Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonra bıraktım doktor 3 ay kullan öyle gel dedi ama ben zamanı boşa harcamak istemedim zaten tatilde kullandım en verimli zamanlarımda:KK48: sonra da bıraktım şimdide gidemiyorum kızacak diye öyle akışına bıraktım. Bilmiyorum gitti mi gitmedi mi.. senin doktor işini biliyormuş şanslısın:KK5:

Ahhh ahhh keşke bilseydim canım. Benim doktor sadece klomen konusunda işe yaradı. Onun dışında hiç memnun kalmadım. şimdi yeni bir doktordayım hatta birazdan kontrole gitcem bunu seviyorum ama. en azından daha bilgili deney yapmıyor üzerimde.

Ahhh ahhh keşke bilseydim canım. Benim doktor sadece klomen konusunda işe yaradı. Onun dışında hiç memnun kalmadım. şimdi yeni bir doktordayım hatta birazdan kontrole gitcem bunu seviyorum ama. en azından daha bilgili deney yapmıyor üzerimde.

İyi doktor bulmak çok zor insan bir hatasını görse haliyle soğuyor gitmek istemiyor. Sağlık bu şakaya gelmiyor maalesef. Şimdiden böyleyiz hamile olsak kime güvenip bebeğimizin sağlığını gelişimini emanet ederiz bilemiyorum en azından benim açımdan böyle:KK70:

Eşime spermiyogram testi yapıldı ama önümüzdeki hafta çıkıcak sonucu... Ben de tüylüyüm biraz, bir de bundan 7 yıl önce kistim vardı çok şükür eridi gitti bu nedenlerden dolayı acaba hormonal bişey mi var dedim
Canım bizim sonuç 1,5 saatte çıktı sizinki neden 1 hafta sonra? Tek tek mi sayıyorlar ne yapıyorlar

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
120gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
121Umut29282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
122edss23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
123han_i-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
124bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
125suemer40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1keklik_58271. deneme7 Ağustos (Beklemede) :KK51:
2demir6133272. deneme8 Ağustos
3mugecicek-2. deneme9 Ağustos
4simayus-2. deneme10 Ağustos
5sebogelin-1. deneme13 Ağustos
6firstjiffy271. deneme16 Ağustos
7sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda :KK73:)
8enbisevdigim311. deneme17 Ağustos
9bir-umut251. deneme17 Ağustos
10danem28-1. deneme20 Ağustos
11mibudi303. deneme23 Ağustos
12Pontik123271. deneme25 Ağustos
13rima85296. deneme27 Ağustos
14aXhi272. deneme28 Ağustos
15lamb-h302. deneme29 Ağustos
16sebastianderki312. deneme30 Ağustos
17ilhagu282. deneme30 Ağustos
18sendenbebegimolsunesra264. deneme1 Eylül
19kimyager1508294. deneme10 Eylül

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal :KK43: )
3Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
4bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
5melidya-2. denemeBelirtilmemiş
6SNOWLAND-2. denemeBelirtilmemiş
7nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
8daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
9xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
10anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor :KK75:
11aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek :KK55:
12firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

Arkadaşlar okuduğum hamilelik haberleri beni çok heyecanlandırmıştı kullanmaya karar vermiştim ama doktorun arkadaşa söylediği şey benim de acaba diye düşündüğüm ve ilacı almak konusunda tereddüt ettiğim konuydu. Sağlıksız spermi taşıyıp döllenmesine sebep olabilir mi acaba? kaş yaparken göz çıkarmayalım gerçi herşey Allah'ın takdiri olacağı varsa olur da yine de insanın kafası karışıyor.:KK35:

Canım,

Ben kullanmaya başlamadan önce o kadar çok araştırdım ki, inanamazsın. Bütün forumları, siteleri gezip binlerce sayfa okudum, doktoruma danıştım, eczacıma danıştım (kendisi yurtdışından gelme olduğundan bu konularda oldukça bilgili) en sonunda ikna olup, inanıp kullanmaya karar verdim. Doktorların bir kısmı daha doğrusu yurtdışında seminerlere, eğitimlere vs katılmamış ya da araştırmayanların ne yazık ki jelden pek haberi yok. Kaldı ki bir aile hekiminin branşı olmadığından dolayı onun bu jelden haberdar olması çokta mümkün değil. Ayrıca bu bir ilaç değil, sadece spermlere zarar vermeyen bir kayganlaştırıcı jel. Tıpkı Durex, O.K. markaların çıkardığı jeller gibi...

Kuruluk nedeniyle bir çoğumuz tükürük, bebek yağı, krem, diğer markaların kayganlaştırıcılarını kullanıyoruz ve bunlar da spermlere zarar verdiğinden hamile kalmamızı engelliyor. Doktorun söylediğine göre kuruluk bile hamile kalmamızı engellermiş. Hâl böyle olunca adamlarda düşünüp taşınmış ve spermlere zarar vermeyen bizim ıslaklığımıza eşdeğer bir kayganlaştırıcı jel çıkarmışlar. Sadece hamile kalmak için değil, büyük hastanelerde vajinal muayeneler esnasında cihazlara da, embriyo transferi sırasında da bu jeli kullanıyorlar.

keklik_58 keklik_58 'in de söylediği gibi sağlıksız bir sperm siz ne yaparsanız yapın döllenemez. Jel kullanmadan da bir çok kimyasal gebelik/düşük yapan arkadaşımız var. Sağlıksız gebeliklerin bir çok nedeni var. Eğer kimyasal gebelik, düşük hikayeleriniz varsa öncelikle bunların araştırılmasında, varsa tedavi edilip ondan sonra yeniden çocuk çalışmalarına başlanmasında fayda var. Ayrıca aşağıdaki linkten Hürriyet gazetesinde yayınlanmış bir doktorun röportajını da okuyabilirsiniz.

http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/14444681.asp

Son düzenleme:
Günaydın canlarımmmm. Hepimizin cuması mübarek olsun. Ben hala hasta olmadım,adet olacakmışım gibi bir ağrım da yok,işin aksi sanki günüm geçmiş gibi başım ağrıyor. Sabah test yaptım ama negatif :KK43: Sadece kasıklarımda ara ara gelen sancı var. Bir de dün akşam belime ve kasığıma öyle bir sancı girdi ki ölüyorum sandım nefes alamadım. Yarın tatile çıkacağız,bir hafta boyunca test yaptırma imkanım olmaz,acaba akşama kadar olmazsa iş çıkışı test mi yaptırsam?

Günaydın canlarımmmm. Hepimizin cuması mübarek olsun. Ben hala hasta olmadım,adet olacakmışım gibi bir ağrım da yok,işin aksi sanki günüm geçmiş gibi başım ağrıyor. Sabah test yaptım ama negatif :KK43: Sadece kasıklarımda ara ara gelen sancı var. Bir de dün akşam belime ve kasığıma öyle bir sancı girdi ki ölüyorum sandım nefes alamadım. Yarın tatile çıkacağız,bir hafta boyunca test yaptırma imkanım olmaz,acaba akşama kadar olmazsa iş çıkışı test mi yaptırsam?

günaydın canım belirtilerin hamilelik gibi aslında ama idrarda mı çıkmadı acaba. bence yaptır gitmeden

canlarım ya dün doktora gittim de 1 cm lik miyom var dedi. Daha önce sana söylemediler mi dedi. Sonra da gerçi önmli değil ben niye söyledim sana unut gitsin dedi. Önemli değilse niye söyledi:( kafama takmalımıyım. miyom nasıl geçer

Günaydın canim senin de cuman mübarek olsun bence yaptırma test zaten olsaydı çıkardı insan test yaptırın bile umutlaniyorsun yoktan yere ama yine de sen bilirsin benimde yarın bat ve istanbulda çok hareketli bir hafta geçirdim bu koşturmaca da hayatta hamile olamam o yüzden hiç umudum yok nasip önümüzdeki ay

canlarım ya dün doktora gittim de 1 cm lik miyom var dedi. Daha önce sana söylemediler mi dedi. Sonra da gerçi önmli değil ben niye söyledim sana unut gitsin dedi. Önemli değilse niye söyledi:KK43: kafama takmalımıyım. miyom nasıl geçer
Canım kafana takma,her insanda miyom oluyor normal diyorlar bu duruma,sende takma bence boş yere kafanı kurcalama. Soğan kürü falan duymuştum ama hiç denemedim,istersen onu araştır.

Günaydın canim senin de cuman mübarek olsun bence yaptırma test zaten olsaydı çıkardı insan test yaptırın bile umutlaniyorsun yoktan yere ama yine de sen bilirsin benimde yarın bat ve istanbulda çok hareketli bir hafta geçirdim bu koşturmaca da hayatta hamile olamam o yüzden hiç umudum yok nasip önümüzdeki ay
Haklısın canım yaaa. Olsa silik de olsa çizgi çıkardı,hasta olurum galiba bugün yarın,en iyisi beklemek. Şİmdi test yaptırsam zaman da geçmez sonucu almak için.

gunaydın kızlar :KK36:keklik_58 bence test yaptır canım. en azından kafan rahat gıdersın tatılı acaba mı dıye düşünerek zehir etmezsin. Kızlar ya bu bebek konusunu annemle pek konuşmuyorum . çünkü benı hiç anlamıyor :KK43: kendısı her istedıgınde gebe kalmış. annem sohbetlere katılır arkadaşlarından umreye hacıya gıdecek olan varsa meryem ana otu sipariş edelım dedım. dedıgım sadece bu. üfffff amma abartıyorsun dedi :63: benı hiç anlamıyor bu 9. ayım .daha zamanı var demekkı allahtan iste diyor. ben zaten dualarımı yapıyorum. Allahtan gelecegını bende bılıyorum. çok üzüldüm. bizi bizden ve bu sıkıntıyı yaşayandan başka kımse anlamaz.:KK62::cry:

Canım,

Ben kullanmaya başlamadan önce o kadar çok araştırdım ki, inanamazsın. Bütün forumları, siteleri gezip binlerce sayfa okudum, doktoruma danıştım, eczacıma danıştım (kendisi yurtdışından gelme olduğundan bu konularda oldukça bilgili) en sonunda ikna olup, inanıp kullanmaya karar verdim. Doktorların bir kısmı daha doğrusu yurtdışında seminerlere, eğitimlere vs katılmamış ya da araştırmayanların ne yazık ki jelden pek haberi yok. Kaldı ki bir aile hekiminin branşı olmadığından dolayı onun bu jelden haberdar olması çokta mümkün değil. Ayrıca bu bir ilaç değil, sadece spermlere zarar vermeyen bir kayganlaştırıcı jel. Tıpkı Durex, O.K. markaların çıkardığı jeller gibi...

Kuruluk nedeniyle bir çoğumuz tükürük, bebek yağı, krem, diğer markaların kayganlaştırıcılarını kullanıyoruz ve bunlar da spermlere zarar verdiğinden hamile kalmamızı engelliyor. Doktorun söylediğine göre kuruluk bile hamile kalmamızı engellermiş. Hâl böyle olunca adamlarda düşünüp taşınmış ve spermlere zarar vermeyen bizim ıslaklığımıza eşdeğer bir kayganlaştırıcı jel çıkarmışlar. Sadece hamile kalmak için değil, büyük hastanelerde vajinal muayeneler esnasında cihazlara da, embriyo transferi sırasında da bu jeli kullanıyorlar.

keklik_58 keklik_58 'in de söylediği gibi sağlıksız bir sperm siz ne yaparsanız yapın döllenemez. Jel kullanmadan da bir çok kimyasal gebelik/düşük yapan arkadaşımız var. Sağlıksız gebeliklerin bir çok nedeni var. Eğer kimyasal gebelik, düşük hikayeleriniz varsa öncelikle bunların araştırılmasında, varsa tedavi edilip ondan sonra yeniden çocuk çalışmalarına başlanmasında fayda var. Ayrıca aşağıdaki linkten Hürriyet gazetesinde yayınlanmış bir doktorun röportajını da okuyabilirsiniz.

http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/14444681.asp

Bu kadar detaylı ve uzun uzun yazdığın için gerçekten çok teşekkür ederim. Bende zaten kullanmaya karar verdim bu topik sayesinde şimdi BAT ı bekliyorum alıp kullanacağım.:21:

Canım senin BAT ne zamandı söylediklerin hep gebeliği öğrenen kişilerin söylediklerine benziyor ama yine de umutlanma tabi olumsuz düşün olursa sevinirsin:KK49: Ben yerinde olsaydım eğer test yaptırmayacaksam tatile giderken valizime koyacağım iki şey 2 adet test olurdu belli mi olur belki lazım olur inşallahhh:KK39:

gunaydın kızlar :KK36:keklik_58 bence test yaptır canım. en azından kafan rahat gıdersın tatılı acaba mı dıye düşünerek zehir etmezsin. Kızlar ya bu bebek konusunu annemle pek konuşmuyorum . çünkü benı hiç anlamıyor :KK43: kendısı her istedıgınde gebe kalmış. annem sohbetlere katılır arkadaşlarından umreye hacıya gıdecek olan varsa meryem ana otu sipariş edelım dedım. dedıgım sadece bu. üfffff amma abartıyorsun dedi :63: benı hiç anlamıyor bu 9. ayım .daha zamanı var demekkı allahtan iste diyor. ben zaten dualarımı yapıyorum. Allahtan gelecegını bende bılıyorum. çok üzüldüm. bizi bizden ve bu sıkıntıyı yaşayandan başka kımse anlamaz.:KK62::cry:

Canım yaa hiç üzülme dediğin gibi bu durumu yaşamayan bilmez anlamaz bizi. İnşallah rabbim biran önce tüm bebek isteyenlere verir. Mübarek Cuma gününün hürmetine

Back
X