- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Canim tebrikler! Senden umutluydum zatenKızlarcım günaydın!
Bugün 8.günüm.Salı kan vereceğim ama durum bu şekildeoldu değil mi ya bakıp bakıp emin olamıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tebrikler! Senden umutluydum zatenKızlarcım günaydın!
Bugün 8.günüm.Salı kan vereceğim ama durum bu şekildeoldu değil mi ya bakıp bakıp emin olamıyorum
![]()
Etmez miyim!Allah biliyor hepimiz neler çekiyoruz hem maddi hem manevi.İnşallah minik kuşlarımızı kucağımıza alırız bir an önceCanim tebrikler! Senden umutluydum zatenbizede dua et,
Canim klinik kalabalikmiydi nasildi?Kızlaarcım şimdi çıktım merkezden 10.gün değerim 226Perşembe artışa bakışacak hoca gayet güzel bir değer dedi
![]()
Harika canim tebrik ederim sagliklica gelsin kuzum insallah bizlere de dua et.. taze hamisKızlaarcım şimdi çıktım merkezden 10.gün değerim 226Perşembe artışa bakışacak hoca gayet güzel bir değer dedi
![]()
Harika canim tebrik ederim sagliklica gelsin kuzum insallah.. bizlere de dua et.. taze hamisKızlaarcım şimdi çıktım merkezden 10.gün değerim 226Perşembe artışa bakışacak hoca gayet güzel bir değer dedi
![]()
Herkes aklımda Allah hepimizin gönlüne göre versinHarika canim tebrik ederim sagliklica gelsin kuzum insallah bizlere de dua et.. taze hamis![]()
![]()
Maşallah maşallah çok güzel çok sevindim senin adına bundan sonrasıda çok çok güzel olsun....sağlıcakla kucağına alKızlaarcım şimdi çıktım merkezden 10.gün değerim 226Perşembe artışa bakışacak hoca gayet güzel bir değer dedi
![]()
İnşallah çok teşekkür ederimMaşallah maşallah çok güzel çok sevindim senin adına bundan sonrasıda çok çok güzel olsun....sağlıcakla kucağına al
Bugün tekrar kan verdin mi canımİnşallah çok teşekkür ederim![]()
Verdim verdim 464 olmuş değerimBugün tekrar kan verdin mi canım
Gayet güzel neden düşük geldi ki sana seninki iki kat artmış bu sağlıkli ilerlediğini gösterir %60 yeterli oluyor diye biliyorum herşey güzel kafanı meşgul etme :)Verdim verdim 464 olmuş değerim21’inde kese için gideceğiz
Değerim biraz düşük geldi bana ama 2 katına da çıkmış bir problem görseydi söylerdi diye düşünüyorum
![]()
Ben kese için gitmedim direk kalp atışına gitmiştim beklemek çok zordu keseyle biraz daha rahat geçer artık senin:)Verdim verdim 464 olmuş değerim21’inde kese için gideceğiz
Değerim biraz düşük geldi bana ama 2 katına da çıkmış bir problem görseydi söylerdi diye düşünüyorum
![]()
ay ne bileyim kendimce kuruldum saçma sapan :) bir de herkesin değeri burada binler 2binler vs olunca dedim benimki az mı acaba:)Gayet güzel neden düşük geldi ki sana seninki iki kat artmış bu sağlıkli ilerlediğini gösterir %60 yeterli oluyor diye biliyorum herşey güzel kafanı meşgul etme :)
Heee o açıdan diyorsun ben 953 le öğrendim ilk ama bence erken yada geç tutunma ile alakası olabilir ama önemli olan tutunması ve sağlıklı ilerlemesi rakamlara takılma canım benim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de sayılar önemsizay ne bileyim kendimce kuruldum saçma sapan :) bir de herkesin değeri burada binler 2binler vs olunca dedim benimki az mı acaba:)
Amin kuzucum ben de düşününce hocanın yaklaşımını da hesaba katınca tamam dedim.Gayet güzel dedi çünkü o ne derse oHeee o açıdan diyorsun ben 953 le öğrendim ilk ama bence erken yada geç tutunma ile alakası olabilir ama önemli olan tutunması ve sağlıklı ilerlemesi rakamlara takılma canım benim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de sayılar önemsiz![]()
İki katına çıkmış hic 9nemli degil degerin gayet güzel canimVerdim verdim 464 olmuş değerim21’inde kese için gideceğiz
![]()
Hadi bakalım hayırlı olsunİki katına çıkmış hic 9nemli degil degerin gayet güzel canim![]()
![]()
Ben de yarin 12 icin randevu aldim memorial e ocakta da tedaviye baslayacwgiz
Maşallah canım için rahatlamıştır artık bı nebze de olsa,çok.cok heyecanlanıyor deği mi insan,ben de yarın gidicem ama hala heyecanlanıyorum alışamadım bir türlüKızlaar keseyi gördük bugün.6+1’deymişiz.Keseyle birlikte kalbi de gördük ama daha erken atışı dinlemek için 2 hafta sonra gideceğizKalbin pıt pıt atışını görmek bile yetti.Allah isteyen herkese nasip etsin
![]()