canım ben ayşeyle uzun zamandır konuşmadım,en son burda yazıştık valla merak ediyorum ama arayamıyorumda belki uzak kalmak istiyodur bu konulardan diyeha bu arada özge ayşe ile konuşmuş yakın zamanda telefonda iyiymiş..ben de yaklaşık 1,5 ay önce konuştum iyiydi..bugünlerde arayacağım tekrar cadıyı..
canım iyi heralde,inşallah bir tanesi bebiş olurkızlar bişi sorcam size ya
adetin ikinci günü
iki yanımda ikişer tane biri 7 biri 8 mm yumrta vardı bidaha gitmedim
doktor dene 6 ay olmazsa gel dedi
sizce nasıl yumurtalar???
canım iyi heralde,inşallah bir tanesi bebiş olur
anjel cim...inşallah sağlık ve sıhhatle doğsunlar..ne güzel darısı başımıza inşallah...incir kürü yaptım bu ay bir hafta sonra yeniden başlayacağım bakalım..birde azıcık bal-çakşır karışımı yedim,yumurta sayısını çoğaltmaya yardımcı oluyor diye duymuştum..doktora gitmedim yumurta sayısını öğrenmek için.ayın 5 i yumurtlama günümdü bakalım 20 ekimde görücez hamiş miyim diil miyim...2. posta incir kürü bittikten sonra öbür ay sağolsun kibele bal-tarçın-çörekotu önerdi,onu da yapıcam..olmaz ise kürler bittikten sonra klomen isteyeceğim doktorumdan..yumurta kalitesini ve sayısını yükseltebilirsem tekrar ve sağlıklı hamiş kalabileceğimi düşünüyorum ama bakalım işte neler olacak..yalnız bu ay incir kürü işe yaradı mı ne çünkü ormalde her ay yumurtlama zamanı hep sağ kasığımda ağrı olurdu bu ay sanki ikisi birden ağrıdı gibi..ayyyy ne biliim anjelcim yaaa,ilaçtan önce bi umut diyorum işte..
kızlarr bişey sorucam size..
bu ay preseedi inş. ilk kullanıcam..
acaba ne kadar kullanıcam şırıngasına ne kadar cekicem kremden..
gamzeli,eğer kuruluk problemi yaşıyor isen 3-4 mg. yok eğer yaşamıyorum diyosan 2-3 mg. yeterli oluyor.. bana 2 mg yetiyor..dozunu kendi üzerinde deneyerek ayarlayabilirsin canım..
tamam canım sağol..
evet benim kuruluk problemim var..
bence ben orta yolu bulayım 3 mg yeterlidir heralde..
anamm bu ne kadar kücücük bişiy ya sanki 3 kez kullanınca biticekmiş gibi....
pre seed tüp 40 mg. eğer 3mg. kullanacaksan 13 kere kullanabilirsin canım..alemsin valla gamzelikaydirigubbakcemile3 küçük görünüyor haklısın ..şöyle yoğurt kasesi gibi kocaman olsun istiyo insan:roflol: ama kader işte..
hıı ee iyi o zaman 13 kereyse güzelmiş..kaydirigubbakcemile2
ne bilim öyle ufacık görünce cabuk bitecekmiş gibi bir havası var..sempatiksalakcinni
yoğur kasesi kadar olsa hiçte fena olmazdı ama ne yapalım..:sinifsinif:
inşallah işe yararda başka bişiye gerek kalmaz...boshayallersmile
vesilen eğer pre seed olacaksa olur be gamzeli,hiç kafana takmadan rahat rahat yap bebişini..inşallah nedeni pre seed olur,hani olsunda ne olursa nasıl olursa olsun..işe yaradığını ben biliyorum iki kimyasal gebeliğim var pre seed ile..ama kader kısmet diycez ve dua edicez artık..
kızlar adet tarihim bugündü ama olmadım kaydirigubbakcemile2
kızlar adet tarihim bugündü ama olmadım kaydirigubbakcemile2
günaydın arkadaşlar bende bu ay preseed kullandım ama olmadı grip olduğum için bayada öksürüğüm vardı antibiyotik kullanmam gerekiyordu o yüzden kandan bthcg ye bakıldı negatif çıktı doktor rahat rahat iç antibiyotiğini gebelik yok dedi nasıl kötü oldum anlatamam tabi rahat rahat içerim şimdibenneyaptımkiadetime 8 gün vardı ama olsaydı çıkardı napıym kısmet Allah büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?