• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Merhaba kızlar 🌺
Yazımı görür müsünüz bilmiyorum, ama ben 62 sayfanın hepsini de, tüm yazdıklarınızı da tek tek okudum 🙈 olumlu olumsuz duygularınızın, heyecanlarınızın hepsini gönlümde hissettim🙏🏻 hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah ❤️ olumsuz olan arkadaşlarımda hiç üzülmeyin ne olur, herşeyin bir zamanı var demekki.. bende 1.5 yıldır evliyim.bende pkos var yumurta kisti ve hiç hamilelik oluşmadı. Birkaç dr gittim fakat ilaç verip üç ay kullan gel diyip postaladilar beni. Şuanda duphaston kullanıyorum adetlerimi düzene sokması için. Ama yaşım 33 ve eşim 45 yaşında. Bende instagrmda gezerken berfu hanıma denk geldim burda arastirirken sizleri buldum. Transfer ve yumurta toplama acı veriyor mu? Yada yazdiklarinizdan hemen transfer yapmıyor donduruyor diye algıladım neden acaba? Benim tüp bebek için herhangi bir Dr la görüşmüşlüğüm yok ancak buralardan edindiğim bilgiler var.. benim gibi polikistik over olup tüple hamile kalan oldu mu? Yada berfu hoca iyi gibi geldi yazdiklarinizdan içim ısındı. İlgili mi dr yoksa diğerleri gibi üç ay dene gel mi diyor. Cevaplarınıza ihtiyacım var ❤️❤️❤️

Evet ya çok değişik bir duygu.Gözümle görünce daha iyi anladım :)
Merhaba kızlar 🌺
Yazımı görür müsünüz bilmiyorum, ama ben 62 sayfanın hepsini de, tüm yazdıklarınızı da tek tek okudum 🙈 olumlu olumsuz duygularınızın, heyecanlarınızın hepsini gönlümde hissettim🙏🏻 hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah ❤️ olumsuz olan arkadaşlarımda hiç üzülmeyin ne olur, herşeyin bir zamanı var demekki.. bende 1.5 yıldır evliyim.bende pkos var yumurta kisti ve hiç hamilelik oluşmadı. Birkaç dr gittim fakat ilaç verip üç ay kullan gel diyip postaladilar beni. Şuanda duphaston kullanıyorum adetlerimi düzene sokması için. Ama yaşım 33 ve eşim 45 yaşında. Bende instagrmda gezerken berfu hanıma denk geldim burda arastirirken sizleri buldum. Transfer ve yumurta toplama acı veriyor mu? Yada yazdiklarinizdan hemen transfer yapmıyor donduruyor diye algıladım neden acaba? Benim tüp bebek için herhangi bir Dr la görüşmüşlüğüm yok ancak buralardan edindiğim bilgiler var.. benim gibi polikistik over olup tüple hamile kalan oldu mu? Yada berfu hoca iyi gibi geldi yazdiklarinizdan içim ısındı. İlgili mi dr yoksa diğerleri gibi üç ay dene gel mi diyor. Cevaplarınıza ihtiyacım var❤️❤️❤️

Merhaba kızlar 🌺
Yazımı görür müsünüz bilmiyorum, ama ben 62 sayfanın hepsini de, tüm yazdıklarınızı da tek tek okudum 🙈 olumlu olumsuz duygularınızın, heyecanlarınızın hepsini gönlümde hissettim🙏🏻 hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah ❤️ olumsuz olan arkadaşlarımda hiç üzülmeyin ne olur, herşeyin bir zamanı var demekki.. bende 1.5 yıldır evliyim.bende pkos var yumurta kisti ve hiç hamilelik oluşmadı. Birkaç dr gittim fakat ilaç verip üç ay kullan gel diyip postaladilar beni. Şuanda duphaston kullanıyorum adetlerimi düzene sokması için. Ama yaşım 33 ve eşim 45 yaşında. Bende instagrmda gezerken berfu hanıma denk geldim burda arastirirken sizleri buldum. Transfer ve yumurta toplama acı veriyor mu? Yada yazdiklarinizdan hemen transfer yapmıyor donduruyor diye algıladım neden acaba? Benim tüp bebek için herhangi bir Dr la görüşmüşlüğüm yok ancak buralardan edindiğim bilgiler var.. benim gibi polikistik over olup tüple hamile kalan oldu mu? Yada berfu hoca iyi gibi geldi yazdiklarinizdan içim ısındı. İlgili mi dr yoksa diğerleri gibi üç ay dene gel mi diyor. Cevaplarınıza ihtiyacım var❤️❤️❤️
Merhaba!Öncelikle inşallah siz de bir an önce güzel bir sürece başlar güzel haberler alırsınız.Pkos aslında tüp bebek sürecinde bol bol yumurta toplanması açısından daha şanslı oluyor.Bende pkos yoktu ama adet düzensizliği vardı 10 yumurta toplandı 9'u olgundu 6 tanesi blast oldu ve donduruldu.Berfu hoca ve tüp bebek hocalarının artık geneli dondurulmuş embriyo ile hareket ediyor.Birçok sebebi olmakla birlikte biraz anne adayının da kendine gelmesini sağlıyor bence bu süreç.Hocaya gittiğinizde şunu şunu iç gel demez size düzgünce tüm süreci anlatır haritanızı çizer ilaç verse bile başından savmak için değil süreçte lazım olduğu için verir.Berfu hocadan ve Bahçeci'den memnun kalan da kalmayan da var.Ben memnun kalanlardanım.Bir ön görüşme yapmanızı tavsiye ederim.
Transfer ve toplama işlemine gelirsek de;ikisi ayrı süreçler.Yani şöyle transfer normal muayene gibi oluyor bir iki işlem yapılıp embriyonuz size transfer ediliyor.Sıkışık olmanız gerekiyor sonra yarım saat yatış ve hop eve.
Opu ise biraz daha zorlu.Hafif bir anestezi alıyorsunuz.Saatlerce uyumuyorsunuz ama işlem süresince uyumuş oluyorsunuz.Ne kadar yumurtanız varsa hoca topluyor sonra gözünüzü tüm süreç bitmiş şekilde açıyorsunuz.Kanamanız vs oluyor ama inanılmaz ağrılı değil çünkü serumlarınız takılmış oluyor.Pkos olduğunuz için sonrasında ohss riskine karşı da size ayrı bir tedavi süreci izlenecektir.
Kaçırdığım aklınıza takılan bir yer varsa sorun :)

Merhaba!Öncelikle inşallah siz de bir an önce güzel bir sürece başlar güzel haberler alırsınız.Pkos aslında tüp bebek sürecinde bol bol yumurta toplanması açısından daha şanslı oluyor.Bende pkos yoktu ama adet düzensizliği vardı 10 yumurta toplandı 9'u olgundu 6 tanesi blast oldu ve donduruldu.Berfu hoca ve tüp bebek hocalarının artık geneli dondurulmuş embriyo ile hareket ediyor.Birçok sebebi olmakla birlikte biraz anne adayının da kendine gelmesini sağlıyor bence bu süreç.Hocaya gittiğinizde şunu şunu iç gel demez size düzgünce tüm süreci anlatır haritanızı çizer ilaç verse bile başından savmak için değil süreçte lazım olduğu için verir.Berfu hocadan ve Bahçeci'den memnun kalan da kalmayan da var.Ben memnun kalanlardanım.Bir ön görüşme yapmanızı tavsiye ederim.
Transfer ve toplama işlemine gelirsek de;ikisi ayrı süreçler.Yani şöyle transfer normal muayene gibi oluyor bir iki işlem yapılıp embriyonuz size transfer ediliyor.Sıkışık olmanız gerekiyor sonra yarım saat yatış ve hop eve.
Opu ise biraz daha zorlu.Hafif bir anestezi alıyorsunuz.Saatlerce uyumuyorsunuz ama işlem süresince uyumuş oluyorsunuz.Ne kadar yumurtanız varsa hoca topluyor sonra gözünüzü tüm süreç bitmiş şekilde açıyorsunuz.Kanamanız vs oluyor ama inanılmaz ağrılı değil çünkü serumlarınız takılmış oluyor.Pkos olduğunuz için sonrasında ohss riskine karşı da size ayrı bir tedavi süreci izlenecektir.
Kaçırdığım aklınıza takılan bir yer varsa sorun :)
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel yazmışsınız 🙏🏻 benim tereddütüm aslında evet pkos da fazla yumurta var ama bu yumurtaların yeterince olgunlaşmadan liste dönüşmesi işte. Ya diyorum bu tüp bebeğe başladığımda da yine olgunlasmazsa..zaten sorunum bu olgunlaşmamasi. Ama tabi tüp bebek olacağı için onların olgunlaşması için ilaçlar verir ve istedikleri olgunluğa erisince zaten toplarlar değil mi? Ohss ne demek bu arada ? Kusura bakmayın terimlere yabancıyım henüz 🙈 iyi ki okumuşum sayfayı 🙏🏻 ben şuan da çalışmıyorum işten çıktım ve biz daha önce hiç aşılama vs yaptirmadigimiz için rapor filan alamayiz sanırım direk indirimsiz para ile yaptırırız. Ama eşim 45 yaşında acaba rapor almakta etkili olur mu bu sadece, yada direk yaptırsam tahmini ne kadara mal olur

Herkese selamlar arkadaşlar. Ben de 62 sayfanın tümünü okudum ve genelde Berfu Hoca ve Merkez ile ilgili yorumlar genelde olumlu. Ben de şuanda araştırıyorum ve sizleri takip ediyorum. Kalbim ve dualarım sizlerle, lütfen paylaşımlarınıza devam edin 💖

Herkese selamlar arkadaşlar. Ben de 62 sayfanın tümünü okudum ve genelde Berfu Hoca ve Merkez ile ilgili yorumlar genelde olumlu. Ben de şuanda araştırıyorum ve sizleri takip ediyorum. Kalbim ve dualarım sizlerle, lütfen paylaşımlarınıza devam edin 💖
İlk denemen içinmi araştiriyosun canım?

Merhaba arkadaşlar. Ben de düşünüyorum bu merkezi ama net karar veremedim daha. Acaba berfu hanimla mi yoksa selen hanimla mi başlamak gerekir. Bir de ben şehir dışından gideceğim acaba hastanede misafirhane falan var mı kalacak yer sıkıntım olmamalı. Eğer bi fikri olan varsa beni aydinlatabilir mi acaba

Merhaba arkadaşlar. Ben de düşünüyorum bu merkezi ama net karar veremedim daha. Acaba berfu hanimla mi yoksa selen hanimla mi başlamak gerekir. Bir de ben şehir dışından gideceğim acaba hastanede misafirhane falan var mı kalacak yer sıkıntım olmamalı. Eğer bi fikri olan varsa beni aydinlatabilir mi acaba
Canım ben berfu hocayi tercih etmiştim memnun kaldım genel olarak iyiydi ilgiliydi ama Selen hoca hakkında bir bilgim yok, misafirhane yok bende şehir dışından gelip gidiyordum merkeze yakın bir otelde kaldık, ama anlaşmalı olduğu otel- apart falan varmış galiba.

Merhaba ben Berfu hocanın hastayım yani hastasıydım bugün itibariyle artık kalp atışlarını da dinlediğimiz için yollarımızı ayırdık.Hoca kullanacağım ilaçları düzenledi.İleride yaptırabileceğim,onun önerdiği testleri belirtti yani yollarımız ayırdık ama yine de eli üzerimde gibi hissettim.Berfu hoca size açık açık gerçekleri söyler pembe tablolar çizmez ama şöyle bir araştırdığınızda gerçekleri söylediğini gördüğünüz için içiniz rahatlar.Çok pembiş tablolar kahkahalar olsun derseniz size çok hitap etmeyebilir ama mesela transferde hocanın o andaki dikkatini özenini ve ciddiyetini görünce çok rahatlamıştım.Bir de bebek haberinden sonra birlikte ultrasyonu sevdik öyle tüm süreç bitince o da rahatladı biz de:) Berfu hocayla Selen hocanın odaları karşılıklı muayene sıramı beklerken bazen Selen hocayı da görürdüm çok pozitif gelirdi bana.Aslında ikisi de işinde deneyimli.İçinize sinen hoca olur inşallah.Hastanede misafirhane yok ancak anlaşmalı otelleri var diye biliyorum.Şunu da belirteyim benim problemim sebepsiz olmamasıydı erkek kaynaklı bir prblem olması halinde nasıl bir verim alınıyor bilemiyorum.Tüp bebek sürecine şöyle bir bakınca önemli olanın biraz da soruna göre doktor seçmek olduğunu düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar aydinlattiginiz için, görüşlerinizi değerlendireceğim. Allah evlatlarinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin biz isteyenlere de bu duyguyu yasatsin inşallah

Çok teşekkür ederim arkadaşlar aydinlattiginiz için, görüşlerinizi değerlendireceğim. Allah evlatlarinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin biz isteyenlere de bu duyguyu yasatsin inşallah
Rica ederim canım, inşallah yardımcı olabilmisizdir, amiiinn Allah hepimize nasip etsin inşallah

Merhaba,evet evet duyduk kalp atışını :) ilaçlarımı falan düzenledi hoca 1 ay sonra takibi yapacak doktora gideceğim.Onun için de kafamda 2 doktor vardı bakalım bir tanesine karar vereceğim inşallah.
Ohh ne güzel :) ben de aynı şekilde 2 doktor arasında kaldım biriyle yarın diğeriyle de ptesi görüşmeye gidicem. Bulantı kusma varmı sizde de?

Ohh ne güzel :) ben de aynı şekilde 2 doktor arasında kaldım biriyle yarın diğeriyle de ptesi görüşmeye gidicem. Bulantı kusma varmı sizde de?
Olmaz mı 🥴mahvetti beni hoca bir ilaç önerdi onun sayesinde bir şeyler yiyebiliyorum yoksa mide ağrısıyla karışık bulantı vardı su bile içemiyordum.
İçinize sinen doktor olur inşallah 🍀

Olmaz mı 🥴mahvetti beni hoca bir ilaç önerdi onun sayesinde bir şeyler yiyebiliyorum yoksa mide ağrısıyla karışık bulantı vardı su bile içemiyordum.
İçinize sinen doktor olur inşallah 🍀
Yaa benim de öyleydi prilam dr önerdi bana da 1 hafta kadar rahattım sonra yine başladı kusma çok fena yaa nasıl olacak bilmiyorum hasta gibi yatıyorum sürekli :(

Yaa benim de öyleydi prilam dr önerdi bana da 1 hafta kadar rahattım sonra yine başladı kusma çok fena yaa nasıl olacak bilmiyorum hasta gibi yatıyorum sürekli :(
Kıyamam bende kusma yok ama olsa rahatlar mıydım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Bu saatler özellikle ilacın etkisi geçiyor benim başlıyor mutlaka.Diyetisyene gidiyorum ben bir yandan bir sürü öğün yazdı hiçbirini yiyemiyorum tabii ilk 3 ay korkmayın her koşulda bebek beslenir dedikleri için biraz içimi ferah tutuyorum.Hasta gibi olma hali bende de çok var evde bir sürü şey yapasım var ama yapacak zerre halim yok.Grçecek nasılsa azıcık sıkalım dişimizi çok şükür bugünleri de gördük 😇😍

Kıyamam bende kusma yok ama olsa rahatlar mıydım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Bu saatler özellikle ilacın etkisi geçiyor benim başlıyor mutlaka.Diyetisyene gidiyorum ben bir yandan bir sürü öğün yazdı hiçbirini yiyemiyorum tabii ilk 3 ay korkmayın her koşulda bebek beslenir dedikleri için biraz içimi ferah tutuyorum.Hasta gibi olma hali bende de çok var evde bir sürü şey yapasım var ama yapacak zerre halim yok.Grçecek nasılsa azıcık sıkalım dişimizi çok şükür
Tabi canım hergün hem kusup hem şükrediyorum 😊 kusunca 1-2 saatlik rahatlama oluyor sonra tekrar başlıyor
Bende tedirgin oluyodum bebek beslenemeyecek diye ama sıkıntı olmuyormuş allahtan. 2 kilo vermişim bu süreçte 🙈 3.ay bitince geçmiş çoğu kişinin bende bi umut bekliyorum son 1 hafta 😊

Back
X