telefonda 0.01 dedi
Hadi hayırlı haberler al inşallah esin biliyormuyogun bi hastane galiba 10 baya geçmiş
telefonda 0.01 dedi
aXhi canım yeni BAT 1 Haziran 4.deneme hoş yarın kontrolum var sonucuna göre çalışma yapacaz inşallah olumlu sonuçlarla döner çalışmalara başlarım
Sonnnnn 1 saat vallaha çook heycan yaptım yavvv
Canım üzülme. Rabbim en kısa zamanda bize anne olmayı nasip etsin.kızlar sonuç negatifffff
Sonuç çıkmadı mı meraktan çatlayacazKanımı verdim kızlar sonucu 10 gibi öğrenebilirsiniz dediler.
Hiç fikrim yok canım daha önce hiç yaptırmadım. Hastaneden bişey demediler mi?Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Hiç fikrim yok canım daha önce hiç yaptırmadım. Hastaneden bişey demediler mi?
Yorumlarınızı yorum kızlar
aXhi canım yeni BAT 1 Haziran 4.deneme hoş yarın kontrolum var sonucuna göre çalışma yapacaz inşallah olumlu sonuçlarla döner çalışmalara başlarım
Sonnnnn 1 saat vallaha çook heycan yaptım yavvv
Cok sagolun kizlar iyiki varsiniz, tatlim maalesef seninde sonuc negatif. Cihazin en dusuk okuma degeri 2 ve senin degerin 2 den dusukmus.
Sadece makine 2 den küçük gösteriyor dedi
Geç döllenme olmuş olamaz mı canım.Sağlık olsun bitanem napalım. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Mecbur kırmızıları bekleyeceğiz ve sonraki ay tekrar deneyeceğiz :/
Sağlık olsun bitanem napalım. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Mecbur kırmızıları bekleyeceğiz ve sonraki ay tekrar deneyeceğiz :/
Ama ama ama yaaa, değerleriniz yükselişe geçer inşaallah kızlar yapmayın böyle ne olur. Allah'tan ümid kesilmez.
Canım daha varmış. Umudumuzu kesmeyelim.Canim benim daha 4 günüm var ama olsaydi az da olsa birşeyler cikardi diye düşünüyorum.
Canim benim daha 4 günüm var ama olsaydi az da olsa birşeyler cikardi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?