aa-aaaa noldu be,hay allah...ne tepkisi..ellerine sağlık demişsin ben de ne demek (lafı mı olur anlamında) demişim..ne bencilliği şeker yaa..niye alındın böyle,bak şimdi üzdün beni..tepki filan göstermedim eminecim yaa,olur mu bitanem tabii ki herkes önce kendi adına sonra da hepimiz için dileklerde bulunacak..tepki mepki yok kız,aşkolsun sen yanlış anladın yavrucum yaaa..ama böyle yanlış anlayınca üzülüyorum ben ,o zaman kimseye bişey yazmamalıyım belki de..hay allah...
aman ne bilem ben bir anda okuyunca o şekilde anlamadım neyse kusura bakma gereksiz tepki göstermişim hay Allah ama inanki ben o şekilde anlamadım:kedi:
bu bana:mymeka: buda sanaŞeniz
tayf cim canım benim yeni tarihimi yazıyorum inşallah gelmezler(
4kasım(
inşallah hamiş kalırım
bu ay başlıyorum preseedli çalışmalarıma:))
tayf bu bebek özlemi varya o bu hale getirdi beni ama Allah büyüktür elbet bende ve tüm isteyenlerde yavrularına kavuşacak buna yürekten inanıyorum yeterki isyan etmeden sabırla duayla beklemesini bilelim her gecenin bir sabahı vardır bizimde sabahımız olur elbet.....
haklısın bebiş meselesi bazen beni de ben olmaktan çıkarıyor ama napalım, hep diyorum ki kendime bütün kadınlar bebek için bi yol katediyor kimilerinin yolu daha kolay ve kısa kimilerinin ki de uzun ve zor..biz ikinci gruba giriyoruz elden bişey gelmez..elden gelen mücadele ve sabır sadece..yola devam eminecim yaa,elbet bi sonu vardır...
canım aşılama ve tüp bebekten önce bence mutlaka denenmesi lazım..tabii ki herkeste işe yaramadı ama çok insan var ki bu jel sayesinde hamiş kaldı..umarım sana da iyi gelir,hayırlı haberlerini bekliyoruz...
kızlar normal akıntının artması yumurtlama gününün yaklaştığını mı gösterir
Kızlaaar nerdesiniz bakiim, ben de geldim:)
selmaaa bebekten vakit bulabiliyor musun bacım, gelmişin buralara ehheeee:)
Tayf canım şu ayşenin kulaklarını çekelim, bizi çok boşladı bu cadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?