden birşey diyemeyeceğim
Bu akşam söz
selam tatlımm, benim bugünkü idrar testim yine negatifbugün iş çıkışı kan vericem
bnde ara ara batma var canım göğslerm az byüdü azda baş dönmesi var ama akıntım hala yumurta akı kıvamında ve fazla hep adet oldum sanıyorum bakmaktan usandım artk. inşallah mutlu haberler veririz
inşallah bebeğim yaaa..İdrara geç geçtiğinden olabilir belki canım umutsuzluğa kapılma
En güzeli kan vermek bence de. Bende artık dayanamıyorum sürekli test yapmaya. En azından kafamızdaki soruları atar rahatlarız.
Güzel haberlerini bekliyorummmmmm
İnşallah bebişin habercisidir bunlar bebeğim. Kanda baktırmayı düşünüyor musun sende?
yumurtlama günümüz dediğiniz yani yumurtlama döneminden mi bahsediyorsunuz bu ay herşeyi deneyecem bende yakı keçi boynuzu kürü süt banyosu:) K kankamanka
kızlar kan verdim, sonuç en geç 1 saate çıkar. içimden negatif geçiyor ama bakalım hayırlısı olur inşaallaahhh
hayırlı haberler ver bize canımkızlar kan verdim, sonuç en geç 1 saate çıkar. içimden negatif geçiyor ama bakalım hayırlısı olur inşaallaahhh
Bekliyoruzzz cok heycanlandimmmkızlar kan verdim, sonuç en geç 1 saate çıkar. içimden negatif geçiyor ama bakalım hayırlısı olur inşaallaahhh
Kaç çıktı değer canımkızlar sonuç negatifffff
telefonda 0.01 dediKaç çıktı değer canım
telefonda 0.01 dedi
Anladim canim üzülme inşallah bidahaki aya olur tam baktin mi canımtelefonda 0.01 dedi
Üzülme nolur bende çok üzülüyorumtelefonda 0.01 dedi
bebeğim sıkma canını daha adetine var geç döllenme olmuş olabilir üzülmeeee.telefonda 0.01 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?