ah canım ya yapamadım galiba anca sayfada görüntü kirliliğine yol açıyorum :)
mesajımın altında "düzenle " çıkmıyor .cevaplayı tıklıyorum ondan sonra ayrıntılı düzenle çıkıyor , o mu dediğin ?Ama ordan da olmadı ki:) o kesin değil mi...... hu admin kötü bir niyetim yoktu reklamcı hiç değilim amacımız işte bu ..........
İNŞALLAH TATLIM YA ÇOK SAĞOL BENİMDE TÜP DENEMELERİM OLDU OCAK TAKİ TÜP DENEMESENDEN DÜŞTÜ ONDAN ÖNCE KENDİM KALMİŞTIM AMA OLMADI İŞTE 4 KEZ DÜŞÜK OLDU BENİM
Kendi sitesinde bu şekilde yazıyor canım. İçeriğindeki etken maddeler hormonları düzenliyormuş ve PKO tedavisi olarak veriliyormuş.
İnofolic,
– Polikistik Over Sendromu (PKOS),
– yüksek insülin direnci,
– diyabet başlangıcı veya Tip II diyabet
– kontrollü over hiperstimülasyonu durumlarında azalmış myo-inozitole bağlı gereksinimleri
karşılamaya destek olur.
Araştırdığımızda aşağıdaki bilgileri bulduk. Bu sitede bu ilacı kullanarak hamile kalanlar da baya fazla.
Dipnot: Kullananlar genelde Klomen ile birlikte kullanmış ve oldukça fazla pozitif sonuç alan var.
- İlaç değil bitkisel gıda takviyesiymiş. Regl dönemlerinde de kullanıma devam ediliyor.
- Hamile kalındığında bunu bırakıp normal folik asite başlamak gerekiyormuş.
- Yumoşların büyümesini hızlandırıyor ve çatlamayı kolaylaştırıyormuş. (Yumurta takibi öneriliyor)
- Toz (şase) ve tablet olmak üzere iki çeşidi varmış. Doktorlar en etkilisinin Inofolic Core olduğunu belirtmişler. Tablet alınacaksa günde iki kere (Sabah 1/Akşam 1), toz alınacaksa da günde dört kere (Sabah 2/ Akşam 2) içilmesi öneriliyor. (Aç karnına) Alındığı saatlere dikkat etmek ve hergün aynı saatte alınmasına özen göstermek gerekiyor. Bir kez bile unutursan etkisi sıfırlanıyormuş.
- Tüp bebek ve aşılama yaptıracaklara da doktorlar gıda takviyesi olarak veriyormuş.
- LH hormonunu dengeliyor.
- Testleri temiz çıkan kişilere de kullanması önerilmiş.
Düşüklerinin nedeni araştırıldı mı peki? Bir de küçük harflerle yazarsan daha iyi olıur
OZAMAN HEMEN ALIP BAŞLASAMMI ACABA SOĞAN KÜRÜ FALANDA YAPIYORUM HERŞEYİ İÇİP YİYORUZ WALLA :)))))))
Aynen öyle valla bende başlayacağım soğan kürüne bu ay. Ekstra olarak kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüp inofoliği de aldım. İnşallah faydasını görürüm.
Selam kizlarrrr, nasilsiniz bakimbenimde bugun yada yarin bat gunum. Atese olcumune gore bugun, ovuya gore yarin. Ama kan testim negatif oldugu icin biran once gecikmeden gelsin istiyorumm. Ama hic adet belirtimde yok bugun. Sadece biraz gerginim, sislik ve gaz var, heee birde istahim acayip acildi. Eger gecikirse kesin 3-5 kilo alirim yemeye
Kızlar yakın zamanda doktora gidecek olanlarımız var mı bu ürünü doktoruna sorsa hııı?
bazı siteleri dolaştım, doktorların kimi çok soğuk bakıyor bu ürüne ticari ürün diyen var,hamileliği kolaylaştırmaz ama spermleri öldürmez diyen var ,sadece bir doktorun hastasına önerdiğini diğerlerinin mesafeli baktığını gördüm ....Kafam karıştı iyice ....
Yurt dışında yaşayan arkadaşlar doktorlarına sormuşlar mı acaba onların bakışı nasıl bu ürüne çok merak ediyorum....
Umarım yine üçüncü dünya ülkesi olarak görülüp üstümüzde denenmiyordur bu ürün....
Yok canım 3 ay kullandım ama 3. Kullanisim yani gecen ay Yumoş catlamayip kiste dönüştü o yüzden boşa kullanmış oldum bu ayda kisti eritmek için boş geçecek sonra kaldığım yerden devam preseedli gunlere 6 aya tamamliycamumarım dediğin gibidir şükret canım :)senin ilk denemen mi preseed i?
hadi hayırlısı canım inşallah tüpe gerek kalmadan hamiş kalırız.....Yok canım 3 ay kullandım ama 3. Kullanisim yani gecen ay Yumoş catlamayip kiste dönüştü o yüzden boşa kullanmış oldum bu ayda kisti eritmek için boş geçecek sonra kaldığım yerden devam preseedli gunlere 6 aya tamamliycam
İnşallah canım hakkinda hayirlisi neyse o olsun o şişlikler bebise çıkar inşallah test yaparsin demi yarın bizede haber et kana erken baktirmistin belkide hamissinSelam kizlarrrr, nasilsiniz bakimbenimde bugun yada yarin bat gunum. Atese olcumune gore bugun, ovuya gore yarin. Ama kan testim negatif oldugu icin biran once gecikmeden gelsin istiyorumm. Ama hic adet belirtimde yok bugun. Sadece biraz gerginim, sislik ve gaz var, heee birde istahim acayip acildi. Eger gecikirse kesin 3-5 kilo alirim yemeye
İnşallah canım şu kistten bi kurtulsam yeniden umut dolsam çook sevinecem inaninki böyle beklemek daha zor soğan kürü basliycam adetimin bitmesini bekliyorum cumaya hayirli haberle dönmek umuduylahadi hayırlısı canım inşallah tüpe gerek kalmadan hamiş kalırız.....
İnşallah canım şu kistten bi kurtulsam yeniden umut dolsam çook sevinecem inaninki böyle beklemek daha zor soğan kürü basliycam adetimin bitmesini bekliyorum cumaya hayirli haberle dönmek umuduyla
Kistemi yapiyolar normal gebelik için diye biliyorumsenin durumunda hayıt suyu kullanan çok kişi var ....bir araştır istersen ....
Kistemi yapiyolar normal gebelik için diye biliyorum
Kuzum benim çok şükür pko değil normal basit over kisti bu ay oldu zaten ve yine bilincsizce bitkisel şeylerden şimdi DKH ilacı kullanıyorum inşallah bu ay erirPolikistte de okudum ,normal hormonal durumu olanlar da kullanıyor.....folikülleri gelişitirip yumurtalıkları olgunlaştırıyor,daha zengin içerikli yumurta oluşumuna yol açıyor.......
polikistik özel bir durum epey araştırmalısın hayıtı kaş yaparken göz de çıkmasın .....kimine iyi gelen kimine gelmeyebiliyor...etki etme süresi de epey uzun ayrıca en az 3 ay kullnılmalı ....
Anlıyorum canım geçmiş olsun ......Kuzum benim çok şükür pko değil normal basit over kisti bu ay oldu zaten ve yine bilincsizce bitkisel şeylerden şimdi DKH ilacı kullanıyorum inşallah bu ay erir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?