Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Bizede 3-4 ay sonra sina gun vermisledi ama bi boşluk ta cagirdilar.hocaya mail at.ama dna hasari ve kan testlerini yapip yollayablirsin.ankarada ve istanbulda yapiliyo.mail atarsin oda tedaviye başlar. Esimde gitti dna hasarina bakmadan ilac vermedi.klomen ve emodex verdi.ve her ay kan testlerini yapcaz.

Merhaba benim de tüp bebekte 4. Tedavim olumsuz sonuçlandı eşim de sperm azlığı sorunu var kaan hocayı daha yeni duydum ve ona da gitmek isterim kaan hocaya tedavi olup ta olumlu sonuç alan varmı nasıl bir tedavi uyguluyo ve kaç ay sürüyo

Merhaba benim de tüp bebekte 4. Tedavim olumsuz sonuçlandı eşim de sperm azlığı sorunu var kaan hocayı daha yeni duydum ve ona da gitmek isterim kaan hocaya tedavi olup ta olumlu sonuç alan varmı nasıl bir tedavi uyguluyo ve kaç ay sürüyo

mrb bızde ıkı tup yaptırdık bırı kımyasal bırı negatıf.bızım tedavımız bu ay sonunda bır ay olack.bız once kan testlerını yaptırdık.hazırana gun vermıslerdı erkene aldılar bosluk oluncada.ankarada dna hasar testını yaptılar %44 coktı.buna gore emodex ve klomen verdı.bu ay sonunda kan testlerını tekarlıycaz ona gore tadvı devam etcek.sıze tavsıyem tuptede mucıze olmuyo.once sorunun kaynagını bulun.tabı bu ısler nasıp ısı bellı olmaz .tup bebek zor bı surec.ve olumsuz sonucu alınca kaldırama oturup hıckıra hıckara aglamıstım.sımdı ııyım ama hayat gusel.umarım kaan hoca hepmızın vesılesı olur.rabbım buyuk.gorelım mevlam neyler neylerse gusel eyler

mrb bızde ıkı tup yaptırdık bırı kımyasal bırı negatıf.bızım tedavımız bu ay sonunda bır ay olack.bız once kan testlerını yaptırdık.hazırana gun vermıslerdı erkene aldılar bosluk oluncada.ankarada dna hasar testını yaptılar %44 coktı.buna gore emodex ve klomen verdı.bu ay sonunda kan testlerını tekarlıycaz ona gore tadvı devam etcek.sıze tavsıyem tuptede mucıze olmuyo.once sorunun kaynagını bulun.tabı bu ısler nasıp ısı bellı olmaz .tup bebek zor bı surec.ve olumsuz sonucu alınca kaldırama oturup hıckıra hıckara aglamıstım.sımdı ııyım ama hayat gusel.umarım kaan hoca hepmızın vesılesı olur.rabbım buyuk.gorelım mevlam neyler neylerse gusel eyler
İnşaallah çare olur ben çok şaşırdım çok güzel sonuçlar alan hastaları var inşaallah bizlerde istediğimiz sonucu alır ve hamile kalabiliriz evet böyle bir durumda önce sorunun tedavi edilmesi önemli enson çare tüp bebek olmalı ama bizler acele edip direk tüp bebek yaptırıyoruz ve sonuç hüsran oluyo sizin sorun nedir ve kaan hocanın özellikle tavsiye ettiği şeyler varmı

İnşaallah çare olur ben çok şaşırdım çok güzel sonuçlar alan hastaları var inşaallah bizlerde istediğimiz sonucu alır ve hamile kalabiliriz evet böyle bir durumda önce sorunun tedavi edilmesi önemli enson çare tüp bebek olmalı ama bizler acele edip direk tüp bebek yaptırıyoruz ve sonuç hüsran oluyo sizin sorun nedir ve kaan hocanın özellikle tavsiye ettiği şeyler varmı[/QUOTE

bız gec evlendık 36 yasındayım ve cok acele ettık 1 yılda 2 tup.1 yıllık evlıyız zaten.sorunumuz morfolojı %2 sayı az.gercı sayı artıyo ama morfolojı duzelmıyo.%44 dna hasarı cıktı emodex ve kolmene basaldık bakalım hayırlısı hakımızda.sızde sadce sayımı az .

Bizede 3-4 ay sonra sina gun vermisledi ama bi boşluk ta cagirdilar.hocaya mail at.ama dna hasari ve kan testlerini yapip yollayablirsin.ankarada ve istanbulda yapiliyo.mail atarsin oda tedaviye başlar. Esimde gitti dna hasarina bakmadan ilac vermedi.klomen ve emodex verdi.ve her ay kan testlerini yapcaz.
canım günaydın bizide 1 ekime sıra verdiler söylediginiz gibi ben aceleci bi hatunum boş dururmuyum hemen mail attım dna hasar testi boy ve kilonuzu ölçüp mail atın duruma göre diger testleri ben isterim demiş 1 ekimde eşimin gitmesine gerek var mı canım sence illa herkes 1 kere gidiyor mu biz ilk defa gitcez içim kıpır kıpır:21::21::21:içimde bi umut var bir his kaan hocanın yazdıkları beni rahatlattı mesela eşinin spermi 1 milyon veya 2 milyon olan ve ya 600 bin olan arkadaşlarımız hamile kalmış kızlar bol dua edelim inşallah bizlerde hamile kalırız oooo çoçuk yok mu diyenlere kapak olur :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: göbüşlerimizi tutar ayyy miydem bulandı ayyy başım döndü diye kırıtırızzz çünkü bazı hamiş bayanlarda nispet yapar gibi böyle şeyler söylüyo son zamanlarda....eskiden annelerimiz karnını saklarmış şimdi nerdeyse belediyeden anons verdircekler:KK71:

canım günaydın bizide 1 ekime sıra verdiler söylediginiz gibi ben aceleci bi hatunum boş dururmuyum hemen mail attım dna hasar testi boy ve kilonuzu ölçüp mail atın duruma göre diger testleri ben isterim demiş 1 ekimde eşimin gitmesine gerek var mı canım sence illa herkes 1 kere gidiyor mu biz ilk defa gitcez içim kıpır kıpır:21::21::21:içimde bi umut var bir his kaan hocanın yazdıkları beni rahatlattı mesela eşinin spermi 1 milyon veya 2 milyon olan ve ya 600 bin olan arkadaşlarımız hamile kalmış kızlar bol dua edelim inşallah bizlerde hamile kalırız oooo çoçuk yok mu diyenlere kapak olur :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: göbüşlerimizi tutar ayyy miydem bulandı ayyy başım döndü diye kırıtırızzz çünkü bazı hamiş bayanlarda nispet yapar gibi böyle şeyler söylüyo son zamanlarda....eskiden annelerimiz karnını saklarmış şimdi nerdeyse belediyeden anons verdircekler:KK71:

ya gdıp bır muayene olmasında fayda var ama gıdınceye kadar hasar testı ve kan testlerını yollarsanız ılac tedavısıne baslar.bızım ıkıncı ayımız kan testlerını gonderdık hersey ıyı gıdıyor yazmıs kolmene ve emodexe devam.hepmız ıcın ıns gusel seyler olur.Rabbım yardımcımız olsun.

ya gdıp bır muayene olmasında fayda var ama gıdınceye kadar hasar testı ve kan testlerını yollarsanız ılac tedavısıne baslar.bızım ıkıncı ayımız kan testlerını gonderdık hersey ıyı gıdıyor yazmıs kolmene ve emodexe devam.hepmız ıcın ıns gusel seyler olur.Rabbım yardımcımız olsun.
inşallah canım çok sagol bakalım iş yerinden izin alabilirse ramazan ayı içnde gitmeyi düşünüyoruz bizde

Arkadaşlar merhaba biz bir kere tüp bebek denedik ve negatif sonuç aldık Kaan Aydos a tedaviye başladı eşim 2-3 aylık tedavi süreci olacak ..bizim gibi olup da tedavi sonrası doğal yolla gebe kalan var mı ??

Merhaba canım. Hayırlı olsun gebe kalmişsin acaba tedavi süreci içerisinde mi yoksa tüp bebek mi denediniz tekrar?? Bide sorun neydi canım.. Rabbim sağlık bir gebelik versin

merhaba bizim sorunumuzda azospermi kaan hocadan randevu aldım dün 15 Eylül için biraz yazılanları okudum. bizde 44 yıldır bu tedavi için uğraşıyoruz hepinizin yaptığı gibi bizde aynı hataya düşüp ilk tüp bebek tedavısıne geçtik ve 2 tane olumsuz tüp bebek geçirdik. şimdi kaan hocaya gitmeye karar verdik. benim gidenlere bi kaç sorum var kaç kere dr görmek istedi tedavi boyunca biz şehir dışından gidip geleceğimiz için baya yolumuz var. uçakla gidip gelmeyi düşünüyoruz önceden bilet alarak son anla randevularda oynama olabilir mi randevu günü gidildiğinde ertesi güne sarkma yetişmeme durumu olabilir mi son bir şey daha sormak istiyorum dna hasar testi spermden olan bi test mi kanla mı yapılıyor azospermi hastalarından da istediği var mı testi çok soru sordum kusura bakmayın ne olur eminim beni anlarsınız ilk defa gittiğim için araştırıyorum. şimdiden teşekkürler.

merhaba bizim sorunumuzda azospermi kaan hocadan randevu aldım dün 15 Eylül için biraz yazılanları okudum. bizde 44 yıldır bu tedavi için uğraşıyoruz hepinizin yaptığı gibi bizde aynı hataya düşüp ilk tüp bebek tedavısıne geçtik ve 2 tane olumsuz tüp bebek geçirdik. şimdi kaan hocaya gitmeye karar verdik. benim gidenlere bi kaç sorum var kaç kere dr görmek istedi tedavi boyunca biz şehir dışından gidip geleceğimiz için baya yolumuz var. uçakla gidip gelmeyi düşünüyoruz önceden bilet alarak son anla randevularda oynama olabilir mi randevu günü gidildiğinde ertesi güne sarkma yetişmeme durumu olabilir mi son bir şey daha sormak istiyorum dna hasar testi spermden olan bi test mi kanla mı yapılıyor azospermi hastalarından da istediği var mı testi çok soru sordum kusura bakmayın ne olur eminim beni anlarsınız ilk defa gittiğim için araştırıyorum. şimdiden teşekkürler.

gunaydınlar.oncellıkle Allah hepmızın yardımcısı olsun.bızde doguda yız.hoca bırkez cagırdı.hzırana gun vermıslerdı.ama bosluk olunca mayıs ayında cagırdılar.2.ayımızı bıtırdık sadce kan testlerını yapıp gonderıyoz.fsh totla testron.ast alt ggt falan.onlara gore hoca cevap yazıyo.dna hasar testı sperm tstısyle yapılıyo.bızım sprem var morfolojı kotu ondan tedavı goruyoz.bızde ıkı tup denedık olmadı.yasta 36 ama beklıyıcem tedavıyı kafam rahat.tup bebek cok zor bı surec.umarım bı daha gerek kalmaz .hepmız tadavı sonucunda hamıs kalırız

: 41619422 .!.:
Merhaba cnm öncelikle allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın azosprem olduğu için dna hasar testi istemiyor sadece elinizdeki sonuçları şimdiye kadar yapmış olduğunuz tahlilleri götürün zaten sizi yönlendirecek çünkü bizim de sorun azosperm biz öyle yaptık ve daha erken gitmek istiyorsanız rica etseniz sekreterinden one alma imkanı varsa yaparlar ben öyle yapmıştım gidip görüştüm eşime iğneler verdi biz de tedavi yapmadan tuo bebek yaptık ve sonuç negatif ve bir hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam suan 2 tüp bebeği yaptırmayı düşünüyorum ama cokkkkkkkk korkuyorum ve psikolojim cokkkkkkkk bozuk Rabbim bu Ramazanın hatırına hiç kimseyi evlatsız bırakmasın bizim de kucagimizda bebeklerimiz olsun Rabbim bizlere de nasip etsin çok zor cokkkkkkkk evladını olmaması

Cani
Sen mail at canım www.kaan aydos.çom mavi renkle soru mj yaz bölümü var once formu doldur ne istersen sor 4 gün içinde cevap verir hayırlısı olsun gelmek istersen bi an once randovu al ben 6 ay bekledim çok dolu
Canim bizde aldik 4ay sonraya verdiler muane mizi. Canim faceden ben sana istek attim ama ins sendin .

amiiiinnn caannniimm .bizde ekim 20sine aldik eşimi n 13milyon sperm var fsh 14. nasil canim sence durumumuz bilgin varmi .sizin degerleriniz nasil

Öncelikle kaan hocayı tercih etmeniz çok iyi insallh hepimize ugurlu gelecek ben buna inanıyorum dediğiniz gibi sürekli yanına çağır mıyor mail ile cevap veriyor sürekli aradığınız da da sekreteri çok güzel bilgi veriyor bize şimdi kaan hoca iğne verdi biz onları aldık ama onlar çok pahalı aylık 700 tl 12 iğne ama yeter ki bebeğim olsun iğnelerin faydası olsun ve 6 ay bu ignelere devam edecez Rabbim kimsenin kolunu boş bırakması bizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.aminnnnn
CANIM İGNEYI NE ICIN VERDI .

ıns canımya bende kaan hocadan cok umutluyum.pahalı olması onemlı degıl yerekı sonuc gusel olsun.tupede bır suru para verıyoz.ondada olmuyo. bız sadce gıdene kadar sayyıyı artıralım dıye kullanıyoz neofortılı.bakalım testlerımızı yapalımda hocaya maıl atcam ne dıycek.cok umutluyum bende ıns ıyı olur[/QUOTE]

Selam kızlar. Bizim muayene dündü. Bugün de hasar testi verdi eşim.nihayet tedavi başlama yoluna girdik. Inşallah sizinde muayene gününüz hemen gelir kızlar..

Sayımız 5mil. hiç yükselmedi ileri hız %10 bizim gibi olanlar var mi

Selam kızlar. Bizim muayene dündü. Bugün de hasar testi verdi eşim.nihayet tedavi başlama yoluna girdik. Inşallah sizinde muayene gününüz hemen gelir kızlar..

Sayımız 5mil. hiç yükselmedi ileri hız %10 bizim gibi olanlar var mi
Sizedemi tup bebek dediler normalde .bizim degerlerimiz yakin sizle 4ay var daha bize muane mize .dogal yolla hamile kalma sansinz var filan dedi kaan hoca .hic okumadım tup denilip kaan aydosta normal hamile kalani denk gelmedi hic

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım yapılan bütün yorumları
okudum aynı sorunları şuan eşimle birlikte bende yaşamaktayım. Burada Kaan bey hakkında yazılanlar ve komşumun anlattıklarına göre Kaan beye muayene olmaya karar verdik ve henüz randevu alamadık.Sorunumuz eşimde sperm azlığı.Daha önce normal yolla hamile kaldım ve 8.haftada gebeliğim sonlandı kalp durması nedeniyle.Aradan bu ay itibariyle 17 ay geçti ve gebe kalamadım.Tabi bu zaman içinde sürekli doktora gittik geldik sonuç hep olacak hep olacak bekleyin bekleyin. Beklemede canımızı sıkmaya başladı ve çevreden duyduklarımız kadarıyla bi tüp bebek merkezinde doktorla görüşmeye gittik bu zamana kadar sorunun bende olduğunu düşündüğümüz için tahliller ve rahim filmi çekilmiş halde gittik tüp bebek merkezine , orada eşimden de sperm testi istediler onu yaptırdık ve sayı düşük çıktı.Doktor beyde bize bu sonuca göre direk tüp bebek önerisinde bulundu.Bu haberi alınca bizim psikolojimiz resmen bozuldu tedavisi de yokmuş doktor beyin söylediğine göre.Biraz araştırınca Kaan beyi öğrendik şuanda randevu almak için uğraşıyoruz lütfen akıl verin bu süreçte ne yapmamız gerekiyor.Bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın lütfen...

Back
X