• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Insallah guzel olur gercekten guven onemlı
Ankarada gatada tıbbı genetık bolumunden randevu alıp gıdersenız kan tahlılı verıyorsunuz sonucların cıkması 1 ayı buluyor bılgınız olsun
Zonguldak uni hastanesinde de yapılıyor diye biliyorum ama bir öğreneyim onu

Ne gördü acaba? Merak ettim. Histereskopi icin 4bin yuksek bi fiyat.
Ben ünlü ünsüz en az 15 yeri aradım fiyat için çogu fiyat vermedi verende 3500-7000 diyen var artı muayene ücreti 500-600 çoğunun bakıp ona göre fiyat verceklermiş, gel bi bakalım paranı alalım diyor hepsi belki ben o doktoru istemiycem belki doktor senin perde çok derin değil gerek yok diyip başından atcak parayıda cebe atacak ne güzel ya vallaha elini versen kolun kalıyor bu doktorlara insan yıpranıyor devlette pandemi var diye yapmıyor rüyamda bile doktorla görüşmem var 😂

Ben ünlü ünsüz en az 15 yeri aradım fiyat için çogu fiyat vermedi verende 3500-7000 diyen var artı muayene ücreti 500-600 çoğunun bakıp ona göre fiyat verceklermiş, gel bi bakalım paranı alalım diyor hepsi belki ben o doktoru istemiycem belki doktor senin perde çok derin değil gerek yok diyip başından atcak parayıda cebe atacak ne güzel ya vallaha elini versen kolun kalıyor bu doktorlara insan yıpranıyor devlette pandemi var diye yapmıyor rüyamda bile doktorla görüşmem var 😂
Canim malesefki öyle durumu olamayipta tedavi olamayanlar napsin. En cok uzuldugum nokta evini arabasini satip borc alip tedavi olupta husrana ugrayanlari dusunemiyorum bile. Özellerde keske rapor hakki biraz daha esnetilse. Paran olmayinca tedavinde olmayacak, bu sistemde. Devlet yapiyor canim,gecen zubeyde hanimda histereskopi oldum ben. Ayrica baskent unv hastanesinde histereskopi 300-1000 arasi bisey isleme gore. Sanirim iyi arastiramamissin😏 unv hastanelerinde uygun hacettepe baskent, gazidede uygundur muhtemelen. Ayrica burda eski yorumlarda disardan histereskopinin kabul edildigini duymustum ben yorumlarda.tabi hafizam beni yaniltmiyorsaa, ki... Hic yaniltmadi

Canim malesefki öyle durumu olamayipta tedavi olamayanlar napsin. En cok uzuldugum nokta evini arabasini satip borc alip tedavi olupta husrana ugrayanlari dusunemiyorum bile. Özellerde keske rapor hakki biraz daha esnetilse. Paran olmayinca tedavinde olmayacak, bu sistemde. Devlet yapiyor canim,gecen zubeyde hanimda histereskopi oldum ben. Ayrica baskent unv hastanesinde histereskopi 300-1000 arasi bisey isleme gore. Sanirim iyi arastiramamissin😏 unv hastanelerinde uygun hacettepe baskent, gazidede uygundur muhtemelen. Ayrica burda eski yorumlarda disardan histereskopinin kabul edildigini duymustum ben yorumlarda.tabi hafizam beni yaniltmiyorsaa, ki... Hic yaniltmadi
Aynen öyle canım borç alıp bajcecide.tedavi oldum begwtif iste simdi arabayı satışa cikardik önce aldığımız borcu ödeyip sonra da bu yeni yerde bi deneme daha yapacağız cok zor cok jnsallah hepimiz guzel sonucnaliriz da biter bu kez bu arayis

Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlili vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...

Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi

M Maviliimm
İnşallah senin için hayırlı olur bu son olur dualarım seninle

Ozaman onlarada bir bakıyım devlet hastanesi başından atıyor pandemi yüzünden diye düşündüm hep bilmiyorum ya stres olmamak mümkün değil inşallah emeklerimiz acı çekmelerimiz boşa gitmez 😒

Back
X