- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Bakirelik ruhtadır kızlık zarı et parçasıdır edebiyatı yapanlar utanmadan başkasıyla evlenince kızlığını diktiriyorlar cesaretliler madem o kadar kocalarının karşılarına da ben daha önce ilişki yaşadım diye çıksınlar
ayol kız zar mı diktirecem demiş? çatır çatır sevişiyorum demiş sadece. siz niye kendi kendinize hikaye yazıp ilerde kocişkosuna yalan söyleyecekmiş gibi davranıp ahlak dersi veriyorsunuz?
Evlilik oncesi iliski yasayan/normal goren kadinlarin hepsinin hakkinda nasil boyle genelleme yapabiliyorsunuz? Kocalarinin karsisina ben daha once iliski yasadim diye cikmasinlar tabi, iliski yasamayan da ben yasamadim, sen ilksin diye cikmasin. Gecmiste yasadiklarimizin cetelesini tutmak zorunda degiliz kadinlar olarak, hesap vermek zorunda da degiliz. Zina diye girmissiniz bir de konuya, konu sahibinin inanci hakkinda ne biliyorsunuz ki boyle pervasizca konusabiliyorsunuz? Belki ateist belki budist; belki evlilik kurumuna karsi bir anarsist. Emin olamazsiniz bu konuda, yazdiklariniz cok ayip gercekten.Bakirelik ruhtadır kızlık zarı et parçasıdır edebiyatı yapanlar utanmadan başkasıyla evlenince kızlığını diktiriyorlar cesaretliler madem o kadar kocalarının karşılarına da ben daha önce ilişki yaşadım diye çıksınlar
Benim konuya normal dalga gecmeyen ve sizin atifta bundugunuz yorumlarin tam tersiydi neyse.Konunun basindan beri herkes ayni seyi yapiyor kac tane alinti yapicam? Kacacak olsam yorum yazmam. Senin gibi ustune alinan alintilar zaten bende cevabimi veririm. Senden mi kacacam ondan mi kacicam? Bir iki kisi başladimi dalga gecmeye geriden gelen herkes yüklenmeye başliyor. Madem bu kadar merak ediyorsun ne nasil oluyor google a uğra merakin gitsin. Cinsellik, sizin kocalarinizla yasadiginiz gibi olmak zorunda degil herkeste.
Kiz bekarken sevisiyorum dedi diye kizlik zarini diktirip hamile kalip bebegi dogurup cope atip ustune bir de sifon cektikiz saskin, kiz şok.
Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
Bence boşuna ilaç alma, risk yok gibi görünüyor. Şu ahlak bekçilerinden de gına geldi.. Neyse.Merhaba hanımlar,
Dün başıma gelen bir olay hakkında fikrinizi sormak istiyorum. Dün, erkek arkadaşımla ilk ilişkimizde boşaldıktan sonra prezervatifini düzgünce çıkardı ve penis bölgesini selpak ile temizledikten sonra ikinci prezervatifi takıp devam ettik, bir 5 dakika sonra prezervatifin patladığını farkettik, fakat boşalma durumu olmadı. Sizce bir sıkıntı olur mu ? Ertesi günü hapı içmem gerekir mi ? Ella ertesi günü hapı kullanmak istemiyorum. Bir kere kullandım adet döngüm ve kendi dengem alt üst olmuştu 2 ayda zor toparlamıştım.
Merak etme hiç bişe olmaz . devam :)Merhaba hanımlar,
Dün başıma gelen bir olay hakkında fikrinizi sormak istiyorum. Dün, erkek arkadaşımla ilk ilişkimizde boşaldıktan sonra prezervatifini düzgünce çıkardı ve penis bölgesini selpak ile temizledikten sonra ikinci prezervatifi takıp devam ettik, bir 5 dakika sonra prezervatifin patladığını farkettik, fakat boşalma durumu olmadı. Sizce bir sıkıntı olur mu ? Ertesi günü hapı içmem gerekir mi ? Ella ertesi günü hapı kullanmak istemiyorum. Bir kere kullandım adet döngüm ve kendi dengem alt üst olmuştu 2 ayda zor toparlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?