Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | 34 | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | kimyager1508 | 29 | 3. deneme | 10 Mayıs (Beklemede) |
2 | Amelie p | 32 | 2. deneme | 12 Mayıs |
3 | ada_sahil | - | 1. deneme | 16 Mayıs |
4 | mibudi | 30 | 2. deneme | 17 Mayıs |
5 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 21 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
6 | mini87 | 28 | 2. deneme | 24 Mayıs |
7 | demir6133 | 27 | 1 deneme | 25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
8 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs |
9 | rima85 | 29 | 4. deneme | 5 Haziran |
10 | aXhi | 27 | 2. deneme | 7 Haziran |
11 | Neseli_Hatun | 25 | 1. deneme | 8 Haziran |
12 | agresifportakal | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
13 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
14 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
15 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
16 | emkub | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
17 | zmfaze | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
18 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
19 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
20 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
21 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
22 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
23 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
24 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
25 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
Aynen canım gece 3 tü sızdığimda garip bi kötü his vardı içimdeUyuyamadın mı canım? Uykunu alamadıysan nöbette nasıl geçecek zaman?
Ohhhh iyi iyi az kalmış. İnşallah güzel haberler verir bize doktor. İnan her ikisi de zor. Batı beklerken testlerden kafamızı kaldıramıyoruz, temizlik yapamıyoruz vs... Sürekli kafa bebekte :)
Bomba gibi aramıza dönüp en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın, nedense öyle hissediyorum
Canim bende bu ay yaptim sogan kürünü bakalim bekliyorum gene beklemeye geçtik en sevmedigim dönem kirmizilarin yaklastigi dönemAynen, ilk başlarda sıcak içiyordum azaldıkça soğumaya ve tadı kötüleşmeye başladı. Baktım tek başına gitmiyor bende yaktım bir sigara yanına napiimÇok zorlamakta istemiyorum kendimi bu sefer içtiklerimi çıkarabilirim ve boşuna eziyet çekmiş olurum.
Oyhhh hepsi birbirinden kötü valla. Artık gelsin bebişlerimiz de midemizde, bizde bir "ohhhh" diyelim.
Sende durumlar nasıl bu arada canım?
Kızlar bartolin kisti olup tedavi gören yada ameliyat olan ya da çevresinde duyan varmı??? 7 aydır bu illetide çekiyorum oturma banyosu ile geçiyordu ama son 2 aydır ne oturma banyosu ne antibiyotik ne ağrı kesici çok fena şiş ve ağrılı druma her gittiğimde onada bakıyor ve aldirman gerekiyor dedi ama ben çok kararsizim ve o masaya bidaha ameliyat için yatmak istemiyorumama her geçen gün biraz daha büyüyor fikirlerinize ihtiyacım var hakkınızı helal edin dertlerimle bunaltiyorum hepinizi dert babası gibiyim Rabbim daha kötü bişey vermesin inşallah hepimize tez vakitte bebis nasip etsin
Merhabalara kizlar aranixa yeni katildim ama henuz bu jeli kullanmadm 8 ay once kurtaj oldm ve korunmadm halde hala hamile kalamadm bu ilaci nerden aliyorsunuz bana da solermisin
Merhabalara kizlar aranixa yeni katildim ama henuz bu jeli kullanmadm 8 ay once kurtaj oldm ve korunmadm halde hala hamile kalamadm bu ilaci nerden aliyorsunuz bana da solermisin
Arkadaşlar ......gg den bu ürünü satın alanlar...huuuuu...:)
kutunun üstüne yapıştırılmış küçük bir etikete son kullanım tarihi yazılmış halde geldi ürün ....Sizde de öyle mi?garip geldi bana ...neden kutunun üstüne son kullanım tarihi etiketi yapıştırmışlar? Sorun yoktur umarım üründe
Hosbuldk kizlar teşekkür ederim yardmlarnz icin peki bunu kullanmadan once doktora danisiomuyuz yoksa gerek yok muMerhaba hosgeldin canim :)
Ben bir online alisverjs sitesinden almistim ama eczanelerde de var sanirim
kutunun üstüne yapıştırılmış küçük bir etikete son kullanım tarihi yazılmış halde geldi ürün ....Sizde de öyle mi?garip geldi bana ...neden kutunun üstüne son kullanım tarihi etiketi yapıştırmışlar? Sorun yoktur umarım üründe
Canm gittigidiyordan mi aldnArkadaşlar ......gg den bu ürünü satın alanlar...huuuuu...:)
Hoşgeldin kaderdasiz srnle bende 5 ay önce kürtaj oldum hâlâ tık yokMerhabalara kizlar aranixa yeni katildim ama henuz bu jeli kullanmadm 8 ay once kurtaj oldm ve korunmadm halde hala hamile kalamadm bu ilaci nerden aliyorsunuz bana da solermisin
Canım herşeyi hatmettim drlarima sordum ama tecrübe eden birinden duymak istiyorum çalışıyorum ameliyat olursam ne gibi etkiler ne kadar süre iyce öğrenmek istiyorumYok canim ben duymadim bu kisti. Netten bakinmişsindir
selam kızlar nasılsınız? benim adet hala gelmedi ama size bi teorimden bahsedeyim. ben normalde 30-32 gün arası düzenli adet görüyorum. bu ay 17. gün çift çizgiyi yakaladım. güzelce çalışmalarımızı yaptık. ben ayrıca ateş ölçmeyi de kullanıyorum FF'de aynı tarihlerde ovuyu göstermişti. sonra testlerim silikleşmişti. fakat ara ara kontrol ediyordum. sonra 25. ve 26. günler ovu testim yine kopkoyuydu hatta sizede foto atmıştım.27. gün ateşim yine düşmüştü ve sonra yine yükseldi.
şimdi sonuca gelirsek, bence benim yumoş 26. veya 27. gün çatladı. yani ovu testi ve ateş ölçme yöntemi sanırım beni yanılttı. bizde ne de olsa ovu geçti çalışmaları boşlamıştık. ondan öncede en son ilişki 22. gün gece olmuştu. yani 4 gün önce. bu durumda benim hamiş olmam imkansız oluyor ve adetimin geçmesi de gayet normal. bu durumda adet olmama daha 4 gün. ayın 19'u yeni adet tarihim olarak belirledim.
siz nedersiniz? yani benim yumoş adete 5 kala çatlamış oluyor.
evet gitti gidiyordan aldım.......... kutuda mat sanki 3. sınıf kağıttan yapılmış gibi....farklı siteden veya aynı siteden alan arkadaşlar sizin ürün üzerinde (tüp üzerinde) skt yazıyor mu?Canm gittigidiyordan mi aldn
olabilir canım. çünkü pco var. ben adaçayı hayıt falan içmiştim. onun için birden fazla yumoş çatlatmış olabilir. hatta benim 9. gün bile neredeyse çizgiler eşitti. sonra silikleşip sonra 17. gün yine koyulaşmıştı. sonra da 25-26. gün yine kopkoyuyduSelam canım,
Teorin doğru olabilir. Çünkü benimde aynı senin bahsettiğin gibi olmuştu biliyorsun. Nitekim yeni tarihe göre de regl oldum. Fakat şöyle bir durumda var ben sadece 25 ve 26. gün çift çizgiyi görmüştüm ama sen daha önce de görmüşsün. 2 defa yumurtlamış olabilirsin diye bir teori de benden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?