• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Kızlar transfer sonrası ne kadar yatırdı hoca sizi?Bir de şeyi merak ediyorum kaç saat önceden çağırdılar?Daha var transfer günüme ama aklıma geldi bir anda :KK22:

Kızlar transfer sonrası ne kadar yatırdı hoca sizi?Bir de şeyi merak ediyorum kaç saat önceden çağırdılar?Daha var transfer günüme ama aklıma geldi bir anda
Canim yanlış hatırlamıyorsam beni saat 1.5 gibi çağırdılar 3.5 gibj de transferim oldu suyu orda içmeye başladım hatta çok çok sıkıştım daha var istersen bir bardağa yap dediler 🙈 öncesinde su içip gitme bence, orda yeterince vaktin oluyor , sonrasında ne kadar yattım hiç hatırlamıyorum ben

Evet Cumartesi günü!Güzelce geçer inşallah :KK200: progestan iğne prednol estrofem vs verdi.Cuma gününden arayacaklarmış.
Ay hadi hayırlısı çok az kaldı, hiç dert etme hiçbir sıkıntı olmadan güzelce geçer önemli olan 10 gün artık rabbim o beklemenin de sabrını versin bence en zoru o🙈hakkında hayırlısını diliyorum haber et bizi de gelişmelerden:))

Ay hadi hayırlısı çok az kaldı, hiç dert etme hiçbir sıkıntı olmadan güzelce geçer önemli olan 10 gün artık rabbim o beklemenin de sabrını versin bence en zoru o🙈hakkında hayırlısını diliyorum haber et bizi de gelişmelerden:))
Çok teşekkür ederim 💫🤍yazacağım mutlaka 🥰güzel haberlerle gelirim inşallah 10 gün sonunda 😁

Nasıl ilerliyor canım süreç bugün 3. Günü sanırım var mı belirtin falan
Tam buraya yazıyordum bu kadar olur :) Vallahi belirtim yok galiba yani onca ilaç alıyoruz sanki ilaç etkisi gibi bi dün sol kasığıma ciddi bir bıçak saplandı sonra o da geçti.Ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor göğüslerde hassasiyet zaten vazgeçilmezimiz.Yani durum bu.Çok da dinlemek istemiyorum kendimi ama merakla bekliyorum!

Tam buraya yazıyordum bu kadar olur :) Vallahi belirtim yok galiba yani onca ilaç alıyoruz sanki ilaç etkisi gibi bi dün sol kasığıma ciddi bir bıçak saplandı sonra o da geçti.Ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor göğüslerde hassasiyet zaten vazgeçilmezimiz.Yani durum bu.Çok da dinlemek istemiyorum kendimi ama merakla bekliyorum!
Hakkında hayırlısı olsun canım ama belirti iyi derler:)) inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Sen neler yapiyosun canim? Nasil gidiyor? Ne kadarlik oldu bebek?
Şu an 13+1 deyiz canım, çok şükür iyi gidiyor mide bulantıları falan iyice azaldı artık daha rahat geçiyor kesin erkek dedi dün berfu hoca:)) bı oğlum olacakmış çok şükür rabbim isteyen herkse. Nasip etsin inşallah.rahime dikiş atilma ihtimali vardı şu an gerek yok dedi bekleyip gorcez takip edicez açılma olacak mı diye..dua edin lütfen sagsalim doğsun bebeğim...benim dualarım hep sizinle

Şu an 13+1 deyiz canım, çok şükür iyi gidiyor mide bulantıları falan iyice azaldı artık daha rahat geçiyor kesin erkek dedi dün berfu hoca:)) bı oğlum olacakmış çok şükür rabbim isteyen herkse. Nasip etsin inşallah.rahime dikiş atilma ihtimali vardı şu an gerek yok dedi bekleyip gorcez takip edicez açılma olacak mı diye..dua edin lütfen sagsalim doğsun bebeğim...benim dualarım hep sizinle
Yaa ne güzel haberler 🥰sağlıkla doğacak inşallah annesi 🥳🍀Berfu hoca kaç haftaya kadar takip edecek peki?

Back
X