Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
telefonda 0.01 dedi

Hayatımmm sıkma canını Daha 4 günün var senin o zamana kadar yükselir belki, geç döllenme falan olur.

Hadi hayırlı haberler al inşallah esin biliyormu yogun bi hastane galiba 10 baya geçmiş

İnşallah canım. Yok bilmiyor eve geldi ben çok yorgunum yatıcam biraz dedi bende fırsattan istifade koştum hastaneye.

Valla gittiğimde pek kalabalık değildi ama sindire sindire çalışıyorlar herhalde. Ya da amaçları beni meraktan çatlatmak

aXhi canım yeni BAT 1 Haziran 4.deneme hoş yarın kontrolum var sonucuna göre çalışma yapacaz inşallah olumlu sonuçlarla döner çalışmalara başlarım

Sonnnnn 1 saat vallaha çook heycan yaptım yavvv

İnşaallah kontrolün güzel geçer canım, yeni ay yeni umutlarla ve elbette bebişlere gebe olarak gelsin inşaallah ...

kimyager1508 canım regl gelene kadar üzülme olur mu, umudumuz baki olsun inşaallah ...

aXhi 'cim herkes tetikte haberini bekliyoruz vallahi, kendi minik mutluluğu kocaman olsun bu da ısmarlama gibi oldu kafa kalmadı heyecandan ...

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 144

Tatlım cepten giriyorum şu an. Pcye geçtiğimde güncelleyeceğim listeyi

Sonucum negatif sanırım

Cok sagolun kizlar iyiki varsiniz, tatlim maalesef seninde sonuc negatif. Cihazin en dusuk okuma degeri 2 ve senin degerin 2 den dusukmus.

Sağlık olsun bitanem napalım. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Mecbur kırmızıları bekleyeceğiz ve sonraki ay tekrar deneyeceğiz :/

Sağlık olsun bitanem napalım. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Mecbur kırmızıları bekleyeceğiz ve sonraki ay tekrar deneyeceğiz :/

Aynen oyle tatlim hayirlisi olsun. Ben artik çok sıkıldim. Bu ay ovu testi falan yapmicam free takilcam. Olmazsa tüp bebeğe gecicem

Canim benim daha 4 günüm var ama olsaydi az da olsa birşeyler cikardi diye düşünüyorum.

Anlıyorum realist olmak iyi bişey lakin bu hayatta harikulade ve beklenmedik şeylerin yaşanması da olası değil mi canım benim. Takip ettiğim kadarıyla durumlarımız benzer, evet 20 ay boyunca netice alamamış olmak yıpratıcı ama stres denen illet bütün dengeleri alaşağı ediyor süre daha da uzuyor biz farkında olmadan. Durulmaya ihtiyacımız var hepimizin. Rabbim benden önce sizlere nasib eylesin inşaallah, mutluluğunuz mutluluğumdur öyle içten istiyorum ki kelimeler yetmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…