canım preseed aynı zamanda kayganlaştırıcı,ilişki esnasında acı duyan arkadaşlar faydasını gördü
preseedle hamile kalma olasılıgını soruyosun sanırım bunu bi kesinligi yok tabi ama hamile kalan çok arkadaşımız var
çok soru sordum ama bide bunu yumurta takibi yaptırırken kullanan varmı
canım ben sanal kart edindim sanal kart numarasıyla paypal hesabı aldım ve onunla aldım burda bir arkadaş paypal hesabının daha güvenli olduğunu söylemişti..kızlar ebay dan preseed siparişi verdim ödeme kredi kartıyla oldu daha önce sipariş verenler nasıl verdi yazabilirmi ve ne zaman elime geçer
valla canım cok kişide yaramamış olabilir ama bircokk kişidede yaradığı görünüyo eğe r ciiddi bir sorunun yoksa yarayacağını düşünüyorum..içeri sıkma konusunda eşinden yardım alacaksın veya yattığın yerde kendin uygulayacaksın..ya bununla ilgili yorumları okudum çok kafam karıştı yaa almak istiyorum çok kişide işe yaramış ama ben onu nasıl sıkarım içeri korkarım ya
canım ne yazıkki kapıda ödeme gibi bişiy yok ya kredi kartı yada sanal kart numarsı alacaksın internet hasabın varsa..kızlar kapıda ödeme olmuyormu yaa benim kredi kartım yok bankamatik kartıyla oluyormu
çok soru sordum ama bide bunu yumurta takibi yaptırırken kullanan varmı
gamzeli tşk ederim arkadaşım aldıktan sonra faydası oldumu sana ne zaman almıştın sen
liste güncellenmiş yine tayf ellerine sağlık datluşŞeniz
Ayyy maşallah barekallah çok tatlııı rabbim banada verirmi böyle bir güzellik acabaa
ayyy ne tatlı bir kızmış bu ya maşallah böyle Allah nazardan saklasın :) darısı bizim başımıza inşallah
ne demek emineu,uğur getirsin hepimize inşallah...üst listeye çabucak geçelim hep beraber...
bencil bir insan olsaydım burda olmazdım emin ol. her zaman hepimiz için istiyorum bir kere şahsi söylemişim hemen tepki gösteriyosun.tabiki hepimizin üst listeye geçmesini diliyorum dua ederkende sadece kendim için istemem hiçbir zaman bütün isteyenleredi duamda bulundururum.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?