- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 1.5 saat yattım ben..12 gibi ordaydim 2.45 te.transfer olduKızlar transfer sonrası ne kadar yatırdı hoca sizi?Bir de şeyi merak ediyorum kaç saat önceden çağırdılar?Daha var transfer günüme ama aklıma geldi bir anda![]()
Ooo o zamansa hiç su vs içmeye gerek yok orada içince zaten sıkışır insanCanim 1.5 saat yattım ben..12 gibi ordaydim 2.45 te.transfer oldu
Aynen ben orda içmeye başladım ona rağmen cok 2 bardak yap dedilerOoo o zamansa hiç su vs içmeye gerek yok orada içince zaten sıkışır insanBir de 1,5 saatin tam olarak hangi zaman diliminde wcye gittin
![]()
Demek ki aşırı dolu da istemiyorlar,sanırım ultrason kadar yeterli geliyor.1,5 saat iyi dayanmışsın ama bravoAynen ben orda içmeye başladım ona rağmen cok 2 bardak yap dediler1.5 saat yattım canim sora gitm ben wc ye
Kızlar transfer sonrası ne kadar yatırdı hoca sizi?Bir de şeyi merak ediyorum kaç saat önceden çağırdılar?Daha var transfer günüme ama aklıma geldi bir anda
Canim yanlış hatırlamıyorsam beni saat 1.5 gibi çağırdılar 3.5 gibj de transferim oldu suyu orda içmeye başladım hatta çok çok sıkıştım daha var istersen bir bardağa yap dedileröncesinde su içip gitme bence, orda yeterince vaktin oluyor , sonrasında ne kadar yattım hiç hatırlamıyorum ben
Senin transfer ne zamanKızlar transfer sonrası ne kadar yatırdı hoca sizi?Bir de şeyi merak ediyorum kaç saat önceden çağırdılar?Daha var transfer günüme ama aklıma geldi bir anda![]()
Pazartesi son kontrol var bakalım uygun görürse cumartesi yapar gibime geliyorSenin transfer ne zaman
senin nasıl gidiyor gebelik bakalım :)Senin transfer ne zaman
Çok şükür güzel gidiyor haftaya salı kontrol var iple çekiyorum günler geçmiyor 9 ay hiç bitmeyecek gibi geliyor çok değişik bişeymis rabbim herkese nasip etsin sende gelişmelerden haberdar et mutlaka:)senin nasıl gidiyor gebelik bakalım :)
Transfer günün belli oldu mu canım ?Pazartesi son kontrol var bakalım uygun görürse cumartesi yapar gibime geliyor
Evet Cumartesi günü!Güzelce geçer inşallahTransfer günün belli oldu mu canım ?
Ay hadi hayırlısı çok az kaldı, hiç dert etme hiçbir sıkıntı olmadan güzelce geçer önemli olan 10 gün artık rabbim o beklemenin de sabrını versin bence en zoru oEvet Cumartesi günü!Güzelce geçer inşallahprogestan iğne prednol estrofem vs verdi.Cuma gününden arayacaklarmış.
Çok teşekkür ederimAy hadi hayırlısı çok az kaldı, hiç dert etme hiçbir sıkıntı olmadan güzelce geçer önemli olan 10 gün artık rabbim o beklemenin de sabrını versin bence en zoru ohakkında hayırlısını diliyorum haber et bizi de gelişmelerden:))
Nasıl ilerliyor canım süreç bugün 3. Günü sanırım var mı belirtin falanÇok teşekkür ederimyazacağım mutlaka
güzel haberlerle gelirim inşallah 10 gün sonunda
![]()
Tam buraya yazıyordum bu kadar olur :) Vallahi belirtim yok galiba yani onca ilaç alıyoruz sanki ilaç etkisi gibi bi dün sol kasığıma ciddi bir bıçak saplandı sonra o da geçti.Ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor göğüslerde hassasiyet zaten vazgeçilmezimiz.Yani durum bu.Çok da dinlemek istemiyorum kendimi ama merakla bekliyorum!Nasıl ilerliyor canım süreç bugün 3. Günü sanırım var mı belirtin falan
Hakkında hayırlısı olsun canım ama belirti iyi derler:)) inşallah güzel haberlerini bekliyorumTam buraya yazıyordum bu kadar olur :) Vallahi belirtim yok galiba yani onca ilaç alıyoruz sanki ilaç etkisi gibi bi dün sol kasığıma ciddi bir bıçak saplandı sonra o da geçti.Ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor göğüslerde hassasiyet zaten vazgeçilmezimiz.Yani durum bu.Çok da dinlemek istemiyorum kendimi ama merakla bekliyorum!
Sen neler yapiyosun canim? Nasil gidiyor? Ne kadarlik oldu bebek?Hakkında hayırlısı olsun canım ama belirti iyi derler:)) inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Şu an 13+1 deyiz canım, çok şükür iyi gidiyor mide bulantıları falan iyice azaldı artık daha rahat geçiyor kesin erkek dedi dün berfu hoca:)) bı oğlum olacakmış çok şükür rabbim isteyen herkse. Nasip etsin inşallah.rahime dikiş atilma ihtimali vardı şu an gerek yok dedi bekleyip gorcez takip edicez açılma olacak mı diye..dua edin lütfen sagsalim doğsun bebeğim...benim dualarım hep sizinleSen neler yapiyosun canim? Nasil gidiyor? Ne kadarlik oldu bebek?
Yaa ne güzel haberlerŞu an 13+1 deyiz canım, çok şükür iyi gidiyor mide bulantıları falan iyice azaldı artık daha rahat geçiyor kesin erkek dedi dün berfu hoca:)) bı oğlum olacakmış çok şükür rabbim isteyen herkse. Nasip etsin inşallah.rahime dikiş atilma ihtimali vardı şu an gerek yok dedi bekleyip gorcez takip edicez açılma olacak mı diye..dua edin lütfen sagsalim doğsun bebeğim...benim dualarım hep sizinle