• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Rahim dinlendirme yapıldığı zaman dondurma mecburnoluyor zaten cnm onanayrica para almıyorlar...9.750 tedavi+1500 kusur rahim dinlendirme

Gerisi eczaneye gudiyor

Canim öngorusme ucretsiz bence git görüş,aklina yatarsa devam et.. Labaratuari çok iyi bahçecinin.. Ve olumlu dönüş yapan çok kişi var..
Selen hanmla gorustm ama muayene etmemsti sonrasnda baska yere muayene olunca histeroskopi yapilcak dendi..o yuzden bahceciye onun fiyatini soramadim..bahcecide herkese ayni tedavi uygulaniyor gibi geldi..bir de diger merkrzlerin istemediklerini istyor burasi..her yer gereksz dyor burasi gerekli dyor. anlyamadm o yuzden iyi mi kotu mu?siz baskenti mi denediniz?

Selen hanmla gorustm ama muayene etmemsti sonrasnda baska yere muayene olunca histeroskopi yapilcak dendi..o yuzden bahceciye onun fiyatini soramadim..bahcecide herkese ayni tedavi uygulaniyor gibi geldi..bir de diger merkrzlerin istemediklerini istyor burasi..her yer gereksz dyor burasi gerekli dyor. anlyamadm o yuzden iyi mi kotu mu?siz baskenti mi denediniz?
Ben baskanti denedim. 2 defa. Ordaki konuyu da takip ediyorum. Oraya da yazıyosunuz simdi size şurayı öneririm diyemem acik soyleyim başkentte ki deneyimimi söyleyim. Iki tüp bebeğim de 2 embriyo oluştu 5 gün biri gitti maalesef 1 tanesi transferoldu tutmadı ikincide ise yine 2 embriyom vardı tam hastaneye transfer için gidecktim ki embriyolog aradı ikiside gtmis maalesef. Simdi bahçeci ile bi görüşmem oldu. Farkli bi merkezde denemek istediğim icin ve arastirdigim kadariyla iyi bi merkez olduğu için orayı seçtim ama eylülde başlayacağız inşaallah. Yoksa baskenti de bırakmazdım hulusi hoca cok deneyimli ve bilgili.

Ben baskanti denedim. 2 defa. Ordaki konuyu da takip ediyorum. Oraya da yazıyosunuz simdi size şurayı öneririm diyemem acik soyleyim başkentte ki deneyimimi söyleyim. Iki tüp bebeğim de 2 embriyo oluştu 5 gün biri gitti maalesef 1 tanesi transferoldu tutmadı ikincide ise yine 2 embriyom vardı tam hastaneye transfer için gidecktim ki embriyolog aradı ikiside gtmis maalesef. Simdi bahçeci ile bi görüşmem oldu. Farkli bi merkezde denemek istediğim icin ve arastirdigim kadariyla iyi bi merkez olduğu için orayı seçtim ama eylülde başlayacağız inşaallah. Yoksa baskenti de bırakmazdım hulusi hoca cok deneyimli ve bilgili.
Laboratuvari skntılı olablr mi szce? Yani kafanzda soru isareti mi kaldi?

Ewet ben 2 tedavimi baskentte oldum.. Orayla ilgili sorun varsa sorabilirsin

Labatuarini dusunme bence ilk denemense. Hulusi hoca uzun bi tedavi sureci uygular muhtemelen, gecici menopozla kisti etkisiz hale getirirek filan. Ve hemen baslamaz, tedaviye. Bikac ay sonra.
Neden ilk denemede dusunme dediniz? Yaşım da var da benim cok deneme yanlma yapck durumda deglm gibi gelyor..o yuzden boyle didik didik ettim..ettikce de kafam karsti🙄

Fiyatlar ayni iki yerdede.. Ama baskent cok yogun ve sehir disi hastalar var ve kalabalik.. Pandemi surecinde bilmiyorum, gidermisin ama ben gitmem kesinlikle.
Bugüne kadar baskenti dusunmeme nedenim hep bu oldu aslnda..aytac beye muayeneye bir de hsg ye gitmstm..cok kalabalkti gercekten. Fiyatlar ayni mdr iki yerde de?

Bugüne kadar baskenti dusunmeme nedenim hep bu oldu aslnda..aytac beye muayeneye bir de hsg ye gitmstm..cok kalabalkti gercekten. Fiyatlar ayni mdr iki yerde de?
Sana objektif olucagm. Orda beklersin uzun saatler bekletirler. Artisi eksisiyle tart!. Gidecegin klinigi, lab. Dr. fiyat hasta yorumlari.ve hastanenin konumunu filan.. Ben bahceciye gitmedim ama burdaki olumlu geri donusler cok fazlaa.. Labaratuarinin iyi oldugunuda biliyorum,yurt disi baglantilari var. Baskente gelincee, labaratuarindan şupheliyim,oranin sayfasina yorumumu atmistim,bulursan oku niye guvenmedigimi. Amaaaa, hulusi hoca cikolata kisti hastalarina ayri bi ehemmiyet gosteriyo,canli yayinlarinda bile bu konuyu irdeliyo surekli.. Yani sorunun kaynagini ince eler sık dokur. Amaa kalabalik ,uzun bekleme sureleri seni ayri strese sokarmi bilemem.. Tercih senin.

Back
X