• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Verdim verdim 464 olmuş değerim🌼21’inde kese için gideceğiz😊Değerim biraz düşük geldi bana ama 2 katına da çıkmış bir problem görseydi söylerdi diye düşünüyorum 🤔
Gayet güzel neden düşük geldi ki sana seninki iki kat artmış bu sağlıkli ilerlediğini gösterir %60 yeterli oluyor diye biliyorum herşey güzel kafanı meşgul etme :)

Verdim verdim 464 olmuş değerim🌼21’inde kese için gideceğiz😊Değerim biraz düşük geldi bana ama 2 katına da çıkmış bir problem görseydi söylerdi diye düşünüyorum 🤔
Ben kese için gitmedim direk kalp atışına gitmiştim beklemek çok zordu keseyle biraz daha rahat geçer artık senin:)

Gayet güzel neden düşük geldi ki sana seninki iki kat artmış bu sağlıkli ilerlediğini gösterir %60 yeterli oluyor diye biliyorum herşey güzel kafanı meşgul etme :)
ay ne bileyim kendimce kuruldum saçma sapan :) bir de herkesin değeri burada binler 2binler vs olunca dedim benimki az mı acaba:)

ay ne bileyim kendimce kuruldum saçma sapan :) bir de herkesin değeri burada binler 2binler vs olunca dedim benimki az mı acaba:)
Heee o açıdan diyorsun ben 953 le öğrendim ilk ama bence erken yada geç tutunma ile alakası olabilir ama önemli olan tutunması ve sağlıklı ilerlemesi rakamlara takılma canım benim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de sayılar önemsiz 🙏

Heee o açıdan diyorsun ben 953 le öğrendim ilk ama bence erken yada geç tutunma ile alakası olabilir ama önemli olan tutunması ve sağlıklı ilerlemesi rakamlara takılma canım benim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de sayılar önemsiz 🙏
Amin kuzucum ben de düşününce hocanın yaklaşımını da hesaba katınca tamam dedim.Gayet güzel dedi çünkü o ne derse o 😬

İki katına çıkmış hic 9nemli degil degerin gayet güzel canim :nazar: :KK9:

Ben de yarin 12 icin randevu aldim memorial e ocakta da tedaviye baslayacwgiz

Kızlaar keseyi gördük bugün.6+1’deymişiz.Keseyle birlikte kalbi de gördük ama daha erken atışı dinlemek için 2 hafta sonra gideceğiz🤗Kalbin pıt pıt atışını görmek bile yetti.Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰
Maşallah canım için rahatlamıştır artık bı nebze de olsa,çok.cok heyecanlanıyor deği mi insan,ben de yarın gidicem ama hala heyecanlanıyorum alışamadım bir türlü 🙈

Back
X