- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi seneyebelki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Merhaba aynen bende bugün çok aradım cevap veren olmadı... acaba kaan hoca ne zaman dönüyor bilen var mımerhaba hanımlar bisey sormak istiyorum bizim randevumuz 15 eylülde bir kaç bişey sormak için iki gündür kaan aydosun muayenesini arıyorum ama kimse cevap vermiyor bilginiz var mı izinde falan mı acaba diye düşünüyorum. başka bildiğiniz numarası var mı
Yok canım demediler o konuda birşey inşallah öncelik tanirlar bize. Cevabın için Sağol canım 8 eylül randevum kaan hoca dönmüş olur sanırım randevum var sonuçtaİyi Akşamlar. Gittiğinde Kıymet Hanım'a söylersen yardımcı olur öncelik sırasında. Biz bi aileye öncelik tanımıştık uçağı vardı yetişmesi gerekliydi. Yardımcı olurlar mutlaka.Havaalanıyla biraz mesafe var.kalacak şekilde ayarlayın demişlerdi bize size demedi mi Kaan hoca. Gerçi gerek kalmamıştı bütün tahlil sonuçları elimizdeydi.
Çok sağol canım içim rahatladı. Biz ilk defa kaan hocayla yüz yüze görüşeceğiz daha önce bizden yaklaşık iki ay önce dna hasar testi ve spermiyogram istedi bizde düzen lab. A gidip hasar testi verdik sonucu % 26 çıktı kaan hoca bize emodex ve Klomen verdi bir ay sonra muayene için çağırdı bizden tekrar dna hasar testi isteyecek galiba biz kaan hoca ile öğleden sonra görüşeceğiz ve hemen o gün geri döneceğiz ankaradan kaan hocaya gitmeden önce direkt dna testi mi yaptıralim diye Sekreterini arıyorum ama cevap veren yoktu cuma günü. Tatlım, bizde sorun yok Şuan eşimin değeri çok iyi bende de sorun yok iki aşılama iki tüp bebek denedik olmadı üçüncü yaptırmadan önce kaan hocayla görüşmek istedik inşallah kaan hoca hepimize ugurlu gelir canım
S Sky_sun 26 Sınırda cnm onun düşmesi için vermiş. Büyük ihtimalle düşmüştür zaten. Sayı ve morfoloji sorunu biliyorduk biz Kaan hocaya başlayınca dnasının %85 hasarlı olduğunu öğrendik. O düzeldi çok şükür sayı ve morfoloji aynı ama 6 ay normal deneyin olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti. 3 ay oldu henüz sevinemedik. Eylül'de 4 yıllık evli olacağız ama ilk 1 yıl düşünmedik o yüzden 3 yıllık tedavi sürecimiz var.
Yadee evet dün sonunda kanamaya dönüştü. Yarın randevum var dra gidicem. Bakalım ne diyecek
![]()
Bizim de Morfoloji de sorun vardı bi kaç ay peş peşe test yaptırdık iyi çıktı % 7 ama olmuyor işte bakalım artık kısmet ilk önce Rabbim istecek inşallah hepimiz hamile kalırız. yumurta takibine başlıyorsunuz galiba inşallah herşey yolunda gider sonu güzel olur canımS Sky_sun 26 Sınırda cnm onun düşmesi için vermiş. Büyük ihtimalle düşmüştür zaten. Sayı ve morfoloji sorunu biliyorduk biz Kaan hocaya başlayınca dnasının %85 hasarlı olduğunu öğrendik. O düzeldi çok şükür sayı ve morfoloji aynı ama 6 ay normal deneyin olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti. 3 ay oldu henüz sevinemedik. Eylül'de 4 yıllık evli olacağız ama ilk 1 yıl düşünmedik o yüzden 3 yıllık tedavi sürecimiz var.
Yadee evet dün sonunda kanamaya dönüştü. Yarın randevum var dra gidicem. Bakalım ne diyecek
![]()