PROF. DR. AYGÜL DEMİROLDA TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLANLAR

Lavinyata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
954
659
103
35
Merhabalar. Aygül Demirolda tedavi gören arkadaşlar. Bilgilerimizi paylaşalım. Birbirimize destek olalım.

Merhabalar. Aygül Demirolda tedavi gören arkadaşlar. Bilgilerimizi paylaşalım. Birbirimize destek olalım.
Merhaba ben su an tedavideyim...carsamba gunu basladim...ileri yas ve düşük amh var...2 yumurta görülüyor..

Nisannda da hocama gitmiştim gene 2 yumurta vardi 5.gun transfer oldum ancak kimyasalla sonuclandi gene başladık bakalım.. iste sayim cok az ne olacak bakalim

Hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah olumlu sonuçlanır. Bende cumartesi gittim. Vitamin verdi. Bizde sorun eşimin değerleri düşük bende de çikolata kisti olduğunu öğrendim. kan tahlili istedi. Onları yaptırıcam. Eşimden sperm testi istedi.2 ay kadar vitamin kullanacağım sonrasında başlayacağız inşallah. Cumartesi olmasına rağmen çok yoğundu. Muayene çok kısa sürdü. Ama çok pozitif. İnsanı sakinleştiren bir sıcaklığı var. İnşallah böyle devam eder. Tedavimiz de olumlu olur.

Insallah

Benim yillar oncesi esimde sıkıntı vardi sadece...yillar gecti üzerine benim dusuk rezervim eklendi..39 yaşındayım 1 kizim var İstanbul memorial de sahip olduğum 7 yasinda simdi ama ondan sonra cok denedik hic olmadi 2 kimyasal 2 nagetifim var Artik sonlara yaklaşıyorum insallah Allahim bir daha nasip eder.

maaşallah allah bağışlısın evladınızı bende 31 yaşındayım 9 yıllık evliyiz hiç gebelik oluşmadı malesef. Çok zor allah yardımcımız olsun bende de çikolata kisti varmış sol yumurtalığı kaplamış tamamen 2 kere toplama da yapabiliriz dedi. 2. denemem olacak benimde korkuyorum yine olmazsa diye. Birde kist çıktı

Merhaba bende geçen hafta görüştüm tahlilller var yaptırmam gereken vitamin takviyesi verdi kısmet olursa bayramdan sonra baslariz

Merhaba bende geçen hafta görüştüm tahlilller var yaptırmam gereken vitamin takviyesi verdi kısmet olursa bayramdan sonra baslariz
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah emekleriniz boşa çıkarmasın inşallah. Sorununuz neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…