ayyyy,sahiden mi sevilaycan...bi test filan yapsana,merakta bırakma bizi...inşallah üst listeye yazıcam seni yarın....ayyyy çok sevindimmmm..inşallah yaaa...ama testini hemen yap lütfen...
inşallah olmassın canım bebişin seninledir..:CüvCüv:
günaydın arkadaşlar bende bu ay preseed kullandım ama olmadı grip olduğum için bayada öksürüğüm vardı antibiyotik kullanmam gerekiyordu o yüzden kandan bthcg ye bakıldı negatif çıktı doktor rahat rahat iç antibiyotiğini gebelik yok dedi nasıl kötü oldum anlatamam tabi rahat rahat içerim şimdibenneyaptımkiadetime 8 gün vardı ama olsaydı çıkardı napıym kısmet Allah büyüktür.
kızlar adet tarihim bugündü ama olmadım kaydirigubbakcemile2
sağol canım benim ya inşallah.kısmat öbür aya emineu...sıkma canını..olucak inşallah...:Saruboceq:
canim sana soyle anlatayim. benim beklenen adet tarihim ptz idi. 1 hafta once sali gunu bhcg de baktirdim negatif cikti. ama ben hamileymisim. 6 gun sonra ise idrar testinde cikti. yani keske icmeseymissin cunku 8 gun kala cikmama ihtimali var. benimki 6 gun kala cikmamisti kanda.
kibelecim inşallah dediğin gibi olur canım daha adetime 4 gün var olmadım tahlil yaptırdığımdan beri adet sancılarım oluyo geçiyo test için erkendir belki çıkmamıştır diye umutlanmak istiyorum ama benim her adetten önce başlayan karın gurultularım başladı yine o yüzden diyorum test doğrudur.antibiyotiği de içmedim adetimi geciktirir falan diye düşündüm adet olduktan sonra içerim dedim hayırlısı artık.canım senin varmıydı belirtin test yaptırdın 6 gün önce.
heyecanla bekliyoruz sonucunu. umarim hamilesindir.
Kıslaaaar günaydın, nasılsınız?
emineu 8 gün önceden kanda gebelik belli olmaz canım, antibiyotiği alman iyi olmamış.
kızlar merhaba dün gece ilk kez preseedi kullandık çok akışkan bir jelmiş heryere bulaştırdık bizim dah önce kullandığımız normal kayganlaştırıcılar dah yoğundu biz az uyguladık sanırım sonradan akıyormuş ya bizde o olmadı hayırlısı inşallah
canım akmaması için çalışma sırasında da belinin altına yastık koymanı tavsiye ederim..
inşallah canım benim inşallahhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
ama hamiler kalmaktan bile çok korkuyorum artıkbilmiyorumkismile
selam kızlar 6 ay gibi uzun bi aradan sonra yeniden aranızdayım özledim sizleri :) ne var ne yok kimler hamile çok merak ettim eşim gitti bende forumu bıraktım belki uzak kalırsam iyi gelir o psikolojiyi atarım diye düşündüm bu konuyu 6 aylığına rafa kaldırdım anlıyacağınız eşim askerden döndü çok şükür yeniden başladık bakalım bismillah :) umarım uzun sürmez artık bebeğimde gelir....
kızlar bende geçtiğimiz çarşamba preseed siparişi verdim ama henüz gelmedi ne zaman gelir acaba
canım nerden verdin şiparişi ben ebaydan verdim şiparişten sonra 15. gün elimdeydi postacı getiriyo..
canım bende ebaydan sipariş ettim bazı arkadaşlar çok erken geldiğini söylemişlerdi o yüzden bekliyorum hala bakalım :)))) sende 15 gün diyosun tamam bekliyim bakalım
en erken 1 haftada geliyor ama bazen uzayabiliyor..ben üç kez sipariş ettim bugüne dek ilk siparişim 1 haftada geldi 2. siparişim 30 gün beklememe rağmen gelmedi ve iptal edip 3. siparişimi verdim yine bir haftada geldi..yani kısaca kime ne zaman geleceği hiç belli olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?