Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Fiyat konusunda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba.ne kadar tutuyor ankara bahcecide.Dis kaynakta yapılan tetkikleri kabul ediyorlar mi

Fiyat konusunda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba.ne kadar tutuyor ankara bahcecide.Dis kaynakta yapılan tetkikleri kabul ediyorlar mi
Muayene 700. Tup bebek 11.250 rahim dinlendirme 1750.tedaviye basladiginda kan tahlilleri ucretsiz,opudan transfere kadar.Disardan tahlil-tetkik herseyi kabul ediyorlar.

Muayene 700. Tup bebek 11.250 rahim dinlendirme 1750.tedaviye basladiginda kan tahlilleri ucretsiz,opudan transfere kadar.Disardan tahlil-tetkik herseyi kabul ediyorlar.
Peki siz memnun musunuz.istanbul ile labaruvatuar kalitesi aynı mı. Ispartada geleceğiz Dr hmm yyaklaşımı nasıl.Kusura bakmayın çok sordum.

Öncelikle çok doğru yerde olduğunu bilmeni isterim. Berfu hoca işinde çok iyi bir doktor. Sorun odaklı ilerleyen birisi. Benim 5. Denemem di. Ama berfu hocada tek seferde tuttu çok şükür. Yumurta takibi için galiba 4 kere gittim. 5. De yumurta toplandı. Önce 5. gün çağırıyor sonra 2 günde bir çağırıyor. Bende il dışından geliyorum. Bulunduğum ilde bir doktor takip etse dedim kabul etmedi ban bakıcam dedi. İyikide gidip gelmişim. Yumurta takiplerinde eşinize ihtiyaç yok otobüsle kendinizde gidebilirsiniz bence.

Ayyyy inanmiyorum canim sen hamile misin nasil sevindim Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Çok şükür canım. Rabbim sanada nasip etsin en güzel vakitte. inşallah sağlıkla devamı gelir şuan çok minicik teyzesi dua et bizim için.

Tek basima yapabilirmiyim bilmiyorum ankarayi hic otobusten inince nereye nasil gidilir bilmiyorum cok teşekkür ederim bu arada Allah razi olsun adetin 5 gunumu çağırıyor yanlis anlamadim demi? Eger oyleyse benim adet zaten 3 gün sürüyor ben 3 gunmu gideyim on görüşmeye

Çok şükür canım. Rabbim sanada nasip etsin en güzel vakitte. inşallah sağlıkla devamı gelir şuan çok minicik teyzesi dua et bizim için.
Amiiin canim insalllah cok ama çok sevindim görünce Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Yok ilk önce adetin 2. Günü gidiyorsunuz. Daha sonra 7. Gün çağırdı beni sonra 2 gün arayla gittim. Ama herkesin tedavisi farklıdır. Birde gider gitmez tedaviye başlar mi bilinmez. Kilonuz varsa genelde zayıflamanızı istiyor berfu hoca

Ben aşırı zayifim 43 kiloyum insallah kilo al demez çünkü alamiyorum cok teşekkür ederim bu arada

Ben aşırı zayifim 43 kiloyum insallah kilo al demez çünkü alamiyorum cok teşekkür ederim bu arada
Belkide vitamin kullanmanızı isteyebilir. Allah yardımcınız olsun. Çok zor biliyorum. Ama rabbim çok büyük gerçekten bittim dediğinizde yetişiyor. Çok dua edin..

Belkide vitamin kullanmanızı isteyebilir. Allah yardımcınız olsun. Çok zor biliyorum. Ama rabbim çok büyük gerçekten bittim dediğinizde yetişiyor. Çok dua edin.

Belkide vitamin kullanmanızı isteyebilir. Allah yardımcınız olsun. Çok zor biliyorum. Ama rabbim çok büyük gerçekten bittim dediğinizde yetişiyor. Çok dua edin..
Teşekkür ederim

Son bir soru soracagim ben bu adette doktora gidip hormon tahlilleri yaptirsam gotursem hocaya kabul ediyormu yoksa orda kan tahlili yaptiriyor mu?

Son bir soru soracagim ben bu adette doktora gidip hormon tahlilleri yaptirsam gotursem hocaya kabul ediyormu yoksa orda kan tahlili yaptiriyor mu?
Siz gitmeden devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz tahlilleri. Ama berfu hanım hangi tahlilleri istiyor arayıp sorun bence ona göre hazırlıklı gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…