Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fıstıklarım,

Listede eksik bilgileri olanlar tamamlayabilmemiz için bilgi verebilirler mi?

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme21/11/2015
104sedebu34İlk deneme23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk deneme29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1kimyager1508293. deneme10 Mayıs (Beklemede)
2Amelie p322. deneme12 Mayıs
3ada_sahil-1. deneme16 Mayıs
4mibudi302. deneme17 Mayıs
5sendenbebegimolsunesra263. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
6mini87 282. deneme24 Mayıs
7demir6133271 deneme25 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
8bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs
9rima85294. deneme5 Haziran
10aXhi272. deneme7 Haziran
11Neseli_Hatun251. deneme8 Haziran
12agresifportakal-1. denemeBelirtilmemiş
13sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
14firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
15umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
16emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
17zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
18mina33-3. denemeBelirtilmemiş
19amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
20mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
21sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
22hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
23orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
24anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
25okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Aynen canım gece 3 tü sızdığimda garip bi kötü his vardı içimde bakalım nasıl sabah edicem bugün nöbeti bitirip gözlerimi kapayip hiç bişey düşünmeden uyumak istiyorum aynen bebisler gelene kadar rahat yüzü yok bize bi an önce gelselerde kafayı siyirmasak bali ağzından bal damliyor canım inşallah kalbinin güzelliği diline yansıyor canım benim

Kızlar bartolin kisti olup tedavi gören yada ameliyat olan ya da çevresinde duyan varmı??? 7 aydır bu illetide çekiyorum oturma banyosu ile geçiyordu ama son 2 aydır ne oturma banyosu ne antibiyotik ne ağrı kesici çok fena şiş ve ağrılı druma her gittiğimde onada bakıyor ve aldirman gerekiyor dedi ama ben çok kararsizim ve o masaya bidaha ameliyat için yatmak istemiyorum ama her geçen gün biraz daha büyüyor fikirlerinize ihtiyacım var hakkınızı helal edin dertlerimle bunaltiyorum hepinizi dert babası gibiyim Rabbim daha kötü bişey vermesin inşallah hepimize tez vakitte bebis nasip etsin

Merhabalara kizlar aranixa yeni katildim ama henuz bu jeli kullanmadm 8 ay once kurtaj oldm ve korunmadm halde hala hamile kalamadm bu ilaci nerden aliyorsunuz bana da solermisin

Arkadaşlar ......gg den bu ürünü satın alanlar...huuuuu...:)
kutunun üstüne yapıştırılmış küçük bir etikete son kullanım tarihi yazılmış halde geldi ürün ....Sizde de öyle mi?garip geldi bana ...neden kutunun üstüne son kullanım tarihi etiketi yapıştırmışlar? Sorun yoktur umarım üründe

Canim bende bu ay yaptim sogan kürünü bakalim bekliyorum gene beklemeye geçtik en sevmedigim dönem kirmizilarin yaklastigi dönem

Yok canim ben duymadim bu kisti. Netten bakinmişsindir

Merhabalara kizlar aranixa yeni katildim ama henuz bu jeli kullanmadm 8 ay once kurtaj oldm ve korunmadm halde hala hamile kalamadm bu ilaci nerden aliyorsunuz bana da solermisin

Merhaba hosgeldin canim :)
Ben bir online alisverjs sitesinden almistim ama eczanelerde de var sanirim

Aramıza hoşgeldin canım.
Gittigidiyor, ebay ve TR dist. alabilirsin. Ayrıca bazı eczaneler de depolarından getirtebiliyorlar.

Canım,

SK tarihine baktım ama etiket miydi dikkat etmedim. Eve gidince bakar yazarım nasıl olduğunu Gerçi ben yurtdışından getirtmiştim aynı olur mu bilmiyorum.

Canm gittigidiyordan mi aldn

Hoşgeldin kaderdasiz srnle bende 5 ay önce kürtaj oldum hâlâ tık yok ben Türkiye distribütörü den aldim ggden ve eczanenden isteyebilirsin stoktan getirtiyolar canım inşallah vesilen olur

Yok canim ben duymadim bu kisti. Netten bakinmişsindir
Canım herşeyi hatmettim drlarima sordum ama tecrübe eden birinden duymak istiyorum çalışıyorum ameliyat olursam ne gibi etkiler ne kadar süre iyce öğrenmek istiyorum sen nasılsın kirmizilar ne alemde canim

selam kızlar nasılsınız? benim adet hala gelmedi ama size bi teorimden bahsedeyim. ben normalde 30-32 gün arası düzenli adet görüyorum. bu ay 17. gün çift çizgiyi yakaladım. güzelce çalışmalarımızı yaptık. ben ayrıca ateş ölçmeyi de kullanıyorum FF'de aynı tarihlerde ovuyu göstermişti. sonra testlerim silikleşmişti. fakat ara ara kontrol ediyordum. sonra 25. ve 26. günler ovu testim yine kopkoyuydu hatta sizede foto atmıştım.27. gün ateşim yine düşmüştü ve sonra yine yükseldi.

şimdi sonuca gelirsek, bence benim yumoş 26. veya 27. gün çatladı. yani ovu testi ve ateş ölçme yöntemi sanırım beni yanılttı. bizde ne de olsa ovu geçti çalışmaları boşlamıştık. ondan öncede en son ilişki 22. gün gece olmuştu. yani 4 gün önce. bu durumda benim hamiş olmam imkansız oluyor ve adetimin geçmesi de gayet normal. bu durumda adet olmama daha 4 gün. ayın 19'u yeni adet tarihim olarak belirledim.

siz nedersiniz? yani benim yumoş adete 5 kala çatlamış oluyor.

Selam canım,

Teorin doğru olabilir. Çünkü benimde aynı senin bahsettiğin gibi olmuştu biliyorsun. Nitekim yeni tarihe göre de regl oldum. Fakat şöyle bir durumda var ben sadece 25 ve 26. gün çift çizgiyi görmüştüm ama sen daha önce de görmüşsün. 2 defa yumurtlamış olabilirsin diye bir teori de benden gelsin

Canım en gittigidiyordan almadım ama benimki de öyleymiş. Sanırım üretici firma bu şekilde gönderiyor.

Eklentiler

• DSC_0002.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 65
olabilir canım. çünkü pco var. ben adaçayı hayıt falan içmiştim. onun için birden fazla yumoş çatlatmış olabilir. hatta benim 9. gün bile neredeyse çizgiler eşitti. sonra silikleşip sonra 17. gün yine koyulaşmıştı. sonra da 25-26. gün yine kopkoyuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…