Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde ara ara batma var canım göğslerm az byüdü azda baş dönmesi var ama akıntım hala yumurta akı kıvamında ve fazla hep adet oldum sanıyorum bakmaktan usandım artk. inşallah mutlu haberler veririz

selam tatlımm, benim bugünkü idrar testim yine negatif bugün iş çıkışı kan vericem

İdrara geç geçtiğinden olabilir belki canım umutsuzluğa kapılma
En güzeli kan vermek bence de. Bende artık dayanamıyorum sürekli test yapmaya. En azından kafamızdaki soruları atar rahatlarız.

Güzel haberlerini bekliyorummmmmm

bnde ara ara batma var canım göğslerm az byüdü azda baş dönmesi var ama akıntım hala yumurta akı kıvamında ve fazla hep adet oldum sanıyorum bakmaktan usandım artk. inşallah mutlu haberler veririz

İnşallah bebişin habercisidir bunlar bebeğim. Kanda baktırmayı düşünüyor musun sende?

inşallah bebeğim yaaa..
kanda eğer adet günüm geçerse düşünüyorum canım

yumurtlama günümüz dediğiniz yani yumurtlama döneminden mi bahsediyorsunuz bu ay herşeyi deneyecem bende yakı keçi boynuzu kürü süt banyosu:) K kankamanka

evet adetin düzensizse yumurtlama testi alıp gününe bakabilirsin, ben 9-10-11-12-13-14 günler kullandım zaten 12sinde yumurtluyorum cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…