Prezervatif yırtılması

Evet çıksınlar burda aksini söyleyen hiç duymadım, herkes yaşadığının arkasında durmali

Evlilik oncesi iliski yasayan/normal goren kadinlarin hepsinin hakkinda nasil boyle genelleme yapabiliyorsunuz? Kocalarinin karsisina ben daha once iliski yasadim diye cikmasinlar tabi, iliski yasamayan da ben yasamadim, sen ilksin diye cikmasin. Gecmiste yasadiklarimizin cetelesini tutmak zorunda degiliz kadinlar olarak, hesap vermek zorunda da degiliz. Zina diye girmissiniz bir de konuya, konu sahibinin inanci hakkinda ne biliyorsunuz ki boyle pervasizca konusabiliyorsunuz? Belki ateist belki budist; belki evlilik kurumuna karsi bir anarsist. Emin olamazsiniz bu konuda, yazdiklariniz cok ayip gercekten.

Benim konuya normal dalga gecmeyen ve sizin atifta bundugunuz yorumlarin tam tersiydi neyse.

Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi

bence böyle yapmayın.... kıza hem doğrusunu öğretin, hem de bilgi verin.
siz böyle dışlayınca kız hamile kalıyor ya da kalmıyor mu... ????

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yumurtlama tarihlerinizin düzenli olmadığınızı yazmışsınız. Muhakkak ertesi gün hapı alınız. Ya da jinekoloğunuza danışın hemen....

bunun haricinde bende ilk defa eşimle beraber oldum, beraber olacağınız kişinin kocanız olmasından çok adam olması önemli... size sahip çıkıyor mu? adam gibi adam mı?
ne kocalar var kadınların kendilerini sakladığını.... ama bir b.k yaramayan...

Daha önce hapı kullanmışsın yani durumu biliyorsun. Spermleri vakumla vücudundan çekemeyeceğine göre ertesi günü hapı kullanmaktan başka da çaren yok.
Yani sevişme biçiminize karışamayız da biraz fütursuz geldi
Derdiniz hamile kalmaktan korkmak mı yoksa partnerinizi övmek mi anlayamadım

Herkes kendinden sorumlu, evli bekar size ne yaa?

Konu sahibine gelince, hiç inandırıcı gelmedi.

Ayy konu nereye gelmiş yahu
Size ne milletin bilmem neresinden
İster örer ister diker ister halay başı çeker size ne
Eşim deseydi ne bilecektiniz bu çok ahlak bekçisi olanların böyle şeyleri çok çok iyi bildiğini düşünüyorum !!!
Ayrıca dine imana deginenler bizim dinimizde de dahil olmak üzere kimseye kimse hesap vermek zorunda değil eside dahil çok bilmis yazicaginiza açıp okusaydiniz bilirdiniz

Bence boşuna ilaç alma, risk yok gibi görünüyor. Şu ahlak bekçilerinden de gına geldi.. Neyse.

Kız pişmanım günah mı zına mı ne olacak ne bitecek dememiş ki tek bi soru sormuş , hemen kızlıktan girdiniz namustan çıktınız,yaptığını ben de doğru bulmuyorum ama erkek arkadaşınlarınızla gezin tozun el ele gözgöze o işi yapmadınız diye günah zina olmuyor demş zina okmqsı içğm günah olması için sadece o işi yapmak lazım demi, sütten çıkmıs ak kaşık gibi bazıları,Sizde bu ilerde kocanın yüzüne nasıl bakacaksın düşüncesi olduğu sürece kadına haram erkeğe helal olur.

Merak etme hiç bişe olmaz . devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…