- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Senin gözünde ilkokul mezunu cahil biriyim demi . Kendini ne halt zannediyorsun sen ya . Hiçbir halt bilmeyen cahilin tekisin .Aynen öyle ilk kez bu kadar çok konuştum bir insanın ahlakına müslümanlıktan dem vurupta bu kadar ağır şeyler söylenemez, herkesin kendi hayatı dedikçe milleti sizde öyle şeyler yaptınız o yüzden onay veriyor oluyor hemen, nasıl bir zihniyet bu ya Allahtan 20 yasında ilkokul mezunu amsterdamı filmleri ne çok iyi biliyor
Heah, tamam. Herkesin günahını yüklendin.Sen kendınle karıştırma her haltı yeseydım konuya senın gıbı yaklaşırdım.
Ben iki üniversite mezunuyum ve zabıt katibiyim emin ol o kadar zekiyim ki 19 yasında 1.likle girdim memuriyete senin gibi koca delisi olmadım, senin gibi aptalları çok bosadık biz , senin gibi cahillerin bu ülkede yasamaması lazım terbiyesizSen gerizekalı zır cahilin birisin...
İlim cehaleti alır eşeklik baki kalır sizden onu da almamışBen iki üniversite mezunuyum ve zabıt katibiyim emin ol o kadar zekiyim ki 19 yasında 1.likle girdim memuriyete senin gibi koca delisi olmadım, senin gibi aptalları çok bosadık biz , senin gibi cahillerin bu ülkede yasamaması lazım terbiyesiz
İlim cehaleti alır eşeklik baki kalır sizden onu da almamışBen iki üniversite mezunuyum ve zabıt katibiyim emin ol o kadar zekiyim ki 19 yasında 1.likle girdim memuriyete senin gibi koca delisi olmadım, senin gibi aptalları çok bosadık biz , senin gibi cahillerin bu ülkede yasamaması lazım terbiyesiz
Seni senle bırakıyorum eşşeklik sende baki kalmış işte birazdan anırmayada başlarsınız kopyaları yapıstıra devam.İlim cehaleti alır eşeklik baki kalır sizden onu da almamış
Sedanin Kompleksine anlayış göster çok ciddiyim. Mahsus böyle yapıyor sen cevap verdikce buraya yazacakBirisi sunu siteden atsın ya böylelerinşn bu sitede işi yok.
Ama gerçekten böyle birinin burada işi olmamalıSedanin Kompleksine anlayış göster çok ciddiyim. Mahsus böyle yapıyor sen cevap verdikce buraya yazacak
Öyle durumda ki ne olduğunun farkında bile değil. Sadece sitede değil topluma da zarar böyleleriBirisi sunu siteden atsın ya böylelerinşn bu sitede işi yok.
Aynen valla ya sabır denemesi sanki ülkeden atılması lazımÖyle durumda ki ne olduğunun farkında bile değil. Sadece sitede değil topluma da zarar böyleleri
Keşke bı çip yapılsa herkese takılsa seda gibilerin alnında yanıp sönse ülkece gördüğümüz yerde kacsak tek başlarına kalsalar sonra bunun gibiler birbirini bulup birbirlerini yeseler ama işte hayat...Ama gerçekten böyle birinin burada işi olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?