Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

="Karpuzcilek_d, post: 39095436, member: 579677"]Bizde Kaan Bey in hastasıyiz sorun sayı ve morfoloji tedavi biteli 2 Regl dönemi geçirdik hala birsey yok sanırım tup bebek deneyeceğiz[/QUOTE]
Gecmis olsun cnm 8nsallah olumlu sonuç alırsın peki kaan hocadan memnun musunuz acaba sayı ve morfoloji kaçlarda yani normal yolla olabilir mi dedi mi kaan hoca öyle birsey

="Karpuzcilek_d, post: 39095436, member: 579677"]Bizde Kaan Bey in hastasıyiz sorun sayı ve morfoloji tedavi biteli 2 Regl dönemi geçirdik hala birsey yok sanırım tup bebek deneyeceğiz
Gecmis olsun cnm 8nsallah olumlu sonuç alırsın peki kaan hocadan memnun musunuz acaba sayı ve morfoloji kaçlarda yani normal yolla olabilir mi dedi mi kaan hoca öyle birsey[/QUOTE]

Sağol canım
Biz memnun kaldık kaan hocadan gerçekten sadece işini yapıyor diğer doktorlardan farklı bir bakış açısı var. Ilk tahlilde sayı 6.9 mil morfoloji %1 Di..dna hasarina da bakalım dedi %44 çıktı normalde %15 ve altı olmasi gerekiyormus.Dna hasarini düzeltirsek normal yolla olabilir dedi 3 ay tedavi oldu eşim %15 e düştü hasar.6 ay normal deneyin olmazsa tup bebeğe geçersiniz dedi.daha 2 ay oldu ama biz bekleyemiyoruz daha fazla.benim romatizmam var ılaclarimi kullanamıyorum 1 senedir..

Gecmis olsun cnm 8nsallah olumlu sonuç alırsın peki kaan hocadan memnun musunuz acaba sayı ve morfoloji kaçlarda yani normal yolla olabilir mi dedi mi kaan hoca öyle birsey

Sağol canım
Biz memnun kaldık kaan hocadan gerçekten sadece işini yapıyor diğer doktorlardan farklı bir bakış açısı var. Ilk tahlilde sayı 6.9 mil morfoloji %1 Di..dna hasarina da bakalım dedi %44 çıktı normalde %15 ve altı olmasi gerekiyormus.Dna hasarini düzeltirsek normal yolla olabilir dedi 3 ay tedavi oldu eşim %15 e düştü hasar.6 ay normal deneyin olmazsa tup bebeğe geçersiniz dedi.daha 2 ay oldu ama biz bekleyemiyoruz daha fazla.benim romatizmam var ılaclarimi kullanamıyorum 1 senedir..[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun cnm tedaviye devam edin sonra olmazsa ise tüp bebek yaparsın daha iyi olur o zaman

cnm anlayışın için tsk ederim çok güzel bilgi vermişsin öncelikle bunu soyleyeyim özel Dr gittim ben istanbul Mecidiyeköy Hastanesi Dr ümit ozekici eşimin amcası Prof Dr. Kendisi ümit hocanın çok yakın arkadaşı bizi oraya amcamız yönlendirdi yumurta toplama işlemlerini de Mecidiyeköy de ve dondurma işlemlerimde orda... ben en iyisi hgs filmi çekerim içim rahat etsin en azından ama Dr ümit ozekici de çık iyi hastalarıyla çok güzel ilgileniyor para için yapmıyor bu işi onu diyebilirim... ama bizim sorun eşimde olduğu için ankaraya kaan Aydos Dr gidecez 19 Mart randevu tarihimiz eğerburda yani ankarada bbaşlayalım derse başlarız herhalde bu 2 denemem olacak ve inş son olur çünkü bünyem iğneleri ilaçları kaldırmiyor 1 yıl oldu tüp bebek yapalı ama tam olarak vücudum toparlanma di Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizlere de bebisler nasip olsun
Canım baktım yaşın çok küçükmüş ben kendime üzülürdüm sana da üzüldüm şimdi..ama olsun zararın neresinden dönülse kardır. Prof amcanız tavsiye ettiyse bir bildiği vardır mutlaka. Bazen çok ünlü büyük merkezler hiç beklemediğin gibi olabiliyor yaşadım ve gördüm.. Benim eşimde doktor ve bu konuda hep daha küçük ama başarılı yerleri tercih etmemi söledi tabi labaratuarı iyi olmak şartıyla.. Kaan hocanın senin gittiğin merkeze çok karışacağını sanmıyorum belki labaratuarı yetersiz bulursa bi yer önerebilir. Donmuşlarla devam etseydiniz ilaç kullanmana gerek olmayacaktı ama anladığım kadarıyla siz en baştan denemek istiyorsunuz. Olsun bencede mantıklı bir karar belki eşin tedaviden sonra çok daha iyi olacak ve oluşam embriyolar daha da kaliteli olacak. İlaçlar evet canım yan etki yapıyor ama el mahkum ben 10 ayda 4 deneme yaptım.. Sonucu güzel olan herşeye varım :) ama çok yumurtan oluyor belki doktor daha süşük dozlarla 10 tane falan elde ederse hem o kadar yanetkin olmaz hem de yumurtam bitecekmi diye endişelenmezsin.. eşinde iyi sperm bulunursa ne olur ne olmaz dondurun olurda 3-4 yıl sonra denemek isterseniz en azından bu konuda sıkıntınız olmaz..sana enn büyük tavsiyem gerçekten bu konu üzerinde çok durup canını sıkma..

SoulmatesS .!.:
Canım baktım yaşın çok küçükmüş ben kendime üzülürdüm sana da üzüldüm şimdi..ama olsun zararın neresinden dönülse kardır. Prof amcanız tavsiye ettiyse bir bildiği vardır mutlaka. Bazen çok ünlü büyük merkezler hiç beklemediğin gibi olabiliyor yaşadım ve gördüm.. Benim eşimde doktor ve bu konuda hep daha küçük ama başarılı yerleri tercih etmemi söledi tabi labaratuarı iyi olmak şartıyla.. Kaan hocanın senin gittiğin merkeze çok karışacağını sanmıyorum belki labaratuarı yetersiz bulursa bi yer önerebilir. Donmuşlarla devam etseydiniz ilaç kullanmana gerek olmayacaktı ama anladığım kadarıyla siz en baştan denemek istiyorsunuz. Olsun bencede mantıklı bir karar belki eşin tedaviden sonra çok daha iyi olacak ve oluşam embriyolar daha da kaliteli olacak. İlaçlar evet canım yan etki yapıyor ama el mahkum ben 10 ayda 4 deneme yaptım.. Sonucu güzel olan herşeye varım :) ama çok yumurtan oluyor belki doktor daha süşük dozlarla 10 tane falan elde ederse hem o kadar yanetkin olmaz hem de yumurtam bitecekmi diye endişelenmezsin.. eşinde iyi sperm bulunursa ne olur ne olmaz dondurun olurda 3-4 yıl sonra denemek isterseniz en azından bu konuda sıkıntınız olmaz..sana enn büyük tavsiyem gerçekten bu konu üzerinde çok durup canını sıkma..
Cnm benim inan o kadar rahatlatin ki beni çoktsk ederim sana bBilginize çok ihtiyacım var zaten dediğim gibi bir deneme yapmıştım tüp bebek eşim azospermdi
Tese yoluyla Sperm bulunmuştu ama kaça bölündü gü hakkında hiç bilgi vermediler 2 tane emriyo koydular ikisi de tutmadı dondurulmuş olarak şuan ellerinde sadece yumurtaliklarim var ama ben çok korkuyorum artık çünkü psikolojik olarak bile çevrenin o kdar etkisi oluyor ki artık memleketime gitmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum çevreden çok uzak duruyorum artık birisi bana neden hamile kalmiyorsun dediği zaman onları boğmak istiyorum bu arada ben 5 yıllık evliyim 1.bucuk sene oldu bu durumu öğrenelidaha onönceden eşim Dr. Gitmiyor du ben de hep kendimden şüphelerdim her ay Dr giderdim 3 yıl boyunca hiç birşey yok derler diggönderirler di aslında eşime de çok kizginim belki zamanında ogrenseydik bu kadar vakit kaybetmezdik ama oda nerden bilsin ki böyle birşeyin olduğu maşallah sülalesinde kimsede bir sıkıntı yok tüp bebek yapıyoruz maddi manevi çok yipraniyoruz sadece bu 1 yılda dünyanın parasini harcadık her gittiğimiz üroloji Dr ilk parayi alıyor çok ilgileniyor 2 gidisimizde yüzümüze bakıyorlar zaten. Ve kaan hoca mail ile istediği tahliller vardı hiçbir Dr bunları bizden istememisti çok zaman kaybettik yani..

x_men x_men canım ne demek bizler birbirimize destek olacağız başkası anlamaz.. Öncelikle şunu söliyim sana embriyonun kaça bölündüğünü gününü kalitesini söleyip mikroskop görüntüsünü vermek zorundalar!! Bunu sakın atlama.
Siz kaan bey e gidin o sizi yönlendirsin bana bu emb hakkında bilgi vermeme garip geldi..ayrıca bu durumunu ailen dışında kimseyle paylaşma yaşım küçük istemiyorum falan de.. Benimde çok üzerime geldiler Allah verince olacak dedim kapattım.. Zaten insan olan on defa sormaz.. Eşine bitkisel olarak keçiboynuzu kaynat içir. Ayrıca bir muzu ez gerçek bal ceviz ve keçiboynuzu koy her gece tatlı niyetine yedir. Bir de bal polen arısütü karışımı al iyi bir markadan. Bir de bol bol nohut yemeği.. İlaçları zaten Kaan hoca vericek. Canım eşinin de çok üzerine gitme çünkü dr lar bile ilk önce kadında arıyorlar sorunu.. Stres eşini de seni de daha kötü yapar bunu unutma. Sizin bundan sonra yapacağınız kaan bey e gidip adam gibi size her türlü bilgiyi verebilecek bir merkez seçmek.. Nerede yaşıyorsun? İstanbuldaysan seçeneğin çok

x_men x_men canım ne demek bizler birbirimize destek olacağız başkası anlamaz.. Öncelikle şunu söliyim sana embriyonun kaça bölündüğünü gününü kalitesini söleyip mikroskop görüntüsünü vermek zorundalar!! Bunu sakın atlama.
Siz kaan bey e gidin o sizi yönlendirsin bana bu emb hakkında bilgi vermeme garip geldi..ayrıca bu durumunu ailen dışında kimseyle paylaşma yaşım küçük istemiyorum falan de.. Benimde çok üzerime geldiler Allah verince olacak dedim kapattım.. Zaten insan olan on defa sormaz.. Eşine bitkisel olarak keçiboynuzu kaynat içir. Ayrıca bir muzu ez gerçek bal ceviz ve keçiboynuzu koy her gece tatlı niyetine yedir. Bir de bal polen arısütü karışımı al iyi bir markadan. Bir de bol bol nohut yemeği.. İlaçları zaten Kaan hoca vericek. Canım eşinin de çok üzerine gitme çünkü dr lar bile ilk önce kadında arıyorlar sorunu.. Stres eşini de seni de daha kötü yapar bunu unutma. Sizin bundan sonra yapacağınız kaan bey e gidip adam gibi size her türlü bilgiyi verebilecek bir merkez seçmek.. Nerede yaşıyorsun? İstanbuldaysan seçeneğin çok
Cnm ben iskenderun da yaşıyorumama yeter ki iiyibir hastane yani ttüpbebek te cçokiyi bi yer olmasi lazim yeter ki iyi bir yer olsun giderim yani

Cnm ben iskenderun da yaşıyorumama yeter ki iiyibir hastane yani ttüpbebek te cçokiyi bi yer olmasi lazim yeter ki iyi bir yer olsun giderim yani
Siz hele bi Kaan hocaya gidin o tedavi versin ve sizi yönlendirsin gerçekten bu konuda iyi labaratuara sahip olan bir yere.. Bence istanbulda o gittiğin yer biraz hatalı davranmış ne demek hiç bilgi vermemek tonla para döküp umut bağlıyoruz yani..

KoulmatesS, post: 39103783, member: 149543"]Siz hele bi Kaan hocaya gidin o tedavi versin ve sizi yönlendirsin gerçekten bu konuda iyi labaratuara sahip olan bir yere.. Bence istanbulda o gittiğin yer biraz hatalı davranmış ne demek hiç bilgi vermemek tonla para döküp umut bağlıyoruz yani..[/QUOTE]kesinlikle öyle cnm hiç bilgi almadık aslında ve bizim ilk denemeydi hiç araştırmadan yaptık ve cok hata yapmışım gerçekten hiç birşey bilmeden gittik yaptık ve şuan yumurtalarim dondurulmuş ama kaç tane dondurmuslar kaçı iyi onu bile bilmiyorum ben kaan hocaya giderken herseyi soracam inşallah birsey unutmam sende bana yardımcı olur musun mesela ne gibi sorular sorayım

KoulmatesS, post: 39103783, member: 149543"]Siz hele bi Kaan hocaya gidin o tedavi versin ve sizi yönlendirsin gerçekten bu konuda iyi labaratuara sahip olan bir yere.. Bence istanbulda o gittiğin yer biraz hatalı davranmış ne demek hiç bilgi vermemek tonla para döküp umut bağlıyoruz yani..
kesinlikle öyle cnm hiç bilgi almadık aslında ve bizim ilk denemeydi hiç araştırmadan yaptık ve cok hata yapmışım gerçekten hiç birşey bilmeden gittik yaptık ve şuan yumurtalarim dondurulmuş ama kaç tane dondurmuslar kaçı iyi onu bile bilmiyorum ben kaan hocaya giderken herseyi soracam inşallah birsey unutmam sende bana yardımcı olur musun mesela ne gibi sorular sorayım[/QUOTE]
Yani sorudan ziyade ilk önce herşeyi anlat canım embriyo kınulduğunu ama bilgi verilmediğini falan sonra eşinle ilgili o testlere bakıp karar verecek ve ilaçlar dılında bitkisel neler yapabileceğinizi ne gibi yemekler yemesi/ yememesi gerektiğini eğer ki iyi sperm elde ederseniz spermi dondurmak istediğinizi sor. Bak erkeklerde iç çamaşır bile çok önemli mesela slip giymeyin gece çamaşırsız sadece pijama ile yatın diyorlar.. Bunları sor mesela.. Burada başka arkadaşlarda var onlarda yazarlar sana gerekenleri. Bunarada donmuş yumurta ile deneme bu seferkini. Sen taze yumurta ile dene başarı şansı daha yüksek.. Hatta sen iyisimi orada deneme vanım yeni ve labaratuarı çok çok iyi olan bi yere git. İstanbulda var bir kaç tane ama öncelikle Kaan hocaya sorun.. Mesela brüksel tüp bebek, memorial iyi aklındaki merkezleri sor o sana der git veya gitme diye

[QUOToulmatesS, post: 39104839, member: 149543"]kesinlikle öyle cnm hiç bilgi almadık aslında ve bizim ilk denemeydi hiç araştırmadan yaptık ve cok hata yapmışım gerçekten hiç birşey bilmeden gittik yaptık ve şuan yumurtalarim dondurulmuş ama kaç tane dondurmuslar kaçı iyi onu bile bilmiyorum ben kaan hocaya giderken herseyi soracam inşallah birsey unutmam sende bana yardımcı olur musun mesela ne gibi sorular sorayım[/QUOTE]
Yani sorudan ziyade ilk önce herşeyi anlat canım embriyo kınulduğunu ama bilgi verilmediğini falan sonra eşinle ilgili o testlere bakıp karar verecek ve ilaçlar dılında bitkisel neler yapabileceğinizi ne gibi yemekler yemesi/ yememesi gerektiğini eğer ki iyi sperm elde ederseniz spermi dondurmak istediğinizi sor. Bak erkeklerde iç çamaşır bile çok önemli mesela slip giymeyin gece çamaşırsız sadece pijama ile yatın diyorlar.. Bunları sor mesela.. Burada başka arkadaşlarda var onlarda yazarlar sana gerekenleri. Bunarada donmuş yumurta ile deneme bu seferkini. Sen taze yumurta ile dene başarı şansı daha yüksek.. Hatta sen iyisimi orada deneme vanım yeni ve labaratuarı çok çok iyi olan bi yere git. İstanbulda var bir kaç tane ama öncelikle Kaan hocaya sorun.. Mesela brüksel tüp bebek, memorial iyi aklındaki merkezleri sor o sana der git veya gitme diye[/QUOTE]
Peki cmnm benim tsk ederim bende zaten dondurulmuş düşünmüyorum gerçekten evet galiba başka yerde deniyecem tekrar TDK ederim çok fazla rahatlattı beni Sağol cnm benim

x_men x_men ne demek canım bizi birbirimizden başkası anlamaz yaşamayan bilemez.. Ne zaman aklına bir şey takılırsa sor lütfen sadece ben değil burdaki herkes elinden geldiğince yardımcı olur.. Ve kendini üzme haline şükret en szından sen de sorun yok bak biz erken menopoz ve sıfır morfoloji ile uğraşıyoruz yine de şükür beterin beteri var.. Sen başka yerde dene şansını ama öncelikle tabi ki Kaan bey in tedavisi..

E="SoulmatesS, post: 39105403, member: 149543"] x_men x_men ne demek canım bizi birbirimizden başkası anlamaz yaşamayan bilemez.. Ne zaman aklına bir şey takılırsa sor lütfen sadece ben değil burdaki herkes elinden geldiğince yardımcı olur.. Ve kendini üzme haline şükret en szından sen de sorun yok bak biz erken menopoz ve sıfır morfoloji ile uğraşıyoruz yine de şükür beterin beteri var.. Sen başka yerde dene şansını ama öncelikle tabi ki Kaan bey in tedavisi..[/QUOTE]
Sagol cnm Rabbim yardımcımız olsun inşallah sizinde olumlu olur hersey güzel haberlerini bekliyorum seninde aklıma bir şey takılın ca tekrar sorarım öpüyorum seni cnm :KK36:

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bizde kaan beyin hastasiyiz. Tedavimiz başladı. Tedavi sonucu gebe kalan var mı. Lütfen yazın....

[QUO"87aa87, post: 39164911, member: 655813"]Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bizde kaan beyin hastasiyiz. Tedavimiz başladı. Tedavi sonucu gebe kalan var mı. Lütfen yazın....[/QUOTE]
Mrb canım hoşgeldin biz yeni tedaviye başlayacaz inşallah olumlu sonuç alırsın sen de bizde acaba sorun nedir ne gibibir ttedavi uyguluyor kaan hoca

[QUO"87aa87, post: 39164911, member: 655813"]Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bizde kaan beyin hastasiyiz. Tedavimiz başladı. Tedavi sonucu gebe kalan var mı. Lütfen yazın....
Mrb canım hoşgeldin biz yeni tedaviye başlayacaz inşallah olumlu sonuç alırsın sen de bizde acaba sorun nedir ne gibibir ttedavi uyguluyor kaan hoca[/QUOTE]
Bizim bebegimiz olmayınca arastirmalara basladik kaan hocayı öğrendik ve gittik. Bizden sperm dna hasari ile ilgil test istedi. Test sonucumuza göre beslenme şekli önerdi. Ayrica ilaç verdi. 1 Ay sonra bazı tahliller istedi. Daha yolun başındayız. Siz neden basvurdunuz kaan hocaya.

87aa87 .!.:
Mrb canım hoşgeldin biz yeni tedaviye başlayacaz inşallah olumlu sonuç alırsın sen de bizde acaba sorun nedir ne gibibir ttedavi uyguluyor kaan hoca
Bizim bebegimiz olmayınca arastirmalara basladik kaan hocayı öğrendik ve gittik. Bizden sperm dna hasari ile ilgil test istedi. Test sonucumuza göre beslenme şekli önerdi. Ayrica ilaç verdi. 1 Ay sonra bazı tahliller istedi. Daha yolun başındayız. Siz neden basvurdunuz kaan hocaya.[/QUOTE]
Cnm bizde ki sorun azosperm malesef bir tüp bebek yaptık sonuç negatif mikro teseameliyatı ile spermin bulunuyor şimdi kaan hocadan randevu aldık Mart 19 da gidecek yanına yeni tedavi olacak eşim biz tedavi olmadan tüp bebek yaptık belki o yüzden tutmadı cnm

Allah yardimciniz olsun. BiZim sperm değerlerimiz iyi idi fakat biraz ileri hareketli sperm değerimiz düşüktü. Sperm tahlilimizi kaan beye gönderdik ve bizi görüşmeye davet etti. Sperm değerleri iyi olsa bile dna hasarı varsa gebelik omaz dedi. Buradaki Doktorlar olur dedi fakat bir buçuk yıl olmayınca tüp bebek ve aşılama yaptirmadan önce kaan beyle görüşelim olmadı asilama yaparız diye düşündük.

OTE="87aa87, post: 39180337, member: 655813"]Allah yardimciniz olsun. BiZim sperm değerlerimiz iyi idi fakat biraz ileri hareketli sperm değerimiz düşüktü. Sperm tahlilimizi kaan beye gönderdik ve bizi görüşmeye davet etti. Sperm değerleri iyi olsa bile dna hasarı varsa gebelik omaz dedi. Buradaki Doktorlar olur dedi fakat bir buçuk yıl olmayınca tüp bebek ve aşılama yaptirmadan önce kaan beyle görüşelim olmadı asilama yaparız diye düşündük.[/QUOTE]çok iyi yapmışsın kesinlikle bende kaan hocayı cçok aaraştırarak kendisine mail atmistim keşkedaha oönce arastirsaydim 5 yılimiz boşu boşuna gitti ona üzülüyorum ama hayırlısı inşallah kaan hocanın eli hepimize hayırlı olur iyi sonuçlaraalırız inşallah cnmn

Back
X