Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Düzenleme süren geçmiştir canım ondan çıkmıyordur yazı. İlk 10 dk içerisinde düzenleyebiliyorsun mesajı. Neyse boşver zaten gerilerde kaldı. Farkederlerse de yazışmalardan anlarlar zaten.

İNŞALLAH TATLIM YA ÇOK SAĞOL BENİMDE TÜP DENEMELERİM OLDU OCAK TAKİ TÜP DENEMESENDEN DÜŞTÜ ONDAN ÖNCE KENDİM KALMİŞTIM AMA OLMADI İŞTE 4 KEZ DÜŞÜK OLDU BENİM

Düşüklerinin nedeni araştırıldı mı peki? Bir de küçük harflerle yazarsan daha iyi olıur

OZAMAN HEMEN ALIP BAŞLASAMMI ACABA SOĞAN KÜRÜ FALANDA YAPIYORUM HERŞEYİ İÇİP YİYORUZ WALLA :)))))))

OZAMAN HEMEN ALIP BAŞLASAMMI ACABA SOĞAN KÜRÜ FALANDA YAPIYORUM HERŞEYİ İÇİP YİYORUZ WALLA :)))))))

Aynen öyle valla bende başlayacağım soğan kürüne bu ay. Ekstra olarak kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüp inofoliği de aldım. İnşallah faydasını görürüm.

Selam kizlarrrr, nasilsiniz bakim benimde bugun yada yarin bat gunum. Atese olcumune gore bugun, ovuya gore yarin. Ama kan testim negatif oldugu icin biran once gecikmeden gelsin istiyorumm. Ama hic adet belirtimde yok bugun. Sadece biraz gerginim, sislik ve gaz var, heee birde istahim acayip acildi. Eger gecikirse kesin 3-5 kilo alirim yemeye

Aynen öyle valla bende başlayacağım soğan kürüne bu ay. Ekstra olarak kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüp inofoliği de aldım. İnşallah faydasını görürüm.

inşallah cnm bende başladım bakalım faydası olur belki bu arada benim preseed p.tesiye kaldı sanırım ben c.tesiyi hesaba katmadım kargolar bugun yarım gün çalışıyor imşallah yumurtlamama yetişir

hoşgeldin cnm inşallah adet olmazsın dıkkat et :)

Kızlar yakın zamanda doktora gidecek olanlarımız var mı bu ürünü doktoruna sorsa hııı?
bazı siteleri dolaştım, doktorların kimi çok soğuk bakıyor bu ürüne ticari ürün diyen var,hamileliği kolaylaştırmaz ama spermleri öldürmez diyen var ,sadece bir doktorun hastasına önerdiğini diğerlerinin mesafeli baktığını gördüm ....Kafam karıştı iyice ....
Yurt dışında yaşayan arkadaşlar doktorlarına sormuşlar mı acaba onların bakışı nasıl bu ürüne çok merak ediyorum....
Umarım yine üçüncü dünya ülkesi olarak görülüp üstümüzde denenmiyordur bu ürün ....

ben geçende bir sitede okumuştum bitane kız doktor kontrolunde çatlatma iğnesi ve yumurtlama takibi yaptırıyormuş ve ona doktoru önermiş preseed 'i zaten çoğu tüp bebek merkezlerinde de tüp bebekten 6 ay öncesi kulanılması öneriliyormuş kötü birşey olsa okadar insan almaz ve kullanmaz sadece deniyce tabiki olursa olur olmazsa olmaz napalım kısmet ...
ben preseed 'in kendi sayfasınıda açtım okudum kullanan kişilerin mesajlarını paylaşmışlar dahada umutlandım sende oku istersen cnm bi bak

umarım dediğin gibidir şükret canım :) senin ilk denemen mi preseed i?
Yok canım 3 ay kullandım ama 3. Kullanisim yani gecen ay Yumoş catlamayip kiste dönüştü o yüzden boşa kullanmış oldum bu ayda kisti eritmek için boş geçecek sonra kaldığım yerden devam preseedli gunlere 6 aya tamamliycam

hadi hayırlısı canım inşallah tüpe gerek kalmadan hamiş kalırız.....

İnşallah canım hakkinda hayirlisi neyse o olsun o şişlikler bebise çıkar inşallah test yaparsin demi yarın bizede haber et kana erken baktirmistin belkide hamissin

hadi hayırlısı canım inşallah tüpe gerek kalmadan hamiş kalırız.....
İnşallah canım şu kistten bi kurtulsam yeniden umut dolsam çook sevinecem inaninki böyle beklemek daha zor soğan kürü basliycam adetimin bitmesini bekliyorum cumaya hayirli haberle dönmek umuduyla

İnşallah canım şu kistten bi kurtulsam yeniden umut dolsam çook sevinecem inaninki böyle beklemek daha zor soğan kürü basliycam adetimin bitmesini bekliyorum cumaya hayirli haberle dönmek umuduyla

senin durumunda hayıt suyu kullanan çok kişi var ....bir araştır istersen ....

Polikistte de okudum ,normal hormonal durumu olanlar da kullanıyor.....folikülleri gelişitirip yumurtalıkları olgunlaştırıyor,daha zengin içerikli yumurta oluşumuna yol açıyor.......
polikistik özel bir durum epey araştırmalısın hayıtı kaş yaparken göz de çıkmasın .....kimine iyi gelen kimine gelmeyebiliyor...etki etme süresi de epey uzun ayrıca en az 3 ay kullnılmalı ....

Kuzum benim çok şükür pko değil normal basit over kisti bu ay oldu zaten ve yine bilincsizce bitkisel şeylerden şimdi DKH ilacı kullanıyorum inşallah bu ay erir

Kuzum benim çok şükür pko değil normal basit over kisti bu ay oldu zaten ve yine bilincsizce bitkisel şeylerden şimdi DKH ilacı kullanıyorum inşallah bu ay erir
Anlıyorum canım geçmiş olsun ......
Benim burdan tanıştığım gencecik bir arkadaş vardı ...erken menopozsun demiş doktor ve eşine dönüp bundan çocuğun filan olmaz senin demiş (ne doktorlar var )...arkadaşım spor ,düzenli beslenme ve hayıt tohumuna başlıyor bir süre sonra hamile kalıyor ....Bu bir mucize olmalı .....Ben 2 sene kadar önce arkadaşımın hikayesini okumuştum burdan ....2 sene sonra da ben neden kullanmayayım ki dedim ve başladım .....Umarım bir mucize de ben yaşarım preseed le beraber ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…