- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Neden aytaç bey? Orda hulusi hoca gibi bi otorite varkenBugüne kadar baskenti dusunmeme nedenim hep bu oldu aslnda..aytac beye muayeneye bir de hsg ye gitmstm..cok kalabalkti gercekten. Fiyatlar ayni mdr iki yerde de?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden aytaç bey? Orda hulusi hoca gibi bi otorite varkenBugüne kadar baskenti dusunmeme nedenim hep bu oldu aslnda..aytac beye muayeneye bir de hsg ye gitmstm..cok kalabalkti gercekten. Fiyatlar ayni mdr iki yerde de?
Rica ederim insaallah sizin için en hayrli yer olurAnladm haklsnz tabi..insallah burası vesile olur ya..Allah kolaylik versin..cevap icin tesekkur ederim
Bn sadece hsg cektrcktm o zamn tup bebk dusunmuyordum. Fiyati uygun diye gttimNeden aytaç bey? Orda hulusi hoca gibi bi otorite varken![]()
Hamama giren terler. Bu tedaviye basladgnda kestiremezsin ne kadar tutar diye, birde senin tedavi haritan uzun olur muhtemelen, bikac ay cikolata kistini eritmek icin,gecici menopozla ilac kullanirsin. Hulusi hocanin sayfasinda okudunmu bilmiyorum, çikolatakistim ve nitro adinda seninle ayni sorunu olan iki arkadassu an hamile. Simdi senin yerine koyuyorum kendimi,, eger bahcecinin ayni tedaviyi uyguladgni dusunuyosan başkente git.. Hem bu konuya dahada yatkin ve ayni tedavi uygulamaz.Bn sadece hsg cektrcktm o zamn tup bebk dusunmuyordum. Fiyati uygun diye gttim
Muayene olmadan da olmz dediler..o gun aytac bey uygundu o yuzden.
Rahim dinlendrme dedi bahceci..gecici menopoz dedgnzle bu ayniysa evt aynisini uygulycklardr..şöyle dedi selen hanim mesela bi ay bakarm 2 yumurta var onu bekletrm diger ay da toplar oyle embryo olstrup transfer yaparm dedi. Ikisinin dusuncesi ayni mi blmyorum yani..Ciko kistm de 2.5 cm cok onmsenmyo normlde..nitro ve cikolatakistimin sonuclarini mutlulukla okudum evetHamama giren terler. Bu tedaviye basladgnda kestiremezsin ne kadar tutar diye, birde senin tedavi haritan uzun olur muhtemelen, bikac ay cikolata kistini eritmek icin,gecici menopozla ilac kullanirsin. Hulusi hocanin sayfasinda okudunmu bilmiyorum, çikolatakistim ve nitro adinda seninle ayni sorunu olan iki arkadassu an hamile. Simdi senin yerine koyuyorum kendimi,, eger bahcecinin ayni tedaviyi uyguladgni dusunuyosan başkente git.. Hem bu konuya dahada yatkin ve ayni tedavi uygulamaz.
Bence birde hulusi hocayla görüş, onun tedavi yontemini dinle. Rahim dinlendirme ve gecici menopoz ayni şey degil.. Gecici menopozla adeti durduruyo, kistlerin erimesi icin. Bence nitro adli arkadastan detayli bilgi al. O seni yönlendirir. Peki neden bu zamana kadar tedavi düşunmedin,ozel degilse tabi?Rahim dinlendrme dedi bahceci..gecici menopoz dedgnzle bu ayniysa evt aynisini uygulycklardr..şöyle dedi selen hanim mesela bi ay bakarm 2 yumurta var onu bekletrm diger ay da toplar oyle embryo olstrup transfer yaparm dedi. Ikisinin dusuncesi ayni mi blmyorum yani..Ciko kistm de 2.5 cm cok onmsenmyo normlde..nitro ve cikolatakistimin sonuclarini mutlulukla okudum evet.zaten biraz da onlar basknti dusundurdu..
Zaten gec evlndm.ilk bikac yil baska saglik sorunlarm oldu..işten dolayı da stres şu bu derken buna sira gelmediBence birde hulusi hocayla görüş, onun tedavi yontemini dinle. Rahim dinlendirme ve gecici menopoz ayni şey degil.. Gecici menopozla adeti durduruyo, kistlerin erimesi icin. Bence nitro adli arkadastan detayli bilgi al. O seni yönlendirir. Peki neden bu zamana kadar tedavi düşunmedin,ozel degilse tabi?
Bence daha fazla erteleme,işe koyul. Yaş aldikca yumurtalarda yaşlaniyormuş.Zaten gec evlndm.ilk bikac yil baska saglik sorunlarm oldu..işten dolayı da stres şu bu derken buna sira gelmedi![]()
Şimdi kafanda bişeyler belirdimi peki? Neye karar verdin?Rahim dinlendrme dedi bahceci..gecici menopoz dedgnzle bu ayniysa evt aynisini uygulycklardr..şöyle dedi selen hanim mesela bi ay bakarm 2 yumurta var onu bekletrm diger ay da toplar oyle embryo olstrup transfer yaparm dedi. Ikisinin dusuncesi ayni mi blmyorum yani..Ciko kistm de 2.5 cm cok onmsenmyo normlde..nitro ve cikolatakistimin sonuclarini mutlulukla okudum evet.zaten biraz da onlar basknti dusundurdu..
Yok veremiyorum karar..karar veremedkce de iyice strese giriyorum..sz de cok yardmci oluyorsnz sagolun ama keske hulusi bey bahcecide olsaydi ya..lab ve hocayi bi araya getremyorm bi turluŞimdi kafanda bişeyler belirdimi peki? Neye karar verdin?
Aahh ewet keske.Eşinde bi problem varmi canim? Lab. Bence erkek infertilitisinde bi faktör.. Bahceci sakin galiba başkente göre,yaniliyormuyum?Yok veremiyorum karar..karar veremedkce de iyice strese giriyorum..sz de cok yardmci oluyorsnz sagolun ama keske hulusi bey bahcecide olsaydi ya..lab ve hocayi bi araya getremyorm bi turlu
Yok eşimde bi sorun yok sukur..evet bahceci cok daha tenhaydi gittigimde randevulari iyi ayarlyorlar gbi geldi..cok bekletilmeyz gbi geldi..sadece kararlari dogru mu? Mesela genlde 5.gun embryosu dyolar..3.gununki de tutmz mi? Herkese ayni tedavi mi uygulanyor?.gerekli gereksz tahliller mi istenyor?.acikcasi bahcecide aklma taklnalar bunlar..Aahh ewet keske.Eşinde bi problem varmi canim? Lab. Bence erkek infertilitisinde bi faktör.. Bahceci sakin galiba başkente göre,yaniliyormuyum?
Sen bilirsin,karar seninYok eşimde bi sorun yok sukur..evet bahceci cok daha tenhaydi gittigimde randevulari iyi ayarlyorlar gbi geldi..cok bekletilmeyz gbi geldi..sadece kararlari dogru mu? Mesela genlde 5.gun embryosu dyolar..3.gununki de tutmz mi? Herkese ayni tedavi mi uygulanyor?.gerekli gereksz tahliller mi istenyor?.acikcasi bahcecide aklma taklnalar bunlar..
Amin valla tum gun ugrastrdm szi kusuruma bakmayin nolur.. sagolun..Allah hepimizn yardmcsi olsun..cok tesekkur ederimSen bilirsin,karar seninhayirlisi neyse o olsun. İns ilk denemede sonuç alirsin, bu iş biraz çetrefilli. Allah herkese kolaylik versin
Rica ederim canim,onemli degil. İns kararin netlik kazanir,. Ama inan hesaptaki degil nasipteki yasaniyor. Ben şu an dondurdum, bu pandemiden dolayi.. Ama kafamda tek bir yer var o da bahçeci. Ben tedavi surecimdede stressiz yürütmek istiyorum. Dolmus otobus metro kullanmak istemiyorum,eşimle gidip esimle gelcgm icin fazla beklemek istemiyorum ve bunaltici kalabalik istemiyorum.Amin valla tum gun ugrastrdm szi kusuruma bakmayin nolur.. sagolun..Allah hepimizn yardmcsi olsun..cok tesekkur ederim![]()
Su an o dondurulms olanlar baskentte mi? Merkzden merkeze tasinablyor mu embryolar?Rica ederim canim,onemli degil. İns kararin netlik kazanir,. Ama inan hesaptaki degil nasipteki yasaniyor. Ben şu an dondurdum, bu pandemiden dolayi.. Ama kafamda tek bir yer var o da bahçeci. Ben tedavi surecimdede stressiz yürütmek istiyorum. Dolmus otobus metro kullanmak istemiyorum,eşimle gidip esimle gelcgm icin fazla beklemek istemiyorum ve bunaltici kalabalik istemiyorum.
Dondurdum derken ara verdimm.Su an o dondurulms olanlar baskentte mi? Merkzden merkeze tasinablyor mu embryolar?
Amaan amanDondurdum derken ara verdimm.![]()
Bugun ben de ilk görüşmemi yaptım hulusi hoca ile, evet randevu saatimden 45 dk sonra aldılar benı ama doktor cok sıcakkanlı ve guven verdı ben tup bebek isteğiyle gittim bu ay çatlatma ignesi deneyip olmazsa gelecek ay aşılama denicek, rapor cıkarmak ıcın bunları denemeliyiz dedi, ve görünürde bi sorun olmadıgı ıcın aşılamaya yogunlastı.. En gec 6 ay sonra tüp bebek deneriz dedi.. Bu bebek oyle ya da boyle olacak dedi, hosuma gitti böyle demesiSana objektif olucagm. Orda beklersin uzun saatler bekletirler. Artisi eksisiyle tart!. Gidecegin klinigi, lab. Dr. fiyat hasta yorumlari.ve hastanenin konumunu filan.. Ben bahceciye gitmedim ama burdaki olumlu geri donusler cok fazlaa.. Labaratuarinin iyi oldugunuda biliyorum,yurt disi baglantilari var. Baskente gelincee, labaratuarindan şupheliyim,oranin sayfasina yorumumu atmistim,bulursan oku niye guvenmedigimi. Amaaaa, hulusi hoca cikolata kisti hastalarina ayri bi ehemmiyet gosteriyo,canli yayinlarinda bile bu konuyu irdeliyo surekli.. Yani sorunun kaynagini ince eler sık dokur. Amaa kalabalik ,uzun bekleme sureleri seni ayri strese sokarmi bilemem.. Tercih senin.