Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriProf. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....
YadeeMmaybe00
Kızlar Kaan hoca tatilde bi süredir. Ilacı bitti eşimin ve piyasada yok yurtdışından geliyormuş. Ay sonuna gelecekmiş. Kaan hocayada mail attım ama malum 1 haftadan önce dönmez.çok üzüldüm yaa DNA'nın bozulmasına engel olan bi ilaç
YadeeMmaybe00
Kızlar Kaan hoca tatilde bi süredir. Ilacı bitti eşimin ve piyasada yok yurtdışından geliyormuş. Ay sonuna gelecekmiş. Kaan hocayada mail attım ama malum 1 haftadan önce dönmez.çok üzüldüm yaa DNA'nın bozulmasına engel olan bi ilaç
Bu arada ben ilk defa yazıyorum bizde kaan aydosun hastasıyım ocaktan beri bizim dna hasari 2 ay oldu duzeleli şimdi normal yolla olur dedi onu bekliyoruz ama açıkçası 2 aydır deniyorum olmuyor siz ne zamandan beri deniyorsunuz
Oorkidecicek
Normalde ilaç mümessili olan bi tanışımız getirtiyordu bizim için. Bulamadığını söyleyince çevre illere Ankara istanbula depolara baktırdık ama yokmuş. Doğadermayı aradık yokmuş malesef
@orkideçiçek Bizde Şubat'ta başladık Kaan hocaya. 3 yıllık tedavi sürecimiz var. Bizede Haziran dan bu yana normal deneyin dedi ama henüz yok sizde durum nedir
Aynen bizde haziranda beri deniyorum ama daha yok bazen boşuna diyorum bizim dna hasari 34 tu en başta sayımız iyiydi klomen ve emodeks verdi 3 ayda hem dna hasari arttı hem sayı ve hareketlilik düştü sonra iğne tedavisi verdi 2ayda iğne kullandık dna hasari en son 19 du hoca artık düzeldi dedi.normal yolla olur dedi ama sayımız çok ta iyi deil morfoloji de 3 sayıda mlde 16 milyon açıkçası morfoloji iyi deil am normal yollaolur dna hasari önemli olan diyo tamam onu düzeltti ama hareketlilik ve morfolojisi daha kötü yapti
Oorkidecicek
Bizim Sayı ve morfoloji aynı duruyo ve çok canım sıkılıyo bu aralar. Negatif olunca her ay. 12 mil ve %2 morfoloji. Aynılarını bizede söyledi en az 6 ay diye. Son mesajındada isterseniz tüp bebek düşünebilirsiniz daha erken istiyorsanız dedi. Bende düşünmeye başladım. Ankara Fakültesi'nde yaptırın dedi kendiside orada olduğu için.
Gerçekten hiç bi yerde yok bende aradım siz ne zaman doktora yazdınız daha zaman varmı yerine mutlaka önerileri ilaç vardır banada yazarsmisin sana yazdığına çünkü aynı durumdayiz
Aynen bende tup bebek araştırmaya başladım bile ben Kasım a kadar bekliyom olmazsa kasımda yaptiralimmi diyorum.siz Nerede oturuyorsun şehir olarak yani
Oorkidecicek
26 sında dönüş yapacakmış ya umarım yerine ilaç vardır ve kullanmadığı süreç zarar vermez. Dönüş yaptığında yazarım mutlaka. Ay sonuna Türkiye'ye giriş yapacağını söyledi firma. Bizim dna %85 ti hasarlı yani baya kötüydü ama çok şükür 2 aylık tedaviyle %13 e düştü. Önemli olan buymuş ama bakalım. Morfolojiyi etkileyeceğini düşünmüştüm ama değişmedi
Ben tup bebekte istanbul memorial i dusunuyurum ben edirnedeyim.memorial in labaratuar inin iyi olduğunu söyle bizim burda bi doktor.bi tanıdığım orda yaptırdı ve şuanda oğlu var banada umut verdi .kaan hoca şimdi orda çalışıyor diye orayı söylüyordur ben hiç sormadım ona nerde yaptiralimmi diye memorial labarauraninda erkek interfilitesi de iyimiş bakalım inşallah gerek kalmaz ama umudum git git azalıyor. Eşimde ilk önce asilama mi yapsak diyo.daha önce 2 kere asilama yaptırdım ama tutmadı bana cazip gelmiyor bakalım ne Karat vericez
Oorkidecicek
Aslında bende sormadım. Maddi bi durum yok devletten yararlanmadık hiç biz. Devlet Karşılar dedi bilemiyorum ki inş gerek kalmadan güzel haberi alsak hepimiz.
Oorkidecicek
Ben bu ay dra gitmeyi düşünüyorum regl olursam. Belki ilaçla tedavi önerir aşılama istemiyorum bende. Tüp yaptırırsak gereksiz hormon yüklemesi aslında.
İnşallah bi şeye gerek kalmadan kendimizden hamile kalırız en çok istidegim o.canım yine haberleselim.ben yatıyorum.sabah ise gidicem.kendine iyi bak.ilaç söylerse dokör banada yazarsan sevinirim.iyi geceler