- Konu Sahibi seneyebelki
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım yapılan bütün yorumları
okudum aynı sorunları şuan eşimle birlikte bende yaşamaktayım. Burada Kaan bey hakkında yazılanlar ve komşumun anlattıklarına göre Kaan beye muayene olmaya karar verdik ve henüz randevu alamadık.Sorunumuz eşimde sperm azlığı.Daha önce normal yolla hamile kaldım ve 8.haftada gebeliğim sonlandı kalp durması nedeniyle.Aradan bu ay itibariyle 17 ay geçti ve gebe kalamadım.Tabi bu zaman içinde sürekli doktora gittik geldik sonuç hep olacak hep olacak bekleyin bekleyin. Beklemede canımızı sıkmaya başladı ve çevreden duyduklarımız kadarıyla bi tüp bebek merkezinde doktorla görüşmeye gittik bu zamana kadar sorunun bende olduğunu düşündüğümüz için tahliller ve rahim filmi çekilmiş halde gittik tüp bebek merkezine , orada eşimden de sperm testi istediler onu yaptırdık ve sayı düşük çıktı.Doktor beyde bize bu sonuca göre direk tüp bebek önerisinde bulundu.Bu haberi alınca bizim psikolojimiz resmen bozuldu tedavisi de yokmuş doktor beyin söylediğine göre.Biraz araştırınca Kaan beyi öğrendik şuanda randevu almak için uğraşıyoruz lütfen akıl verin bu süreçte ne yapmamız gerekiyor.Bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın lütfen...
MRBLAR.oncelıkle ALLAH hepmizın yardımcısı olsun.sızın sadce sayı azlıgıysa bence buyuk proplem degıl.benım esımde sayı ve morfolojı sorunu var.sayıyı proxed plusla 3 ayda falan 13 mılyondan 48 mılyona cıktı hatta morfolojıde % 4 olmustu.ama 2 .tup bebek yıne tutmadı.bende kaan hocayı buldum arastırırken .sadce sayı olsaydı proexd plusa devam ederdık ama morfolojı kotu olunca tup te tutmuyo.kaan hoca bunun ıcın klomen ve emodex verdı.emodexde sayı artırıyo antıoksıdan bı vıtamın ama sayı ıcın proxed plus daha etklı sızın doktorunuz nasıl boyle der anlamdım.sonucta artık bılınen bı vıtamın bu.hemen tupe sakın yonelme bızde acele ettık 2 tup denedık olmadı.sımdı tedavıyı beklıyorum.sayıyı artırabılırsınız