herkese merhaba.. Ben dün üye oldum. Yaşım 40. Bebek istediğimizde doktora gittik, bize bir takım testler verdi. Benim değerler yaşıma göre çok şükür iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji ve ileri hız düşüktü. Hem yaşımdan hem de eşimin durumundan dolayı, bize hemen tüp bebek dedi. Fakat maddi yönden o dönem çok iyi olmadığımız için hem de acaba bu değerler düzeltilebilir mi diye araştırmaya başladık. Bu sitede Kaan Aydos'u buldum. Hemen mail attık ve bize maille geri dönerek, bir takım yeni, daha detaylı testler istedi. bu testlerin sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Eşime iki tane ilaç verdi, emodex ve klomen. Yaklaşık üç ayın sonunda yine sperm testi istedi ve %40 DNA hasarı çıktı. İlaçlar mı işe yaramadı ne oldu hiçbir şey anlamadım. Lakin iyi ki hemen tüp bebeğe girmemişiz diyorum çünkü sağlıklı sperm sayısını arttırmak önemliymiş. Eşim önümüzdeki hafta Ankara'ya Kaan Bey'in yanına gidiyor. Bakalım sonuçları nasıl yorumlayacak?. Artık o kadar çok şey okudum ki, ne kadar çok hormon, düzgün olması gereken değer varmış kafam karışıyor. Tek dileğim sağlıklı bir bebek olması. Hepimize sağlıklı bebecikler diliyorum. Umarım hepimizin işleri rast gider, sorunlar hemencik çözülür.