• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Şu an 13+1 deyiz canım, çok şükür iyi gidiyor mide bulantıları falan iyice azaldı artık daha rahat geçiyor kesin erkek dedi dün berfu hoca:)) bı oğlum olacakmış çok şükür rabbim isteyen herkse. Nasip etsin inşallah.rahime dikiş atilma ihtimali vardı şu an gerek yok dedi bekleyip gorcez takip edicez açılma olacak mı diye..dua edin lütfen sagsalim doğsun bebeğim...benim dualarım hep sizinle
Ay masallah,Allah size bagislasin. inş bi aksilik cikmadan, saglikli sekilde kavusursun bebeğinee😍👶🏻💖 zorlayici hareketler yapmazsan bisey olmaz Allahin izniyle😇

B
Yaa ne güzel haberler 🥰sağlıkla doğacak inşallah annesi 🥳🍀Berfu hoca kaç haftaya kadar takip edecek peki?
Berfu hoca yapmıyor takibimi canım dikis için karar verecekti onun için gittim. Normalde gebe takibi yapıyor doğum da yaptırıyor ama ben 6 saatlik mesafedeyim o yüzden zor olur kendi sehrunde yaptır takibini dedi.gebelikte ilk ve son kez gittim

Senin nasıl gidiyor bugün 5. Günün çok heycanli ya az kaldı yarısı bitti artık erken test falan düşünüyor musun
Ya sürekli aklımda aslında test ama biliyorum ki hemen idrara karışmayacak varsa bile o sebeple sabretmeyi deneyeceğim ☺️belki kan testini değil de 7.8. Gün yaparım test (sabrım sadece 2 gün daha yeterli olacak gibi 😂)

Ya sürekli aklımda aslında test ama biliyorum ki hemen idrara karışmayacak varsa bile o sebeple sabretmeyi deneyeceğim ☺️belki kan testini değil de 7.8. Gün yaparım test (sabrım sadece 2 gün daha yeterli olacak gibi 😂)
Senden güzel bi atak bekliyorum. Yeni yila guzel bi giriş, mujdeli bi haber vereceksin gibime geliyor..😀😻🤰🏼🚼

Aynen canım bence de bekle hem daha garanti olur, insanın saatlik bile Sabri olmuyor o zaman😀

Şu an 13+1 deyiz canım, çok şükür iyi gidiyor mide bulantıları falan iyice azaldı artık daha rahat geçiyor kesin erkek dedi dün berfu hoca:)) bı oğlum olacakmış çok şükür rabbim isteyen herkse. Nasip etsin inşallah.rahime dikiş atilma ihtimali vardı şu an gerek yok dedi bekleyip gorcez takip edicez açılma olacak mı diye..dua edin lütfen sagsalim doğsun bebeğim...benim dualarım hep sizinle
Canim sagliklica gelsin yakışıklı insallah cok cok sevindim darısı bizlere olsun

Kızlarcım günaydın!
Bugün 8.günüm.Salı kan vereceğim ama durum bu şekilde 🤩🥳oldu değil mi ya bakıp bakıp emin olamıyorum😇

Eklentiler

• C41AB81F-5125-42E8-8F3F-FB0FF1029E00.webp
    C41AB81F-5125-42E8-8F3F-FB0FF1029E00.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 86
Tebrik ederim canım gözünüz aydın. Senin pozitifi göreceğine çok inanıyordum 🤩
Ay çok teşekkür ederim hala prk inanmıyorum kanı Salı vereceğim sanırım kalp atışına kadar kalbim ağzımda olacak 😁Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok zorlu süreçler hepimiz minik bebeklerimizi koklayalım en kısa zamanda inşallah ❣️

Ay çok teşekkür ederim hala prk inanmıyorum kanı Salı vereceğim sanırım kalp atışına kadar kalbim ağzımda olacak 😁Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok zorlu süreçler hepimiz minik bebeklerimizi koklayalım en kısa zamanda inşallah ❣️
Amin canım benim inşaallah. Rabbim hayrlsiyla kucağına almayi da nasip etsin inşaallah. Artık salı günü güzel bir değerle dönersin bize 🤩

Back
X