Hayırlı olsun canım inşallah tedavin çok güzel bir şekilde ilerler, güzel haberler alırız senden de:)Merhabalar kızlar. Bende yarın itibariyle tedavime başlıyorum. Yeni tedaviye başlayan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım inşallah tedavin çok güzel bir şekilde ilerler, güzel haberler alırız senden de:)Merhabalar kızlar. Bende yarın itibariyle tedavime başlıyorum. Yeni tedaviye başlayan var mı acaba?
Amin inşallah. Güzel olacağına inanıyorum. :)Hayırlı olsun canım inşallah tedavin çok güzel bir şekilde ilerler, güzel haberler alırız senden de:)
Sizin problem neydiAmin inşallah. Güzel olacağına inanıyorum. :)
Sizin problem neydi
İnşallah bahçeci son olur canım, herşey de normal gibi dimi Allah'ın işi işteÇok büyük bir problemimiz yok. Benim tek tüpüm hafif yapışık çıktı en son rahîm filminde. Onuda kürtaja bagliyorum. Eşiminde sperm değerleri orta düzeyde yani 60 65 milyon civarı. Morfoloji 4.
Normal yolla bile olmamasına şaşırıyorlar. Ama tam 4 tüp bebekten sıfır çektim. Bekleyip göreceğiz bakalım. Ne zaman gelecek miniğimiz...
Hadi bakalım güzel haberler ver bize :)Merhabalar kızlar. Bende yarın itibariyle tedavime başlıyorum. Yeni tedaviye başlayan var mı acaba?
Kalite hiç önemli değil inanın. Benim 3. Gün orta kalite embriyo tutunmuştu ama kanıma kanalı olduğu için düştü. Olumlu düşünün lütfen.Merhaba bende berfu hocada tedavi görüyorum 1 adet dondurulmuşum var ama kalitesi 4 bc 3.tedavimiz oldu bakalım hayırlısı.
Merhaba,çok iyi kalitede olup tutmayan çok embriyo var orta kalitede hemen tutan da çok var.Benim 4aa’ydı tuttu.Aralarında aman aman büyük fark yok.Olumlu düşününMerhaba bende berfu hocada tedavi görüyorum 1 adet dondurulmuşum var ama kalitesi 4 bc 3.tedavimiz oldu bakalım hayırlısı.
İnşallahİyi akşamlar kızlar. Bugün başladı tedavim. Gonal f kullanmaya başladım. Inşallah bol bol yumurta olur ve sağlıklı embriyoya dönüşür. Birde bana cd56 testi yapacağını söyledi berfu hanım. :)
Canim morfolojinin normal değeri kaçki? Düşükmü bu değer?Çok büyük bir problemimiz yok. Benim tek tüpüm hafif yapışık çıktı en son rahîm filminde. Onuda kürtaja bagliyorum. Eşiminde sperm değerleri orta düzeyde yani 60 65 milyon civarı. Morfoloji 4.
Normal yolla bile olmamasına şaşırıyorlar. Ama tam 4 tüp bebekten sıfır çektim. Bekleyip göreceğiz bakalım. Ne zaman gelecek miniğimiz...
Bundan ilk defa kullanıyorum kalem gibi 900 ml olan. Günlük 300 ml vurulcam. 3 günde biticekİnşallahkaçlık başladı?
Evet ben gonal f900 kullandım 275’lik vuruldum sanırım 1 hafta vurdum.Yumurtalar gelişince bıraktık hatta bir dozluk ilacım kalmıştı dolaptaBundan ilk defa kullanıyorum kalem gibi 900 ml olan. Günlük 300 ml vurulcam. 3 günde biticeksiz hatırlıyormusunuz dozunuzu
Bu doz olayını kiloya göre mi ayarlıyor acaba.Evet ben gonal f900 kullandım 275’lik vuruldum sanırım 1 hafta vurdum.Yumurtalar gelişince bıraktık hatta bir dozluk ilacım kalmıştı dolapta![]()
Yok sanmıyorum benden daha zayıf kişilerle aynı dozda devam etmiştik.Büyük ihtimalle hasta öykümüze bakıyorlardır.Kilo da vardır etken de ama sadece ona göre değildir.Bu doz olayını kiloya göre mi ayarlıyor acaba.
Sizin kaçıncı denemenizdi? Kaç yumurta toplanıp kaç embriyo oluştu toplamda?Yok sanmıyorum benden daha zayıf kişilerle aynı dozda devam etmiştik.Büyük ihtimalle hasta öykümüze bakıyorlardır.Kilo da vardır etken de ama sadece ona göre değildir.
Benim ilk denememdi.10 yumurta toplanmıştı 9’u olgundu 6 tanesi 5.güne ulaştı ve donduruldu.Sizin kaçıncı denemenizdi? Kaç yumurta toplanıp kaç embriyo oluştu toplamda?
Maşallah çok güzel. Benimde 10 15 yumurta toplanıyor ama 5. Güne 2 tane kalıyor. Bakalım bahçecide kaç tane kalacakBenim ilk denememdi.10 yumurta toplanmıştı 9’u olgundu 6 tanesi 5.güne ulaştı ve donduruldu.
Hayırlı olsun Allah kucagınıza almayı da nasip etsinMerhaba,çok iyi kalitede olup tutmayan çok embriyo var orta kalitede hemen tutan da çok var.Benim 4aa’ydı tuttu.Aralarında aman aman büyük fark yok.Olumlu düşünün![]()