Merhaba kızlar

Yazımı görür müsünüz bilmiyorum, ama ben 62 sayfanın hepsini de, tüm yazdıklarınızı da tek tek okudum

olumlu olumsuz duygularınızın, heyecanlarınızın hepsini gönlümde hissettim

hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah

olumsuz olan arkadaşlarımda hiç üzülmeyin ne olur, herşeyin bir zamanı var demekki.. bende 1.5 yıldır evliyim.bende pkos var yumurta kisti ve hiç hamilelik oluşmadı. Birkaç dr gittim fakat ilaç verip üç ay kullan gel diyip postaladilar beni. Şuanda duphaston kullanıyorum adetlerimi düzene sokması için. Ama yaşım 33 ve eşim 45 yaşında. Bende instagrmda gezerken berfu hanıma denk geldim burda arastirirken sizleri buldum. Transfer ve yumurta toplama acı veriyor mu? Yada yazdiklarinizdan hemen transfer yapmıyor donduruyor diye algıladım neden acaba? Benim tüp bebek için herhangi bir Dr la görüşmüşlüğüm yok ancak buralardan edindiğim bilgiler var.. benim gibi polikistik over olup tüple hamile kalan oldu mu? Yada berfu hoca iyi gibi geldi yazdiklarinizdan içim ısındı. İlgili mi dr yoksa diğerleri gibi üç ay dene gel mi diyor. Cevaplarınıza ihtiyacım var