Olgun yumurta ne demek acabaBenim ilk denememdi.10 yumurta toplanmıştı 9’u olgundu 6 tanesi 5.güne ulaştı ve donduruldu.
Bahçecide mi tedavi oldunuz?Olgun yumurta ne demek acabaneden olgunlaşır? Benimde 12yumurtam toplandı 9u olgun, 3tanesinde 2 si transfer edildi ama sonuç negatif
Hayır Ankara TıpBahçecide mi tedavi oldunuz?
Starliht apart var merkezin hemen üst sokağında orda kaldık biz eşimle 14 günHerkese merhaba:) berfu hanımla kısmetse bu ay tedaviye başlıyorum. İlk görüşmemiz çok iyi geçti. Şehir dışından geleceğim için 1 hafta ankarada kalacağım. Daha önce şehir dışından gidenler nerde kaldınız acaba bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum çünkü ankarayı hiç bilmiyorum
Bizde orda kalmıştık memnunda kalmıştıkStarliht apart var merkezin hemen üst sokağında orda kaldık biz eşimle 14 gün
Canım geldi mi bebiş nasılsın?Bizde orda kalmıştık memnunda kalmıştık
Evet canım doğdu miniğim çok şükür ikimizde iyiyiz, sen nasılsın seninde çok az kalmıs :)Canım geldi mi bebiş nasılsın?
Merhabalar, benim Berfu hoca hakkinda bir kac sorum olacakti.Yok ilk önce adetin 2. Günü gidiyorsunuz. Daha sonra 7. Gün çağırdı beni sonra 2 gün arayla gittim. Ama herkesin tedavisi farklıdır. Birde gider gitmez tedaviye başlar mi bilinmez. Kilonuz varsa genelde zayıflamanızı istiyor berfu hoca
Ay ay çok sevindim sağlıkla büyüsünEvet canım doğdu miniğim çok şükür ikimizde iyiyiz, sen nasılsın seninde çok az kalmıs :)
Fiyatlar nasıldı?Bizde orda kalmıştık memnunda kalmıştık
Fiyatlar nasıldı kaldığınız daStarliht apart var merkezin hemen üst sokağında orda kaldık biz eşimle 14 gün
120 tl idi yanlış hatirlamiyorsamFiyatlar nasıldı kaldığınız da
Bizde 130 a kalmıştıkFiyatlar nasıldı kaldığınız da
Mrkzden ckmiomu cnm oMrb arkadaşlar ilaçlar icin rapor nasıl çıkartabilirim yardımcı olurmusunuz lütfenberfu hoca ankara bahçeci de tedavi ye basliycm
Malesef cnmMrkzden ckmiomu cnm o
Gazi olablr ridvan ege ara bi sor arastr cnm istersnMalesef cnm
Sonucu bekleyen değilim ama minik bir oğlum oldu Berfu hoca sayesindeMerhaba
Pek aktif değil konu sanırım yine de yazmak istedim
Bu sürede berfu hocada tedavide olan transferini bekleyen sonucunu bekleyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?