Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

bız ayın 3 unde verdık 11 ınde cıktı sureklı maılımı baktım sabak baktım oglen sonu geldı.9 gunde cıktı yanı 250 tl odedık.kaan hocanın cevabını yazcam tabı ben burdn cok sey ogrendım kaan aydosuda burdan buldum oyuzden paylaşmak ıstıyorum.sızın hasar azmıs bakalım sızın sonuc ne oacak belkı sızınde dna duzelınce sayı artacak bu dna gercekten onemlıymısya.bızde ıkı tup denedık 5 .gunede gıttı ama olmadı.sayıda 43 mıldı en son tupte.yanı olmayınca olmuyo.ıns bıdaha tupe gerek kalmaz.obur ay bende gıtcem doktora klomen falan kullanayım.kullandıgım vıtamınlerle fshım falan cok ıyı.ben 36 yasındayım ama beklıycem.cunku fshım 8,75 ten ,6 ya dustu

Hadi hayırlısı.. bende Sperm sayısı artar diye umut ediyorum. Çünkü tüp bebek çok yorucu yıpratıcı.
Benim merak ettiğim bizden başka kimse teatrio kullanmıyor olmasio_O neofertil veya emdonex niye yazmadı da teatrio:110:

Hadi hayırlısı.. bende Sperm sayısı artar diye umut ediyorum. Çünkü tüp bebek çok yorucu yıpratıcı.
Benim merak ettiğim bizden başka kimse teatrio kullanmıyor olmasio_O neofertil veya emdonex niye yazmadı da teatrio:110:[/QUOTE

aynen tup cok zor ve kocaman 0 alınca o yıkım nasıl zoedu.ama hayat devam edıyor mucadeleye devam.bence sıze en uygun ılac o oldugu ıcın vermıstır hoca.takma kfana bende bı ara acba dedım klomenle nasıl duzelcek dna ama duzelıyo ıste.sende once ALLAHA sonra hocaya guven nasıbımızde ne varsa onu yasıycaz elımzden gelenı yapıyoz gerısı taktırı ılahı.ıns hepmız ıcın ıyı seyler oılur.ben sızın ılaca baktım Q10 ıcerıklı oda antıoksıdan sanırım .bence cok taıkılma

M maybe00 Sağol canım içim rahatladı.. :KK16: inşallah tez vakite 'hamileyimmmmm' diye başlık acarsin ve bizlere umut olacak hikayeni paylaşırsın

M maybe00 Sağol canım içim rahatladı.. :KK16: inşallah tez vakite 'hamileyimmmmm' diye başlık acarsin ve bizlere umut olacak hikayeni paylaşırsın

belkı bırgun duamızı yasarken bulcaz kendımız..hepmizın hakkında hayırlısı.ıyı dıleklerın ıcın sagol canım.ıns oyle bısey olurda paylasırım.ama nasıp hıcbısey dıyemıyom.belkı sen paylasırsın benden once bellımı olur bu ısler.:KK66::KK66:

Merhaba arkadaşlar
Eşimde 6 aydır Kaan hocaya tedavi oluyor.Henüz gebelik yok maalesef ama 6 ay normal yolla deneme önerisinde bulundu.3. ayımızdayız.İnş herkes güzel sonuçlar alır ve bizde anne olmanın mutluluğunu yaşarız

Merhaba arkadaşlar
Eşimde 6 aydır Kaan hocaya tedavi oluyor.Henüz gebelik yok maalesef ama 6 ay normal yolla deneme önerisinde bulundu.3. ayımızdayız.İnş herkes güzel sonuçlar alır ve bizde anne olmanın mutluluğunu yaşarız

Acaba tedaviye girmeden önce değerler kaçtı ve şimdi kaç oldu?

Kaan hoca size 6 ay deneyin mi dedi?

Acaba tedaviye girmeden önce değerler kaçtı ve şimdi kaç oldu?

Kaan hoca size 6 ay deneyin mi dedi?
Bizim tedavimiz 3 yıla dayanıyo ama en son Kaan hocayı bulduk 3 tüp ve 3 aşılama sonrası.Sayılar çok değişmedi aslında ama DNA hasarı çok yüksek çıktı %85 hasarlı hatta kaan hoca ilk defa gördüm bu yükseklikte dedi ama çok şükür 2 ayda %13 e düştü. 10 defada tüp bebek deneseniz bu hasarla olmazdı demişti muayenede.

Bizim tedavimiz 3 yıla dayanıyo ama en son Kaan hocayı bulduk 3 tüp ve 3 aşılama sonrası.Sayılar çok değişmedi aslında ama DNA hasarı çok yüksek çıktı %85 hasarlı hatta kaan hoca ilk defa gördüm bu yükseklikte dedi ama çok şükür 2 ayda %13 e düştü. 10 defada tüp bebek deneseniz bu hasarla olmazdı demişti muayenede.

Maşallah çok.güzel bir düşüş olmuş hasarda. Sevindim adınıza bukadar kısa bir süre de.. peki hangi ilaçları nekadar aldı esin

bızde 2 defa tup yaptırdık olmadı bızımde hasar % 44 tu.tup bebek doktorları hıc bı tedavıye yonlendırmeden dırek tup bebek yapıyolar ve sonuc husran.bızım de hasar oranı %15 oldu bende gekecek ay doktora gıtcem klomen falan verır belkı sende gıdıyonmu doktora .

M maybe00 En son aralıkta yaptırmıştık tüp bebeği ondan sonra gitmedim.Endokrine gidip tahlil yaptırdım sadece.Ama bu ayda olmazsa gidicem yumurta takibiyle daha oran yükselik belki.

Rose5588 Rose5588 nihayet eşi teatrio kullanan biri çıktı.. inşallah artık kavuşuruz bebeklerimize..
M maybe00 hak veriyorum sana doktora gitmen en iyi şey.. bende değerlerde degisiklik oldu mu gitmeyi düşünüyorum artık.

Yadee Yadee Değerler normale döndüğü için Dnanın bozulmaması için verdiğini söylemişti Kaan hoca.Umarım herşey yolunda gider ve 4 yıllık hasretime kavuşurum.Tabiki tüm isteyenlerde.

M maybe00 Siz dra ne zaman gideceksiniz. Regl olunca mı gitmek daha iyi olur direk tedaviye başlanabilir

evet adetın 2. veya 3 gunu gıtcem ıns diğer zamanlarda bır anlamı olmuyo .bakalım calısıyorum ılcedeyız ızın falan alablırsem gıdıcem.gecen ayda sogan suyu yaptım ıkı ay aslan pencesı ıctım sureklı bır ot cop kaynatıp dusruyom :KK54:bıde doktora gıdım bişey yapmadan duramıyom

evet canım gıtcem ıns ıs yerınde suanda diğer arkds ızınlı umarım denk gelırde gıderım.ılce olunca hastaneye gıtmekte mesele.neyse hayırlıs artık

Inşallah bende gitmeyi düşünüyorum artık 1.5 sene oldu gitmeyeli :KK16:eşimin değerleri biraz düzelsin de allah kerim

Back
X