• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Sizin problem neydi

Çok büyük bir problemimiz yok. Benim tek tüpüm hafif yapışık çıktı en son rahîm filminde. Onuda kürtaja bagliyorum. Eşiminde sperm değerleri orta düzeyde yani 60 65 milyon civarı. Morfoloji 4.

Normal yolla bile olmamasına şaşırıyorlar. Ama tam 4 tüp bebekten sıfır çektim. Bekleyip göreceğiz bakalım. Ne zaman gelecek miniğimiz...

Çok büyük bir problemimiz yok. Benim tek tüpüm hafif yapışık çıktı en son rahîm filminde. Onuda kürtaja bagliyorum. Eşiminde sperm değerleri orta düzeyde yani 60 65 milyon civarı. Morfoloji 4.

Normal yolla bile olmamasına şaşırıyorlar. Ama tam 4 tüp bebekten sıfır çektim. Bekleyip göreceğiz bakalım. Ne zaman gelecek miniğimiz...
İnşallah bahçeci son olur canım, herşey de normal gibi dimi Allah'ın işi işte:KK43:

İyi akşamlar kızlar. Bugün başladı tedavim. Gonal f kullanmaya başladım. Inşallah bol bol yumurta olur ve sağlıklı embriyoya dönüşür. Birde bana cd56 testi yapacağını söyledi berfu hanım. :)

Merhaba bende berfu hocada tedavi görüyorum 1 adet dondurulmuşum var ama kalitesi 4 bc 3.tedavimiz oldu bakalım hayırlısı.
Kalite hiç önemli değil inanın. Benim 3. Gün orta kalite embriyo tutunmuştu ama kanıma kanalı olduğu için düştü. Olumlu düşünün lütfen.

Merhaba bende berfu hocada tedavi görüyorum 1 adet dondurulmuşum var ama kalitesi 4 bc 3.tedavimiz oldu bakalım hayırlısı.
Merhaba,çok iyi kalitede olup tutmayan çok embriyo var orta kalitede hemen tutan da çok var.Benim 4aa’ydı tuttu.Aralarında aman aman büyük fark yok.Olumlu düşünün 🥳

Canim morfolojinin normal değeri kaçki? Düşükmü bu değer?

Bundan ilk defa kullanıyorum kalem gibi 900 ml olan. Günlük 300 ml vurulcam. 3 günde biticek 😊 siz hatırlıyormusunuz dozunuzu
Evet ben gonal f900 kullandım 275’lik vuruldum sanırım 1 hafta vurdum.Yumurtalar gelişince bıraktık hatta bir dozluk ilacım kalmıştı dolapta ☺️

Yok sanmıyorum benden daha zayıf kişilerle aynı dozda devam etmiştik.Büyük ihtimalle hasta öykümüze bakıyorlardır.Kilo da vardır etken de ama sadece ona göre değildir.
Sizin kaçıncı denemenizdi? Kaç yumurta toplanıp kaç embriyo oluştu toplamda?

Merhaba,çok iyi kalitede olup tutmayan çok embriyo var orta kalitede hemen tutan da çok var.Benim 4aa’ydı tuttu.Aralarında aman aman büyük fark yok.Olumlu düşünün 🥳
Hayırlı olsun Allah kucagınıza almayı da nasip etsin ☺️ Bakalım nasip deniycez artık 3. Denememiz baya yorulduk psikolojik olarak

Back
X